Shvatam ja tebe, samo u komentaru o kome pričamo godište filma ili serije zvuči kao tebi mnogo bitna stvar.
Ne samo običan plus.
Ja sam mišljenja da što valja, valja zato što valja i godine mu ne skidaju na vrednosti.
Nije mi shvatljivo vezivanje godišta serije ili filma sa njenim kvalitetom ili sa potrebnim nekim preduslovima da bi se uživalo.
Ja sam pogledao prva tri minuta i delovalo je pristojno. Pa sam prepunio jer hoću da dogledam nešto drugo prvo.Truba start nove sezone AHS, na polovini epizode je proradio FWD. Samo klovn uliva nadu.
When I sat down to the script, I was very consciously saying, 'What would David Lynch do with a Hannibal Lecter character?
What sort of strange, unexpected places would he take this world?'
I'm a great admirer of his work and his aesthetic and his meticulous sound design.
Those were all components that I felt very strongly needed to be part of our Hannibal Lecter story.
Between Lynch and Kubrick, there's a lot of inspiration
Zna li neko kada ce da krene 3 sezona banshee- ja ? Ne mogu nigde na netu da nadjem info.
A treba mi takva serija da odmorim mozak..
Postoji li neka serija koja je slicna njoj ?
Bogami, kraj je bio wtf! Još sam negde na pola prokomentarisao kako serija dobija light ton. Guess I was wrong.
Peter Stromare ili kako već, izgleda baš voli da glumi negativce po serijama i filmovima.
Rej Palmer odličan, Roy aka Red Arrow mi pomalo creepy izgleda u tom kostimu. 🙂
Sve u svemu, odličan početak + povezali opet sa Flash pilotom. Nadam se da će raditi povezane epizode kao što je CSI imao.
Extant dobio 2 sezonu. Meni se svidelo.
Treca sezona bi trebalo da pocne da se emituje 9.1.2015Zna li neko kada ce da krene 3 sezona banshee- ja ? Ne mogu nigde na netu da nadjem info.
Početak 3će od 10. januara.Zna li neko kada ce da krene 3 sezona banshee- ja ? Ne mogu nigde na netu da nadjem info.
A treba mi takva serija da odmorim mozak..
Postoji li neka serija koja je slicna njoj ?
Arrow nije pokidao, arrow je napravio njesra sa krajem
Extant dobio 2 sezonu. Meni se svidelo.
Vidim extant dobio novu sezonu pa reko da pogledam seriju ali brzo sam se razocarao 6/10 od mene
Vidim extant dobio novu sezonu pa reko da pogledam seriju ali brzo sam se razocarao 6/10 od mene
Ako gledas dalje od prve epizode pogresices. Ja sam sebe lagao da ce kad tad postati zanimljivo. To se nije desilo.
Slazem se, vidi se da je serija imala neku celokupnu pricu, steta je sto se ovoliko razvlaci po kratkim sezonama! Zbog toga je tesko odrzati paznju 🙁Sad privodim kraju trecu sezonu Continuum. Ovo je po meni jedini primer serije (kojeg mogu da se setim) da postaje bolja iz sezone u sezonu. Prica je fenomenalna.
Steta sto vise ljudi ne zna za ovu seriju. Ona to definitivno zasluzuje ali valjda je problem sto je kanadska produkcija i samim tim se emituje na njihovom Showcase kanalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari