Black Sails, sjajna druga sezona, sve je bolje i bolje, treca ce biti brutalna nadam se
*** ti si lik koji ulazi na svaku drugu temu i piše jednu te istu stvar sad sam izvalio...
Nemoj da si takav , promeni on redosled reci s vremena na vreme. Cisto da niko ne moze da mu kaze da spamuje.
on topic:
jel se to meni cini ili je cela ova sezona Shameless poprilicno "meh"?
Odgledao sad finale i slobodno mogiu da kazem da je cela sezona barem za kategoriju losija od prethodbih.
Shameless se izvukao na kraju, prvi deo sezone je malo bio kao bez cilja. Jimmy/Steve je bio totalno nepotreban.
Isti utisak imam i ja.Better call saul je prilicno cudna serija. Sa jedne strane, kvalitetno i interesantno je snimaju, a sa druge strane, neke epizode budu zanimljive, a neke ubiju u pojam koliko su dosadne.
"
eh da, moram da prdnem i za Wire. ekstremno me nervira sto mi se serija ne svidja jer je ceo svet proglasava za najbolju seriju ikada a meni je mucenje za gledanjeepizode su preduge i prepune gluposti, glumci neubedljivi i ne vezes se ni za jednog, prica crnci dileri iz hood-a je barem meni bzvz itd. ne znam sta ljudi vide u toj seriji, barem jednu stvar pozitivnu. niti je originalna tematika, niti su dobri glumci (mada za tu seriju je i greota angazovati nekog boljeg), niti je nesto dobro rezirana, niti scenario valja icemu, niti je dinamicna. pogledao sam 8 epizoda i mislim da je cela sadrzina mogla da stane u 2-3. jedno je kada je serija slow burner a drugo kada je prepuna filler momenata. moja ocena 5/10 ako bih hteo da castim onda 6. vrhunsko razocaranje obzirom na njenu reputaciju :crash:
+100Vau, mislio sam da sam sve pročitao... al eto, iznenađenja su uvek mogućaNeću da komentarišem ostalo jer bih mogao referat napisati, ali loši glumci?
Nisi valjda očekivao Breda Pita ili Leonarda di Kaprija kao glavne uloge-nedaj dva božeta
Kasting i karakterizacija likova ne mogu bolji biti... 80% glumaca ovde može da podučava celokupnu A postavu Holivuda lagano
Da ne pričam da tu ima nekoliko njih koji uopšte nisu profesionalni glumci
Priča crnci dileri iz huda? To nije priča... to je istina, Baltimor je živeo ili ipak pre umirao pod kandžama kriminalnih grupa. Pročitaj barem članak na wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire, sve je lepo sažeto o nastanku serije i njenim kreatorima. Daj joj šansu, ali nemoj da joj pristupaš kao još jednoj krimi seriji koja se gleda sa četvrt mozga-udubi se, obrati pažnju na detalje, posmatraj širu sliku, ako te smara što je radnja spora-gledaj jednu epizodu na svaka dva-tri dana... zaista je greota propustiti ovako nešto, veruj mi... to ti govorim uz upravo završeno šesto ili sedmo gledanje
![]()
AgreeKad ostavis tako nesto bez opisa. Mogao si bar napisati da je vezano za sledecu sezonu TD.
+1Huh, da ne oftopicarim dalje napisacu samo da se ukusi definitivno razlikuju. Hebes ti seriju ako ja treba da se bicujem da pogledam 8 epizoda za 2 meseca a kada ih gledam da gasim cigarete po rukama da ne zaspim. Na momente mi dodje da vristim koliko me nervira, tako nesto jos nisam doziveo.
Glumci mozda i valjaju ali se to u ovoj seriji ne vidi jer scenario nije zahtevan ni malo. Svaka cast tvorcima na pokusaju da probaju da naprave autenticnu atmosferu ali kada vidim ocenu na imdb i uopste njen status pomislim da je rec o masovnom ludilu.
Ja ni Sopranos ni The Wire nisam mogao da odgledam vise od 3-4 epizode, ako me ne zavozi serija u tom roku bataljujem je i ne gledam vise. Isto vazi i za Breaking Bad.
kako imam los osecaj sto se tice ove druge sezone. mislim da ce biti djubre od serije.. glumci su mi bas losi. vince vaughn? ? ?
al ajde,ce da vidimo kada krene.
Nije da brstim ali gledam. Brstio sam Lost i Entourage. I jednu i drugu sam gledao po 14h dnevnoZato Arrow brstis?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari