Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ni Sopranos ni The Wire nisam mogao da odgledam vise od 3-4 epizode, ako me ne zavozi serija u tom roku bataljujem je i ne gledam vise. Isto vazi i za Breaking Bad.

Ja sam Breaking bad odgledao i to svih 5 sezona,ali zato Soprano ne mogu da smislim,mnogo,ali mnogo dosadna.A što ovde neko pomenu neuverljivost po meni je Jericho serija No1 po tako lošoj glumi,a vidim da je dobro ocenjen.

TD krece u drugu sezonu s drugom pricom ?

I trac da ce sve likove spojiti u zadnjoj sezoni.....

Poceo sam da pratim Shameless, mnooooogo dobra serija, cak neocekivano dobra. Soul odlican takodje. 12 majmuna sa prestao da gledam posle 5-6 epizoda, pocela je.da me nervira.

TD -

nije bas komplet druga prica. Ako pogledate ponovo sezonu 1, tamo zapravo nisu dolijali glavni ljudi iza svega, vec samo par igraca. Bice jos iz druge sezone ocigledno da ce stvari da se povezuju. Bar sam tako ja ubedjen na osnovu gledanja prve sezone i nacina na koji je serija napisana.

Sopranovi su za mene najbolja serija ikada.

Gledanju sam posvetio prakticno 100% slobodnog vremena dok je nisam zavrsio, a kada se zavrsila, osecao sam se kao da mi je umro pas, ili tako nekako.

Najbolji film ne mogu da izaberem, jer ima ih dosta izmedju kojih bih morao da odlucim, ali za seriju nemam nikakvu dilemu. A gledao sam je vise puta.

Wire, mislim da je sasvim solidna za jedno gledanje.

Inace, interesantno je da sam cuo da ni Sopranovi, ni Wire, ni Breaking Bad nisu postigli ni blizu ocekivanog uspeha kod nase publike. Sve tri su se emitovale na nasim televizijama.

Breaking Bad su do kraja cak spakovali da ide oko 04:00 koliko je bila popularna :)

I aj da ocenim i nju, cisto radi blizeg uvida u moj kriterijum: Za mene "toplo-hladno" serija. Ima svoje svetle momente, ali ima i momente kada sve pocne da se preplice na nacin koji ne bi bio realan ni da si likovi u seriji jedini zivi stanovnici ove planete. Ekstremno ititirajuce, i cisto silovanje publike. Zbog tih "prizn brejkolikih" momenata sam i pravio jednu povecu pauzu u gledanju te serije, ali sam je ipak odgledao, i kao sto rekoh, imala je i svojih svetlih momenata, pa je generalni utisak da je ipak solidan. Ali treba pregrmeti serijal u kom je pinkman sa onom crnokosom narkomankom. Taj jako podseca na "prison break", koji je po mom misljenju, opet, najveci mamiparski bezobrazluk ikada snimljen.

Rio ***. Pises postove o filmovima i serijama kao da boravis u mojoj glavi :)
Od reci do reci..
Nemoguce da nam se ovoliko ukusi poklapaju,jezivo.[emoji15] Pratim tvoje postove vec duze vreme i na svaki bih mogao da napisem +1000

Poslednja izmena:
Odlicno, onda cu tebi dati da odlucis da li da gledam Interstellar :) Ako si gledao tj.

Sopranovi su za mene najbolja serija ikada.

Gledanju sam posvetio prakticno 100% slobodnog vremena dok je nisam zavrsio, a kada se zavrsila, osecao sam se kao da mi je umro pas, ili tako nekako.

Najbolji film ne mogu da izaberem, jer ima ih dosta izmedju kojih bih morao da odlucim, ali za seriju nemam nikakvu dilemu. A gledao sam je vise puta.

Wire, mislim da je sasvim solidna za jedno gledanje.

Inace, interesantno je da sam cuo da ni Sopranovi, ni Wire, ni Breaking Bad nisu postigli ni blizu ocekivanog uspeha kod nase publike. Sve tri su se emitovale na nasim televizijama.

Breaking Bad su do kraja cak spakovali da ide oko 04:00 koliko je bila popularna :)

I aj da ocenim i nju, cisto radi blizeg uvida u moj kriterijum: Za mene "toplo-hladno" serija. Ima svoje svetle momente, ali ima i momente kada sve pocne da se preplice na nacin koji ne bi bio realan ni da si likovi u seriji jedini zivi stanovnici ove planete. Ekstremno ititirajuce, i cisto silovanje publike. Zbog tih "prizn brejkolikih" momenata sam i pravio jednu povecu pauzu u gledanju te serije, ali sam je ipak odgledao, i kao sto rekoh, imala je i svojih svetlih momenata, pa je generalni utisak da je ipak solidan. Ali treba pregrmeti serijal u kom je pinkman sa onom crnokosom narkomankom. Taj jako podseca na "prison break", koji je po mom misljenju, opet, najveci mamiparski bezobrazluk ikada snimljen.

Ovo za nepopularnost na našim prostorima ne treba da te čudi. Našim ljudima mozgovi se već decenijama ispiru mekskičkim i turskim bljuvotinama, a i domaće serije (osim Rođe sa sela) nisu ništa inteligentnije, čak su i još imbecilnije. Sopranosi su, međutim, bili izuzetno gledani na RTS-u 2. Breaking Bad je išao na nekom od Pinkova. Video sam ga samo jednom i onda je ispario.

^^ Gledao. Nista posebno ali moze se pogledati.. Na trenutke smara zestoko, na trenutke ti muzika izbija usi , a na trenutke je ok.
Treba ga pogledati da bi bio "u prici" :)

Dao sam mu 6.5/10 u temi o filmovima

Jel gledao neko Derdevila od netflixa ? Danas se pojavilo

+ milion

Statham Jason, Nison Lijam, Fast and furious, Rocky, Scarface, Kum ;) tako otprilike izgleda "vecna lista" jedno 70% Srbadije :)
Sve ostalo je uglavnom "smor i sporo", "kvazi intelektualno", "za glupe amere", itd...
Najsmesnije je sto ta "ekipa" proziva amere da su glupi i sta ti ja znam a gleda, slusa i pali se na sve ono sto su i juznjaci tamo odavno prevazisli.
Ovo za nepopularnost na našim prostorima ne treba da te čudi. Našim ljudima mozgovi se već decenijama ispiru mekskičkim i turskim bljuvotinama, a i domaće serije (osim Rođe sa sela) nisu ništa inteligentnije, čak su i još imbecilnije. Sopranosi su, međutim, bili izuzetno gledani na RTS-u 2. Breaking Bad je išao na nekom od Pinkova. Video sam ga samo jednom i onda je ispario.

Polako narode, ne mora Wire svima da se svidi.

A ni Sopranos, ni Arrow...

Vikinzi - Odlicna epizoda znaci akcija kroz celu epizodu i sve bas lepo uklopljeno sa muzikom. Jedna od najboljih epizoda.

Poslednja izmena:
Jel gledao neko Derdevila od netflixa ? Danas se pojavilo

9.6 na imdb sa skoro 3 000 ocena. Odbijam da verujem da je toliko dobra serija. Cekam opise forumasa. Mene ni trejler nije privukao
Inace juce krenula peta sezona Louie koga zanima. Odlicna prva epizoda

Poslednja izmena:
Ja ću sad da pogledam derdevila, skida se upravo.
Inače zadnja epizoda šilda je bila extra, pogledah je dva puta :D
Strele izglda nema ove nedelje! nešto se utanjiljo sa serijama u zadnje vreme!...

P.S. Jel ima tema "Zadnji film koji ste odgledali" ?

9.6 na imdb sa skoro 3 000 ocena. Odbijam da verujem da je toliko dobra serija. Cekam opise forumasa. Mene ni trejler nije privukao
Bogami ima dobru produkciju i jako je mracna. Nije kao ostale serije tog tipa. Dosta ocekujem od nje

Ma imdb vise nije merodavan ljudi glasaju i pre nego sto se pojavi serija na osnovu imena ili trejlera. "Kupih" par epizoda pa cu javiti kad pogledam utiske

Pogledah derdevila. Prvi utisak, meh, ili sam ja očekivao više...

Derdevil utisak posle pilot epizode - Mracna je serija ali nije nista vau da bi opravdala onoliku ocenu na imdb. Klasicna postavka gde je svaka epizoda za sebe uz postepeno otkrivanje glavne price i za sada bih je ocenio sa 7. Ako bih je uporedio sa arrow i flash rekao bih da je ozbiljnija jer nije u teen fazonu ima krvi i mracnije je. Videcemo hoce li se popraviti utisak kad odgledam sve ali za sada je ok serija i nista vise. Mozda fina alternativa za one koji zele seriju koja je radjena po stripu ali bez teen zapleta i patetike. Ocekujem da sledece epizode budu bolje jer ovakvim serijama treba zalet i ne moze u pilot epizodi da se dostigne ocekivan nivo kvaliteta.

Derdevil utisak posle pilot epizode - Mracna je serija ali nije nista vau da bi opravdala onoliku ocenu na imdb.

Rekao bih da ovo boldovano definitivno važi i za BCS koji da je samostalna serija, a da nije kao neki prequel BB, ovakav kakav je možda bi u najboljem slučaju imao ocenu 8 a ne preko 9. Ljudi po navici daju visoke ocene zbog BB a ne zato što serija stvarno toliko vredi.

Izasao je ceo serijal Daredevila, svih 13 epizoda.

Pratimo, još nisam odgledao zadnju epizodu doduše.
Fortitude S01 se dobro završila.

Sviđa mi se što nisu otišli u supernatural polje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno