Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svidja mi se kako je poceo Dark Matter, simpaticna glumacka ekipa. Definitivno serija za rotaciju

Poslednja izmena:
Upravo zavrsio Dark Matter pilot - oooodlicna epizoda. Kraj je bas bas fenomenalan.

Elem, android mi je najbolja, haha, kakva glumica, hit. Pitam se dal ima svoj stav, misljenje, dusu i to, ili je samo following orders riba.

^prva epizoda je ok, ima taj smek starijih serija ali bilo je dosta predvidljivo, moglo je i bolje ali je prva epizoda za sada solidna...Ali opet sta znam, najveci plus je to sto dobra ekipa radi na istoj i sto ima taj smek 90tih koji gotivim, zbog cega sam i odlucio da dam sansu... Ima dosta potencijala da napreduje radnja, ali ne bih se uzbudjivao previse i hajpovao, vrlo lako moze da se desi da prodje ispod radara i vrlo brzo okonca... No, imao sam isto misljenje i za prvu epizodu FF-a... 🙂

Inace za androida (curu), meni nekako previse deluje da pokusava da kopira Dejtu iz ST-a...

Uf, ***, Dark Matter je skoro pa totalni trash. Nešto kao SG1 ali sa lošim glumcima. Ja volim SG1, ali najviše zbog glumaca. Priča je u većini epizoda bila bezveze. Ona što glumi da je glavna je dobra riba, ali sumnjam da će biti golotinje.

Meni nije tako loš. Trebali su pilot od dve epizode, da se malo razvije priča

Meni nije jasno zašto može to, a ne može StarGate da se nastavi? Ovo je ipak za klasu lošije.

Odavno se ne prave kvalitetne serije, ni za mase, ni za niche.
Samo ono sto moze da proda reklame 🙁

Proof - prva epizoda deluje ok,
glavna glumica, Dr.Carolyn je bičarka na kvadrat, nadam se da će je ubiti a onda oživeti, sve u naučne svrhe naravno 😀 Biće vam jasno kad pogledate E1 :d

Poslednja izmena:
Fenomenalno finale GoTa. Kad bi samo svaka epizoda bila kao ova. Nije bilo ni jedne dosadne sekunde. Jos jednom da se zahvalim kolegi na spoileru od pre nedelju dana kojim mi je rekao sta ce se desiti i pokvario iznenadjenje.
Okej sada je serija sustigla knjige, kontam da ce debelander da izbaci knjigu pre pocetka seste sezone ali sta ce onda sa poslednjom.
GoT ce imati valjda 8 sezona.
Tesko da ce ovaj uspeti da izvede to.

Iskreno se nadam da ce poslednja knjiga imati Ice and fire bitku koja bi bila ekranizovana u vidu filma nakon 8e sezone.

Poslednja izmena:
Dark Matter - SyFy se izgleda bacio u biznis Space Opera-e, zanra koji je zamro zajedno sa BSG-om. Nakon premijere Dark Matter-a, krece i Killjoys - serija o tri svemirska Bounty Hunter-a, koji ulecu usred galaktickog rata. Koncepti obe serije su "a tad" slicni, ali videcemo kakav ce da bude Killjoys, unikatan ili za cancel posle par epizoda.

Dark Matter nije loša ali daleko od odlične... ako ne opadne nivo kvaliteta moze da prodje, u suprotnom ne vredi.
Neko spomenuo golotinju i sex koja je must see u serijama, od kada je to merilo kvaliteta nije mi jasno. Meni to kvari doživljaj tj ozbiljnost serije ali kontam da mora da ima prodju kod siroke narodne mase.

Fenomenalno finale GoTa. Kad bi samo svaka epizoda bila kao ova. Nije bilo ni jedne dosadne sekunde. Jos jednom da se zahvalim kolegi na spoileru od pre nedelju dana kojim mi je rekao sta ce se desiti i pokvario iznenadjenje.
Okej sada je serija sustigla knjige, kontam da ce debelander da izbaci knjigu pre pocetka seste sezone ali sta ce onda sa poslednjom.
GoT ce imati valjda 8 sezona.
Tesko da ce ovaj uspeti da izvede to.

Iskreno se nadam da ce poslednja knjiga imati Ice and fire bitku koja bi bila ekranizovana u vidu filma nakon 8e sezone.
Uvek druze moj [emoji2] [emoji6]
Vec su i ovoj epizodi prosli 5 knjigu,samo za John-a i Ariju je iz 5 knjige sve ostalo je iz 6 knjige!!!!
Odlicna epizoda,odlicno finale.Zadnje tri epizode su bas bile uzivanje!!!!
Ostavise 10 Cliffhengera ko ce čekata sledeću godinu!!!

Dark Matter - SyFy se izgleda bacio u biznis Space Opera-e, zanra koji je zamro zajedno sa BSG-om. Nakon premijere Dark Matter-a, krece i Killjoys - serija o tri svemirska Bounty Hunter-a, koji ulecu usred galaktickog rata. Koncepti obe serije su "a tad" slicni, ali videcemo kakav ce da bude Killjoys, unikatan ili za cancel posle par epizoda.

Kao što i rekoh, za sada je ok- smislu da može da se proguta ali je bolje sačekati par epizoda nego dizati hajp,jer jeste old school low budget serija (bez golotinje što je u startu "stavlja u trash kategoriju" za današnju mladež :beat🙂 ...
Ono što ja očekujem kao ozeblo sunce je ekranizaciju Simonsovog Hiperion/Endimion serijala i Korijeve Leviathan Wakes (ko je čitao knjige zna o čemu je reč) ... Samo se nadam da će imati pristojan budžet od samog starta I režiju koja zna šta radi jer ta dela to zaista i zaslužuju..

Alo ljudi dajte zasebnu temu za moguce nastavke GoTa 😀 Ili imate i strane forume gde mnogo vise mozete diskutovati o tome 🙂

Dajte ovde da pricamo o serijama generalno, pogotovu sta da se gleda tokom tihe letnje sezone.

Defiance S3 nije los.
Stitchers je jos jedan Teen crap.
Dominion izgleda nije otkazan, ima najave druge sezone na IMDB za avgust 😀 Jaaako cudno!
Da Vinci Demons je trebao aprila/maja poceti, zna li neko sta je sa njime?
Sta je jos od letnjih serija, a da nije otkazano?

^
Uskoro krecu Under the dome, True Detective, The Strain, Mr. Robot.............

Mr Robot mi se baš dopao, videćemo kako ide dalje ali ima šmeka

E smorili ste ga stvarno.... malo da idu raporti postova i koji ban bi bio poželjan da se smire strasti jer je ova tema skoro pa neupotrebljiva zadnje nedelje.

Kakva je serija Revenge ? Ima li poente "trositi" vreme na nju?

Mislim stvarnoooo, e sada je dosta !!! Napunili ste report sa ovom temom, svi se zale.
Kome nesto nije jasno neka procita PRVI POST u ovoj temi. Svaki post mora da je u skladu sa time, inace ima da lete banane (sada ste svi prosli bez posledica).

PS Otvorite temu o kojoj zelite da pricate, a ne da prskate gde stignete

Poslednja izmena:
Trenutno gledam Vikinge drugu sezonu, krenuo iz cista mira i ispostavilo se da je super odluka. Odavno nisam pratio ništa što me vise zainteresovalo.

Ragnar je strašan karakter, oduševio sam se.

Ja sam trecu ostavio za binging tokom leta, ionako je tisina 😉

Da Vinci Demons je trebao aprila/maja poceti, zna li neko sta je sa njime?
Sta je jos od letnjih serija, a da nije otkazano?

Ove iznad sto su nabrojali, plus Masters of Sex i Suits.

Da Vincis Demons je trebao na leto, ali izgleda da je malo odlozeno:

1p62BuE.png

Negde sam naleteo da je premijera De Vincijevih demona 30.8.2015

Vejnvord pajns, odgledah šestu epizodu nije loša, da se ne bih izlanuo, neću ništa otkrivati.

ja sam mislio da je pauza do 25,26og.

upravo je skinuh sa neta 🙂

edit: ova epizoda je manje vise sve otkrila,super

Poslednja izmena:
odgledao pet epizoda Wayward Pines.

pokusavam da odgledam nesto do kraja pa da onda dajem sud, ali ovo ne mogu. izrazito losa gluma i kret.enski dijalozi. a o prici da ne govorim, kolje se sa Predestination po gluposti :d pogotovo ta atmosfera gde ti kao treba da se pitas "jaooo sta li se sad desava, jaooo kako je sve misteriozno, gde su oni to, joooj, sta ce ova uciteljica da kaze deci". nemam nista protiv takvih radnji, ali je ovde sve suplje do bola. ovakve serije ne mogu da gledam ni bez ikakvih ocekivanja i skroz opusteno, jer nije takav tip serija, a pored toga pokusava da ti umetne taj neki "tajanstveni osecaj".

vrhunac mi je sto ona Havajka-Filipinka-Holandjanka i sta sve jos glumi kevu onom bledunjavom klincu. to je kao da Selma Hajek glumi kevu Neci iz Srecnih Ljudi. nigde veze.

smece.

odgledao pet epizoda Wayward Pines.

pokusavam da odgledam nesto do kraja pa da onda dajem sud, ali ovo ne mogu. izrazito losa gluma i kret.enski dijalozi. a o prici da ne govorim, kolje se sa Predestination po gluposti :d pogotovo ta atmosfera gde ti kao treba da se pitas "jaooo sta li se sad desava, jaooo kako je sve misteriozno, gde su oni to, joooj, sta ce ova uciteljica da kaze deci". nemam nista protiv takvih radnji, ali je ovde sve suplje do bola. ovakve serije ne mogu da gledam ni bez ikakvih ocekivanja i skroz opusteno, jer nije takav tip serija, a pored toga pokusava da ti umetne taj neki "tajanstveni osecaj".

vrhunac mi je sto ona Havajka-Filipinka-Holandjanka i sta sve jos glumi kevu onom bledunjavom klincu. to je kao da Selma Hajek glumi kevu Neci iz Srecnih Ljudi. nigde veze.

smece.

Pročitajte knjige, sve će imati smisla, radnja ima 3x više elemenata i doživljaj je mnogostruko bolji. Ovo što sam video od WP serije je previše šuplje i nedorečeno.

Ih, meni se i serija svidja... Ako je knjiga toliko bolja.. ima da se uziva 😀

A sesta epizoda - hu hu..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno