Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bas tako , inace gledao sam i ovo sa zatvorenicima koji se vracaju kroz vreme, dobra serija kazi mi samo koliko su toga snimili?

Em ne pratis temu, em ne znas da koristis google. Blago nama. Lepo sam napisao da se ne zna dal ce biti 4te sezone. Pa smo diskutovali koliko je dobro da ima epizoda.
Dakle snimili su tri sezone po 13 epizoda

A trebao je samo da klikne na prvu stvar koju mu izbaci... Evo i ja sam preko telefona...

2eaf31b8cce34fb7f794dcd3c63fe9cd.jpg

Kliknui je na orvu stvar koju je izbacio yt pa je nasao nedti drugi🙁

Au *** koliko masim na telefonu... vratio sam se privremeno na 0.2" manji ekran, ne mogu da se snadjem 😀
Posto i ja jedva razumem sta sam napisao, evo prevoda sa Alfanamanjem jezika 😉
"Klinkuo je on na prvi stvar na YT, ali je nasao nesto drugo" 😀

Poslednja izmena:
TWD serijal nema losih epizoda po meni, delim ih jedino na dobre i bolje.
Ova je dobra. 😉

TWD ima odličnu prvu sezonu i onda ide smaranje sve do druge polovine 4-te sezone. Serija je toliko bila dosadna da sam je jedva gledao i kad ih je Guverner napokon isterao onda je ponovo počela da bude zanimljiva.

Arrow koristi samo win platofrmu 😀

TWD ima odličnu prvu sezonu i onda ide smaranje sve do druge polovine 4-te sezone. Serija je toliko bila dosadna da sam je jedva gledao i kad ih je Guverner napokon isterao onda je ponovo počela da bude zanimljiva.

TWD je bolja komedija od vecine komedija. Iskrivili smo se na one scene pucanja i Rickov degenski monolog u vagonu (na kraju prosle sezone).

TWD se najbolje opisuje u Borisovom bivsem avataru (molio bih ga da se na isti vrati s obzirom da pocinje trovanje teme sa TWD serijom).

Znaci TDW s1 je ok posle fail ?

Serija je deklarisna i kao drama i ne moze non-stop da se ima akcija.
TWD nije onda serijal za tebe i slicne tebi
Za mene je recimo bio najjaci trenutak (treca sezona?) kad klinac mora da overi kevu u glavu da se ne bi preobratila i kad Rik posle stigne od nje ostao samo prsten
dok zombi koji ju je pojeo, sav naduven, jedva dise malo dalje.
To su scene koji TWD izdvaja iz mora drugih serija

TWD prva epizoda 5 Serijala postala je najledanija epizoda neke serije ikad....
Strvarno odličan početak 5 sezone [emoji2]

http://www.telegraf.rs/jetset/12654...g-dead-pratilo-vise-od-17-miliona-ljudi-video
Dezinformacija obicna glupih srpskih medija.
Pogledaj malo na wikipedii. Mash je imao 120 miliona.
Pa seinfild i prijatelji da ne pricam. Svi po 50 60 70 miliona.
TWD vrvtn nije ni u prvih 50.

Mozda je najglrdanija medju kablovskim kanalima a na nacinalnim kanalima sve serije su gledanije. Recimo NCIS ima prosek od 15 milioma po epizodi. Al eto srpski mediji ne znaju da lepo napisu.

Poslednja izmena:

Netacno je da je tacno ili netacno, jer zavisi kome se sta svidja.... nekome ce i Godfather biti totalni "meeeh", ali to je poenta sirih iskustava... kada navedemo vise iskustava, znacemo cije misljenje vredi necemu.
Tipa, ko god kaze da Suits vredi i 2 minuta vremena, odmah gubi sav kredibilitet kod mene, nista vise od njegovih postova ne citam 😀

Mozda je najglrdanija medju kablovskim kanalima a na nacinalnim kanalima sve serije su gledanije. Recimo NCIS ima prosek od 15 milioma po epizodi. Al eto srpski mediji ne znaju da lepo napisu.

"It has also attained strong Nielsen ratings, surpassing various records for a cable series, including viewership of 17.3 million for its season five premiere, making it the most-watched drama series telecast in basic cable history.["
Most watched drama series telecast in basic cable history.
EDIT: Mada izgleda da ko god je pisao Wikipedia clanak je lose interpretirao linkovan article.

Poslednja izmena:

Nije dezinformacija, nego naši prevode loše. 5x01 je najgledanija TWD epizoda ikada - to je ono što je danas zaista rečeno.
Ne najgledanija ikada u istoriji televizije, nego najgledanija od svih ostalih TWD epizoda 😉. Velika je razlika, ali naši to ne shvataju.

Nego jel ima nesto objasnjeno otkud zombiji, sta se desilo ili 5 sezona gledam likove kako prezivljavaju ?

Nego jel ima nesto objasnjeno otkud zombiji, sta se desilo ili 5 sezona gledam likove kako prezivljavaju ?
Desilo se ono sto se i inace desava kada mrtvi krenu da hodaju zemljom: when there's no more room in hell the dead will walk the earth.

Serija je po meni 90% sapunica, 10% zombi apokalipsa. I za ovih 10% prag tolerancije za razne nebuloze mora da bude dosta visok...

Poslednja izmena:
Blago vama kad ste mogli da odgledate vise od 3 epizode walking dead-a, meni je to nesto najdosadnije sto sam gledao.

ja sam morao jer mi se devojka nalozila... a i meni se vremenom uvukla ta sapunica pod kozu.
A znaju i da ulete zanimljiva desavanja. Ovakvo prezivljavanje post-apokalipse budi ono najgore u prezivelima.

Poslednja izmena:
Ja sam gledao možda pet minuta prve epizode. I honest trailer. Pri čemu je ovo drugo bilo neizmerno zabavno.

Vidiš, ja nisam Honest ni video. Odličan je 😀, kao i uvek.

[YOUTUBE]rNxvo8AcpQQ[/YOUTUBE]

WD spoiler alert, ali nista posebno, morao sam da pomenem par generalnih stvari.

Sta se desava po temi, u zadnje 3 strane napljuvani SoA, Homeland i Firefly, a WD se velica u nebesa.

Ne slusaj ljude koji pominju tempo/zanr, to je nebitno. Serija jeste spora, drama je, ali nije sporija od BB/Mad Men koje su milion puta bolje serije. Nije to u pitanju.

U pitanju je pisanje karaktera, koji niti evoluiraju, niti ostaju isti, nego reaguju zavisno od scene (kako piscu odgovara da nastavi pricu). Karakteri uopste nemaju karakter. Jednu epizodu su mlakonje, pa 3 nisu, pa 5 minuta jesu, pa 2 epizode nisu. Ne vezujes se ni za koga, polovini neces ni znati imena a stici ces do 5. sezone.

Druga stvar su greske u snimanju (continuity error(ssssssssssss)), kojih je tu na pretek. Ja sam stao posle 3. sezone, ali sam kod ortaka video par scena iz 4, odnosno iz season finala. 10 likova sa automatskim puskama gadja 5 protagonista sa 5 metara visine, 10m razdaljine (maksimalno), i nikog ne pogadjaju. Ovi trce kao muve bez glave, likusa sa katanom se okrece ka likovima koji pucaju iz pusaka, kao da je Star Wars u pitanju, pa ce da im vrati laser. Kvalitet slican Asylum produkciji. Gresaka ima da napravis drinking game i dobijes cirozu do pete sezone, a karaktere neces ni znati po imenu. 90% karaktera se ponasa kao da ima Daunov sindrom, gledas, nerviras se i ne verujes kakve odluke imaju.

Treca stvar je *****na tema serije u kojoj se stalno nesto desava vestacki - uvek je tu negativac da im porusi gajbu da moraju da migriraju i onda naidju na milijarde zombija, i to se desava kroz seriju svake sezone.

Da ne bude da ja hejtujem seriju, skini S4E16 i pogledaj scenu pri kraju kada je rokacina i oni se "takticki povlace", i poslednja 3 minuta monologa. Ako posle toga uzmes da gledas seriju, krenucu i ja na silu jer nisam bio u pravu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno