🙂Srbi masno platili da se ubije neki Pereti
Shameless - Jos jedna dobra epizoda i glupo je sto od pocetka nove sezone nije bio ovakav nivo al ajde...
Vikinzi - Lik kralja "Mersije" prikazan upravo onakav kakav je stvarno bio sto mi se svidja.
Strain je razočaranje i u odnosu na knjigu, a stvarno je dobro počela a onda se kvalitetno raspala.
U čemu je fora sa The Walking dead? sad otišo na Kickass kad ono ne može da se skine, piše:
"Removed by the request of copyright owner and not available for download"
P.S. Imate li vi neki sajt gde pratite koji novi filmovi i serije su izašli? Ja sam ranije pratio jedan od varez sajtova ("sveži"wap), oni što stalno postavljaju nove stvari za download, muziku, filmove, časopise... i to mi je bilo zgodno, otvorim samo filmove i serije i brzo skrolujem u potrazi za poznatim ili interesantnim slikama/posterima i ako se nešto pojavili potražim torent a sad je taj sajt ugašen :/
Pritom im jebgluma uzas. Nije da neko zna da glumi u toj seriji ali opet...
Jedini dobro odglumljen lik u arrow/flash je slade. Svi ostali uzas
Meni Dominic Purcell ni u PB nije bio nesto preterano dobar, a u Flashu jos manje.
Realno u ovim, a i slicnim serijama glavni faktor za izbor glavnih glumaca je (relativno)dobar izgled i fizicki atributi, a kvalitet glume je u drugom planu.
Flash - neko mora da im kaze da svaki put kad uvedu Prison Break burazere u epizodu, drasticno smanje ozbiljnost i kvalitet serije. proslonedeljna epizoda kao vrhunski SF program, ova poslednja kao deciji crtani film.
To možeš da popeglaš sa plejerom.Odgledao House of Cards S03 8/10
Kao da se odvajaju od scebarija originalne serije i prave neki svoj put.
Ne bi me cudilo da oni ovo produze za jos dve-tri sezone.
Btw ja sam gledao House.of.Cards.S03.1080p.WEBRip.x264-SNEAkY verziju i zvuk je uvek isao pola sekunde ispred slike. 😡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari