Uvek druze moj [emoji2] [emoji6]Fenomenalno finale GoTa. Kad bi samo svaka epizoda bila kao ova. Nije bilo ni jedne dosadne sekunde. Jos jednom da se zahvalim kolegi na spoileru od pre nedelju dana kojim mi je rekao sta ce se desiti i pokvario iznenadjenje.
Okej sada je serija sustigla knjige, kontam da ce debelander da izbaci knjigu pre pocetka seste sezone ali sta ce onda sa poslednjom.
GoT ce imati valjda 8 sezona.
Tesko da ce ovaj uspeti da izvede to.
Iskreno se nadam da ce poslednja knjiga imati Ice and fire bitku koja bi bila ekranizovana u vidu filma nakon 8e sezone.
Dark Matter - SyFy se izgleda bacio u biznis Space Opera-e, zanra koji je zamro zajedno sa BSG-om. Nakon premijere Dark Matter-a, krece i Killjoys - serija o tri svemirska Bounty Hunter-a, koji ulecu usred galaktickog rata. Koncepti obe serije su "a tad" slicni, ali videcemo kakav ce da bude Killjoys, unikatan ili za cancel posle par epizoda.
Da Vinci Demons je trebao aprila/maja poceti, zna li neko sta je sa njime?
Sta je jos od letnjih serija, a da nije otkazano?
odgledao pet epizoda Wayward Pines.
pokusavam da odgledam nesto do kraja pa da onda dajem sud, ali ovo ne mogu. izrazito losa gluma i kret.enski dijalozi. a o prici da ne govorim, kolje se sa Predestination po gluposti :d pogotovo ta atmosfera gde ti kao treba da se pitas "jaooo sta li se sad desava, jaooo kako je sve misteriozno, gde su oni to, joooj, sta ce ova uciteljica da kaze deci". nemam nista protiv takvih radnji, ali je ovde sve suplje do bola. ovakve serije ne mogu da gledam ni bez ikakvih ocekivanja i skroz opusteno, jer nije takav tip serija, a pored toga pokusava da ti umetne taj neki "tajanstveni osecaj".
vrhunac mi je sto ona Havajka-Filipinka-Holandjanka i sta sve jos glumi kevu onom bledunjavom klincu. to je kao da Selma Hajek glumi kevu Neci iz Srecnih Ljudi. nigde veze.
smece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari