Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba mi ništa ozbiljno, a ako je na sličan fazon ima delova kao homeland i 24 onda će možda i proći.

Inace kao mnogi pa i ja svake sezone najtoplije preporuke za Continuum. Ja sam krenuo trecu sezonu skorije i odlicna je kao prve dve.
Steta sto nema vise takvih serija.
ja sam sa drugom p***eo koliko nekako izgleda da su otisli u out, ali je treca pokazala da imaju big-picture, ali je prilicno razvlace 🙂 Mislim da ce vredeti!

Krenuo sam Outlander, prve dve odgledao, obzirom da su knjige dosta popularne (citao sam kratku pricu) i da je starz, ocekujem da bude zanimljivo... zasad mi je nako...

Batalio extant.

Hell on wheels, s4, odgledao prvu i drugu ep - standardno dobro, nije kao deadwood, ali sta sad...
Merkam Intruders, dal je neko gledao?

Odlgedao ove sf sapunice, under the dome (procitajte knjigu bolje) i falling skye, ako se ne varam ostala jos po jedna ep.

Strain mi je ok, lepo prati knjigu.

I hvala Bogu true blood gotov i bice brzo zaboravljen (sem ono nesto golotinje sto je valjalo), zadnjih par sezona tuga...

Imam sve manje vremena u zivotu, tako da mislim da cu od septembra manje serija da gledam i tezim ka tome, makar da ne dodajem novih previse... arrow, nisam i necu, flash necu, gotham necu. Mislim da bi vise vredelo odgledati babylon 5 ili farscape ponovo 🙂

Wilfred mi ne lezi vise.
Stoji mi tona ovih Anger managementa, Charli je zaista za penziju...

Moja cura obožava knjige Outlander i kaže da je prva najslabija, i to debelo.

Arrow season 3 epizode 1 prome je Leaked (lošijeg je kvaliteta)
Šta reći sem da će Arrow opet pokidati 😀😉
I naravno za kraj OLICITY!!!!

Newsroom S02E07
Da li ste primetili u vise navrata na ekranima u studiju Djokovica kako daje intervju na US openu?
be74fcfabaded58b1b5f68a71a716a35.jpg

Na mobilnom gledam serije pa je ova reklama gore iz MX playera

Poslednja izmena:
Svake godine pravim maraton serije ROME i ovom prilikom zelim da pomenem ponovo da je ROME (hbo/bbc produkcija) serija koja je postavila standarde i ujedno jedna od najboljih ako ne i najbolja istor. serija. Nazalost serija ima samo 2 sezone (ima kraj) jer hbo nije imao novca da finansira neke druge projekte, Rome je obarao rekorde gledanosti i profita ali su epizode u to vreme kostale kao sad GOT recimo... Retko se desi da se prekine neka serija pa da studio prizna da nije trebalo da prekida.

Tyrant... kakva sapunica 10. epizoda 😉 Nadao sam se tri epizode za redom da nece ubaciti glupo sapunicni momemat "sestre", ali nisu mogli da izbegnu to, pa to ti je 😀
Sestra ce naravno da trazi neku "bezazlenu" glupost, zbog koje nece stici na avion. Ko bi to pomislio jos od kad se planira coup 🙂

Defiance: Serija koja je prilicno van mog tipicnog radara, ali mi se sve vise svidja. Skoro nikada se ne desava da uspem da se uzivim u atmosferu neke serije/filma, obicno sam skroz "'ladan" po tom pitanju, ali ovo mi lezi.
Doduse, nikako da vidim neku vecu ideju/poentu serije, ali za sada ne smeta 😀 (nisam jos pogledao zadnju epizodu druge sezone, na redu je danas, videchemo posle nje 🙂)

Jel gledao neko Forever pilot,vredi li nesto?

[youtube]zpdgEv9us5A[/youtube]

Liam Nelson je izjavio da bi voleo da igra Ras al Gula u Arrow, kad bi se to ostvarilo, Arrow bi definitivno odleteo u nebesa

Od sramote promenio prezime :d

The Neighbours - zanimljiva ideja, ali sam samo 2 epizode pogledao.

Baš to. WC pardon CW produkcija čoveče.

Ovakve izjave bi bile tacne pre jedno 15 godina kada je FIlm bio ogroman u poredjenju sa TV-om. Ajd na interneta pa da procitate kolike su zarade TV glumaca, danas.

I pritom, covek je meega gotivac koji zapravo prati i postuje ono cime se bavi i glumi jer je ispao najveca faca kada je posle Star Wars-a odlucio da bude i glas Qui-Gon Jinn-a u animirnom Star Wars: The Clone Wars i to za skoro nikakve pare.

Ok omasio sam slovo, smak sveta. Nije pao na dno ali stvarno mislim da je CW Arrow neozbiljna serija za takvog glumca. Vise bi ga ubacio u True Detectiv, jer je CW teen televizija
True Detective ti je dobra ideja.
A kako je počeo da igra u svakom akcionom kršu u zadnje vreme. Rasprodao se, kao i DeNiro. Ubode tu i tamo dobru ulogu, ali većinom nešto što pre nikad ne bi radio.

On ko tomislav kruz, u mladosti snimali drame a kad su spucali u sezdesetu postali akcioni heroji...ne znas koji im je gori film u pos 5 godina.

Ok omasio sam slovo, smak sveta. Nije pao na dno ali stvarno mislim da je CW Arrow neozbiljna serija za takvog glumca. Vise bi ga ubacio u True Detectiv, jer je CW teen televizija
To je tvoje mišljenje,to je ok i poštujemo to,ali činjenice te demantuju....
CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Na kraju druge sezone Arrow je imala malo manje od 3 miliona gledaoca u Americi,poređenja radi GoT je na kraju prve sezone imala oko 2,5 miliona,na kraju druge sezone oko 4 miliona,sad na kraju 4 serijala ima oko 7 miliona....Uzgred svi glumci su počeli da se bore da dobiju neku ulogu u Arrow seriji,ili njenom spin off-u the Flash.....

Poslednja izmena:
Da ponovim pitanje,jel neko odgledao Forever,misljenja?Stavio sam je na listu za gledanje,vidim da je izasao pilot pre vremena.

Gledanost GOT mnozis sa 2
TorrentFreak estimated Game of Thrones to be the most-pirated TV series of 2012, 2013 and 2014.One episode was downloaded about 4,280,000 times through public BitTorrent trackers in 2012, about equal to the number of broadcast viewers.

CW je pre Arrow-a bila mala televizija kablovska,nijedna serija joj nije imala milionsku gledanost....
Na kraju druge sezone Arrow je imala malo manje od 3 miliona gledaoca u Americi,poređenja radi GoT je na kraju prve sezone imala oko 2,5 miliona,na kraju druge sezone oko 4 miliona,sad na kraju 4 serijala ima oko 7 miliona....Uzgred svi glumci su počeli da se bore da dobiju neku ulogu u Arrow seriji,ili njenom spin off-u the Flash.....

Ja shvatam da je neko obozavatelj neke serije ali ti si postao fanatik :d sto se Arrow tice. Ne dozvoljavas nikome da ima bilo sta protiv te serije, pratis temu i cim neko kaze nesto o Arrow negativno ti u roku od minut napadas 😀.

Ja shvatam da je neko obozavatelj neke serije ali ti si postao fanatik :d sto se Arrow tice. Ne dozvoljavas nikome da ima bilo sta protiv te serije, pratis temu i cim neko kaze nesto o Arrow negativno ti u roku od minut napadas 😀.
Pazi druže Tozin post je napisan u 18:00 moj u 21:30 to nije u minut koliko ja znam da računam...Niti sam branio Arrow niti rekao da je najbolja,niti da je bolja od GoT i naravno da nije....Samo sam izneo neke činjenice,što možeš i sam da priveriš 😉😎

po ovoj logici onda svi treba da se bore za mesto u Kepping up with Kardashians jer je gledan

Gledanost GOT mnozis sa 2
TorrentFreak estimated Game of Thrones to be the most-pirated TV series of 2012, 2013 and 2014.One episode was downloaded about 4,280,000 times through public BitTorrent trackers in 2012, about equal to the number of broadcast viewers.
Da da apsolutno tačno....GoT je na prvom mestu po skidanju na Torrent-ima....Arrow je na 9 mestu najskidanijih serija na Torrent-ima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno