Sopranovi su za mene najbolja serija ikada.
Gledanju sam posvetio prakticno 100% slobodnog vremena dok je nisam zavrsio, a kada se zavrsila, osecao sam se kao da mi je umro pas, ili tako nekako.
Najbolji film ne mogu da izaberem, jer ima ih dosta izmedju kojih bih morao da odlucim, ali za seriju nemam nikakvu dilemu. A gledao sam je vise puta.
Wire, mislim da je sasvim solidna za jedno gledanje.
Inace, interesantno je da sam cuo da ni Sopranovi, ni Wire, ni Breaking Bad nisu postigli ni blizu ocekivanog uspeha kod nase publike. Sve tri su se emitovale na nasim televizijama.
Breaking Bad su do kraja cak spakovali da ide oko 04:00 koliko je bila popularna
I aj da ocenim i nju, cisto radi blizeg uvida u moj kriterijum: Za mene "toplo-hladno" serija. Ima svoje svetle momente, ali ima i momente kada sve pocne da se preplice na nacin koji ne bi bio realan ni da si likovi u seriji jedini zivi stanovnici ove planete. Ekstremno ititirajuce, i cisto silovanje publike. Zbog tih "prizn brejkolikih" momenata sam i pravio jednu povecu pauzu u gledanju te serije, ali sam je ipak odgledao, i kao sto rekoh, imala je i svojih svetlih momenata, pa je generalni utisak da je ipak solidan. Ali treba pregrmeti serijal u kom je pinkman sa onom crnokosom narkomankom. Taj jako podseca na "prison break", koji je po mom misljenju, opet, najveci mamiparski bezobrazluk ikada snimljen.