Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
90 min?meni proslo za sekund. 🙂

nista majkrosoftu nisu trebale one scene iz sledece epizode,bio je savrsen klifhenger.

Ne znam dal gledate komentare na face stranici Walking Dead, ono je pišanje od smeha šta sve kače, uvek se slatko ismejem. 😀

Jel neko gledao The Strain seriju? Počinje na Foxu ovih dana, a ortak je nahvalio da podseća na X files.

The Strain i X Files kao dupe i oko. Serija počinje dobro ali kasnije se nagomilavaju gluposti.

Poslednja izmena:
Strain je razočaranje i u odnosu na knjigu, a stvarno je dobro počela a onda se kvalitetno raspala.

Ne znam da li još neko ovde gleda The Scorpion. Serija ima zanimljivih momenata i teorija, ekipa se izgleda konačno uhodala nakon 18 epizoda, u startu su bili dosta raštimovani.

The Blacklist nastavlja sa spominjanjem Srba, ovaj put su
Srbi masno platili da se ubije neki Pereti
🙂

Shameless - Jos jedna dobra epizoda i glupo je sto od pocetka nove sezone nije bio ovakav nivo al ajde...

Vikinzi - Lik kralja "Mersije" prikazan upravo onakav kakav je stvarno bio sto mi se svidja.

Black sails - Ok kao i do sada nista se nije menjalo.

U čemu je fora sa The Walking dead? sad otišo na Kickass kad ono ne može da se skine, piše:
"Removed by the request of copyright owner and not available for download"

P.S. Imate li vi neki sajt gde pratite koji novi filmovi i serije su izašli? Ja sam ranije pratio jedan od varez sajtova ("sveži"wap), oni što stalno postavljaju nove stvari za download, muziku, filmove, časopise... i to mi je bilo zgodno, otvorim samo filmove i serije i brzo skrolujem u potrazi za poznatim ili interesantnim slikama/posterima i ako se nešto pojavili potražim torent a sad je taj sajt ugašen :/

The Strain sam gledao prvu sezonu, kao što kažu, počelo interesantno ali je postalo dosadno.

Od ostalih sam još pratio Continuum, bila mi je interesantna, sf, a i glavna glumica ima extra facu 🙂, šteta što je više nema, serije, ne glumice 😀
Heroji - fenomenalna serija, ladno bi mogao opet sve one stare da pogledam, nešto se šuška da bi mogla da se nastavi!?
Homeland - jedna od boljih serija
Fringe - isto mnogo dobra serija samo su je ukenjali na kraju kada im je zavrnut budžet...

Poslednja izmena:
Continuum ce da ima jos jednu sezonu sa 6 epizoda ove godine.

U čemu je fora sa The Walking dead? sad otišo na Kickass kad ono ne može da se skine, piše:

"Removed by the request of copyright owner and not available for download"

P.S. Imate li vi neki sajt gde pratite koji novi filmovi i serije su izašli? Ja sam ranije pratio jedan od varez sajtova ("sveži"wap), oni što stalno postavljaju nove stvari za download, muziku, filmove, časopise... i to mi je bilo zgodno, otvorim samo filmove i serije i brzo skrolujem u potrazi za poznatim ili interesantnim slikama/posterima i ako se nešto pojavili potražim torent a sad je taj sajt ugašen :/

Eztv takođe često pada, kickass posustaje sa torrentima, izgleda de zahuktava borba protiv piraterije..

Počela je kao u knjizi a onda je samo tako odstupila od nje... Počela je sa nekom radnjom, recimo i misterijom a onda se pretvorila u neku patetiku... I tako redom...

Meni nije jasno kako je ta serija uopšte obnovljena za drugu sezonu. Jednostavno takav stil priče ne pripada 2015-oj. Takve serije su prolazile pre 15-20 godina, kad su filmovi još bili jaki i kad nisi mogao videti glumce poput Spacey-a u nekoj seriji.

A FB strana TWD-a je pravo uživanje nakon loše epizode. Samo otvoriš komentare 😀. One sličice su do jaja svaki put.

Poslednja izmena:
Secam se da je strain imao dobre 2 epizode i onda kao da je neko drugi krenuo da pise scenario krecu svaki epizodu za sebe.....

Strain bi bio odličan kao mini serija. 4x90minuta, taman bi stalo sve što treba iz knjiga.

eztv i ettv su identicna grupa, eztv se postavlja kao sopstveni torrent sajt dok je ettv gomila release-ova iste grupe, samo kao user na vecini torent sajtova. Mogu da gase koliko oce, uvek ce biti NEKA grupa koja ce davati sve release-ove momentalno. Na kraju krajeva nista nas nece ni ne moze spreciti da se vratimo na P2P i nesto slicno DC++ programima a tad ovi FBI ameri mogu eventualno da se sagnu

Flash - neko mora da im kaze da svaki put kad uvedu Prison Break burazere u epizodu, drasticno smanje ozbiljnost i kvalitet serije. proslonedeljna epizoda kao vrhunski SF program, ova poslednja kao deciji crtani film.

Odgledao House of Cards S03 8/10
Kao da se odvajaju od scebarija originalne serije i prave neki svoj put.
Ne bi me cudilo da oni ovo produze za jos dve-tri sezone.

Btw ja sam gledao House.of.Cards.S03.1080p.WEBRip.x264-SNEAkY verziju i zvuk je uvek isao pola sekunde ispred slike. 😡

Poslednja izmena:
Slazem se sa Dzeksonom u vezi Flash-a. Pa ovi glumci su bili mnogo bolji u PB. Nivo komuniciranja je stvarno besmislen.. vredja inteligenciju...

Pritom im jebgluma uzas. Nije da neko zna da glumi u toj seriji ali opet...
Jedini dobro odglumljen lik u arrow/flash je slade. Svi ostali uzas

Meni Dominic Purcell ni u PB nije bio nesto preterano dobar, a u Flashu jos manje.

Pritom im jebgluma uzas. Nije da neko zna da glumi u toj seriji ali opet...
Jedini dobro odglumljen lik u arrow/flash je slade. Svi ostali uzas

Realno u ovim, a i slicnim serijama glavni faktor za izbor glavnih glumaca je (relativno)dobar izgled i fizicki atributi, a kvalitet glume je u drugom planu.

Poslednja izmena:
Meni Dominic Purcell ni u PB nije bio nesto preterano dobar, a u Flashu jos manje.

Realno u ovim, a i slicnim serijama glavni faktor za izbor glavnih glumaca je (relativno)dobar izgled i fizicki atributi, a kvalitet glume je u drugom planu.

Pa i lik što glumi Arrow-a je običan maneken za gaće 😀.

Flash - neko mora da im kaze da svaki put kad uvedu Prison Break burazere u epizodu, drasticno smanje ozbiljnost i kvalitet serije. proslonedeljna epizoda kao vrhunski SF program, ova poslednja kao deciji crtani film.

+1

Čekamo sledeće nedelje Marka Hemila!!!

Odgledao House of Cards S03 8/10
Kao da se odvajaju od scebarija originalne serije i prave neki svoj put.
Ne bi me cudilo da oni ovo produze za jos dve-tri sezone.

Btw ja sam gledao House.of.Cards.S03.1080p.WEBRip.x264-SNEAkY verziju i zvuk je uvek isao pola sekunde ispred slike. 😡
To možeš da popeglaš sa plejerom.

Top gear bez Clarksona nije Top gear, to smo videli u Američkom ili Australijskom izdanju ove emisije - iako je scenario sličan realizacija je nebo i zemlja.

Nadam se da će Hammond i May napustiti BBC i napraviti neku samostalnu emisiju, skoro svaka televizija bi volela da ih emituje.

Šteta, nadao sam se uporednom testu La ferrarija, 918-ice i P1, pitanje je da li bilo ko drugi može da uporedi ova tri automobila kao što bi Top Gear uradio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno