Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi traileri su za 3 epizode, tako da nas cekaju 2 uzbudljive nedelje.
Odgledacu pilot iZombie samo zato sto se cw nesto uozbiljio ali ocekujem da je batalim.

Arrow - Prevelika ocekivanja sam imao, valjda ponesen Flash-om, dosta mlaka epizoda, malo jaca od prethodnih, tek hvataju zalet. Cekam utorak da Ray namesti odelo 🙂

Odgledao zadnju epizodu House of Cards u ovoj sezoni. Odlicna sezona, mada smara sto su odjednom izbacili celu sezonu i sad cekaju 2016 za 4.

Odgledao zadnju epizodu House of Cards u ovoj sezoni. Odlicna sezona, mada smara sto su odjednom izbacili celu sezonu i sad cekaju 2016 za 4.
Sta tu smara? Meni to bolje nego da mi razvlace 7 meseci.
A i mislim da bi netflix vise para uzeo da razvlaci.
Ovako mu recimo 10 miliona korisnika plati samo jedan mesec da odgleda HoC, a da razvlaci onda bi mu recimo 7 miliona platilo tih 6 meseci da bi pratili seriju. Dajem primer samo.

Upravo odgledao pilot iZombi i dopao mi se, komicna i brza serija, svidja mi se i kako je odradjena.

^Imas i odlicni Z Nation. 🙂

Da li je neko poceo da gleda novi Community?
Mene je skroz razocarao. Dve epizode i necu nastavljati.

Odličan Community. Daleko je od onoga što je bio, ali ko to nije očekivao i ne treba da gleda. Sad je puno više meta i samosvjesna serija, plus je 4 minuta duža epizoda, ali neke od fora su među najboljim ikad.

Fortitude se počeo lepo zahuktavati pred kraj, a 12 Monkeys tačno ima svaku novu epizodu za nijansu bolju od prethodne, u smislu da jedva čekam da vidim šta će u sledećoj biti.

Helix, koji nekako još pratim, ispade totalni raspad, pogotovo u jučerašnjoj epizodi. I prva sezona je bila trash, ali se non stop nešto dešavalo, međutim ova sezona nema ništa. Ova jučerašnja mi izgleda kao da scenaristi nisu pripremili scenario, nego su pustili glumce da improvizuju 😀. Jedino pozitivno je ona riba što voli da se sa svima. Ima neku facu ...

S obzirom na nick i avatar, slabo si upucen u TG 😉

Pa nisi u toku, cekas nedelju da vidis da li ce da bude 🙂

^ Ja mislim da je to samo trenutno, kako bi izbegli tužbu. Vratiće se Top Gear.

Baš ovih dana počeh da gledam od 1. sezone. Stigoh do 13. sezone. Taman kada odgledam do kraja, izaći će nova epizoda. 😀

^ skinuo si ili gledas online? ja sam slabo nasao da skinem,uglavnom imaju sezone od 2009 na ovamo.

Početak nove epizode TWD verovatno najgluplji koji sam ikad video u nekoj seriji.
Hahaha koja je ovo smejurija, onaj poginuo, a matora pušta runmix 😀

Ne bih rekao da je bilo glupo, samo malo čudno. Mjuza je bila dobra, kao i čitava epizoda.

Dobar je TDW, seo sam juce i danas da pogledam ove nove epizode od februara. Desava se nesto, nisam skipovao tokom gledanja mnogo kao ranije, ako je to za pohvalu. 😀

Aha, dobar i onaj trejler za sledecu epizodu.

Twd taman kad krene nesto zanimljivo oni sjebu sa ovim glupim krajem 15e epizode.
Zasto? Zasto se epizoda nije zavrsila kao sto bi svi gledaoci zeleli.

Zna li neko kada se ocekuje nova sezona true detectiva ?
Nikako mi se ne svidja glumacka postava ali sta je tu je,mozda glavna glumica bude sexy pa izvuce malo onog farrela reta 🙂

Na Leto
Ja mislim da ce odzati ritam prve sezone.

Poslednja izmena:
Mislim da sam negde procitao this summer, e sad mozda i pomere.

Ova zadnja epizoda WD je će biti ludnica! 90 min, odlično što su je produžili, nema ništa onda do oktobra. 🙁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno