Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ja sam. Serija je ******. Pogledaj šta sam napisao. Možda ti se i dopadne serija, ko zna...Jel neko spominjao "Legends" cini mi se? Kakva je serija?
Ja sam. Serija je ******. Pogledaj šta sam napisao. Možda ti se i dopadne serija, ko zna...Jel neko spominjao "Legends" cini mi se? Kakva je serija?
ja sam sa drugom p***eo koliko nekako izgleda da su otisli u out, ali je treca pokazala da imaju big-picture, ali je prilicno razvlace 🙂 Mislim da ce vredeti!Inace kao mnogi pa i ja svake sezone najtoplije preporuke za Continuum. Ja sam krenuo trecu sezonu skorije i odlicna je kao prve dve.
Steta sto nema vise takvih serija.
Pa tri puta gore od najgore epizode 24.Ne treba mi ništa ozbiljno, a ako je na sličan fazon ima delova kao homeland i 24 onda će možda i proći.
Vikings http://www.imdb.com/title/tt2306299/?ref_=nv_sr_1
Vrhunska serija, pogotovo ako vas iole zanima tema vikinga
Ljudi preteruju sa spominjanjem GoT kao reference za vrhunsku seriju
+1Liam Nelson je izjavio da bi voleo da igra Ras al Gula u Arrow, kad bi se to ostvarilo, Arrow bi definitivno odleteo u nebesa
Ne, nego Liam pao skroz na dno. I ne preziva se Nelson.Liam Nelson je izjavio da bi voleo da igra Ras al Gula u Arrow, kad bi se to ostvarilo, Arrow bi definitivno odleteo u nebesa
Ne, nego Liam pao skroz na dno. I ne preziva se Nelson.
Baš to. WC pardon CW produkcija čoveče.
Ok omasio sam slovo, smak sveta. Nije pao na dno ali stvarno mislim da je CW Arrow neozbiljna serija za takvog glumca. Vise bi ga ubacio u True Detectiv, jer je CW teen televizijaNe, nego Liam pao skroz na dno. I ne preziva se Nelson.
True Detective ti je dobra ideja.Ok omasio sam slovo, smak sveta. Nije pao na dno ali stvarno mislim da je CW Arrow neozbiljna serija za takvog glumca. Vise bi ga ubacio u True Detectiv, jer je CW teen televizija
To je tvoje mišljenje,to je ok i poštujemo to,ali činjenice te demantuju....Ok omasio sam slovo, smak sveta. Nije pao na dno ali stvarno mislim da je CW Arrow neozbiljna serija za takvog glumca. Vise bi ga ubacio u True Detectiv, jer je CW teen televizija
To je tvoje mišljenje,to je ok i poštujemo to,ali činjenice te demantuju....
CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Na kraju druge sezone Arrow je imala malo manje od 3 miliona gledaoca u Americi,poređenja radi GoT je na kraju prve sezone imala oko 2,5 miliona,na kraju druge sezone oko 4 miliona,sad na kraju 4 serijala ima oko 7 miliona....Uzgred svi glumci su počeli da se bore da dobiju neku ulogu u Arrow seriji,ili njenom spin off-u the Flash.....
Pazi druže Tozin post je napisan u 18:00 moj u 21:30 to nije u minut koliko ja znam da računam...Niti sam branio Arrow niti rekao da je najbolja,niti da je bolja od GoT i naravno da nije....Samo sam izneo neke činjenice,što možeš i sam da priveriš 😉😎Ja shvatam da je neko obozavatelj neke serije ali ti si postao fanatik :d sto se Arrow tice. Ne dozvoljavas nikome da ima bilo sta protiv te serije, pratis temu i cim neko kaze nesto o Arrow negativno ti u roku od minut napadas 😀.
po ovoj logici onda svi treba da se bore za mesto u Kepping up with Kardashians jer je gledanTo je tvoje mišljenje,to je ok i poštujemo to,ali činjenice te demantuju....
CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Na kraju druge sezone Arrow je imala malo manje od 3 miliona gledaoca u Americi,poređenja radi GoT je na kraju prve sezone imala oko 2,5 miliona,na kraju druge sezone oko 4 miliona,sad na kraju 4 serijala ima oko 7 miliona....Uzgred svi glumci su počeli da se bore da dobiju neku ulogu u Arrow seriji,ili njenom spin off-u the Flash.....
Da da apsolutno tačno....GoT je na prvom mestu po skidanju na Torrent-ima....Arrow je na 9 mestu najskidanijih serija na Torrent-imaGledanost GOT mnozis sa 2
TorrentFreak estimated Game of Thrones to be the most-pirated TV series of 2012, 2013 and 2014.One episode was downloaded about 4,280,000 times through public BitTorrent trackers in 2012, about equal to the number of broadcast viewers.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari