Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto skoro pogledah .... Newsroom - 8/10, previse American supremacy-a, ali dobra prica i neki insajderski pogled na novinarski posao. Ne gledati sa sr/cro titlovima, jer sve sto nadjoh je krsh odradjeno, svaka cast na trudu i kapiram da su brzi dijalozi, ali se ispusti bar 30 recenica po epizodi..
True detective - 9/10, odlicna, Vudi na nivou svojih najboljih uloga, ozbiljno dobra prica, jedina zamerka je sto mislim da su je mozda previse rastegli, tj bolje da su napravili film 🙂
Ray Donovan, 8/10, serija za opustanje mozga, predvidljiv ishod, ali nekako privlaci gledaoca, bar mene. Odlicno odradjen casting.

Sad sam u nedoumici sta dalje 🙂 Vidim da ste se skoro svi slozili da je Broen odlican, pa mislim da mi je to sledeca serija za gledati.

Newsroom, ne gubiš rečenice ako znaš dobro engleski. Tako da se meni ne dešava. Povremeno serija ode u patetiku. I preterano moralno proseravanje. Sorkin pati od toga. Kao i David E. Kelley. Ali je serija generalno dobra naročito Jeff Daniels, zbog kog sam uzeo da vidim seriju.

Ono sto skoro pogledah .... Newsroom - 8/10, previse American supremacy-a, ali dobra prica i neki insajderski pogled na novinarski posao. Ne gledati sa sr/cro titlovima, jer sve sto nadjoh je krsh odradjeno, svaka cast na trudu i kapiram da su brzi dijalozi, ali se ispusti bar 30 recenica po epizodi..
True detective - 9/10, odlicna, Vudi na nivou svojih najboljih uloga, ozbiljno dobra prica, jedina zamerka je sto mislim da su je mozda previse rastegli, tj bolje da su napravili film 🙂
Ray Donovan, 8/10, serija za opustanje mozga, predvidljiv ishod, ali nekako privlaci gledaoca, bar mene. Odlicno odradjen casting.

Sad sam u nedoumici sta dalje 🙂 Vidim da ste se skoro svi slozili da je Broen odlican, pa mislim da mi je to sledeca serija za gledati.

Znaci vredi gledati Ray Donovana, dobra je serija?

Ova nova epizoda ima veoma zabavnu zadnju scenu.

Zanimljiv kraj epizode The Strain-a, a The Leftovers iako super epizoda radi se o kopiji treće epizode, samo sa drugim akterima. Doduše, objašnjava neke stvari. Jako mi se sviđa muzika u seriji, onaj klavir.

Da, The Strain S01E07 zanimljiv kraj epizode. Biće ovde svašta.

The Bridge, DK/S verzija, jedno pitanje, posto sam na pola gledanja, a kopka me da saznam.. Da li ce se okoncanjem prve sezone razresiti zlocin ili ce se preneti u drugu, odlicna je serija samo ne volim bas ovoliko razvlacenje, dosao do 6 epizore i vec pocinje da bude ono.. AJDE VISE VATAJTE GA.. 😀

^^^Resava se u prvoj sezoni

The Strain dobija na kvalitetu. Sad mi je serija br. 1.

Poslednja izmena:
Druga ima drugačiji koncept. Od početka znaš kraj. Pa se vremenom pokazuje kako je do toga došlo. Kao BB seozna dva beše.

To su uradili i u drugoj sezoni Hanibala, to mi se nije svidelo.

Poslednja izmena:
U Breaking Bad je bilo odlično. U Hannibal je bilo onako.

The Strain dobija na kvalitetu. Sad mi je serija br. 1.

Meni je i dalje daleko od br. 1. Nekako kvalitetom vuče na one starije serije, pre propasti holivuda. Dok još nisi mogao videti velika filmska imena u nekoj seriji.
The Leftovers, od serija koje pratim je meni npr. #1 trenutno. Mada nisam gledao većinu tih nabudženih koje se ovde spominju.

ББ опет добио емија. Не знам шта људи виде у тој серији. Добра јесте али не толико. Кућа од карата је више заслужила ту награду.
Extant- смеће. Брука за спилберга.
Rectify - нисам задовољан са сезоном два. Преспоро и без икаквих узбуђења. Предвидиво.
satisfaction us- друштвено огледало те труле државе.
Фарго- на крају мислим да је безвезе. превише неозбиљности.
Углавном тренутно се не емитује ниједна квалитетна серија.

Da je bez razloga nije, ali nisu morali i ove godine, zar nije proslo vise od godinu dana kako je gotova lol. True Detective je mogao po koju..

BB ima hype a ima i kvalitet. Tako da je sasvim u redu. House of Cards je u drugoj sezoni već preterao i postao neubedljiv.

Ja zavrsio sa drugom sezonom Utopije...
Ne mogu da se otmem utisku da ovi koji prave seriju i nisu bas nacisto sta rade.
tu svako moze da bude sta mu padne napamet, od glavnog vodje, ubice do begunca ili nekog kome uopste nije jasno sta ce on tu i sta treba da radi.
Serija se uopste ne bazira na nekakvoj realisticnosti kakvu takva tematika prosto iziskuje vec mi sve lici na malo (visestruko) ubistvo medju prijateljima.

ТД Апсолутно убедљиво најбоља серија године

Poslednja izmena:
Meni je i dalje daleko od br. 1. Nekako kvalitetom vuče na one starije serije, pre propasti holivuda. Dok još nisi mogao videti velika filmska imena u nekoj seriji.
The Leftovers, od serija koje pratim je meni npr. #1 trenutno. Mada nisam gledao većinu tih nabudženih koje se ovde spominju.

Gledam i ja Leftovers i još Hemlock Grove ali su me za nijansu manje uvukle u priču od The Straina. On mi je od te tri prvi, kad nema bolje..

EDIT:

Zaboravih da pljunem na Extant. Serija tone u opštu konfuziju, najgori je onaj Hrvat koji srozava ionako bedan nivo glume. Sve je jako neuverljivo i otrcano.

Poslednja izmena:
Da u The Strain-u nema 90% od trenutnih glumaca, pogotovo promasenog hobita, mozda bi i bila odlicna. German vampir je fenomenalan, pogotovo njegov prevamp period 😀

Poslednja izmena:
Kakva sramota, bas ih je*o Breaking Bad, znaci serija jeste dobra, al prvo sto nije ni medju 5 najboljih svih vremena, a drugo sto nema ni 1/4 kvalitet True Detective-a. TD je bukvalno u poslednjih 15 god najbolja serija koja se pojavila na TV-u, sramota je da uopste poredis bilo sta sa tom serijom kamoli da TD ne osvoji sva prva moguca mesta.

Ne bacam hejt na BB, samo smatram da je u pitanju bio flick trenutka, kao sto je bio i Lost. Breaking Bad ce za mene da uvek bude serija koju gledam 90% vremena u teskom smoru, cekajuci one zaista dobre trenutke, a kao takva nije "cela", ako me kapirate.

Ne, ne, i ne. TD ima očajan kraj kao i BB. U stvari još veći kliše limunadu.
BB je serija koja karakterna studija na mnogo većem spektru nego TD likovi su isti i na početku i na kraju serije. Nisu prošli nikakvu tansformaciju. Cole je fascinantan. Ali je serija kao i sve ostale policijske što se tiče priče. Ono što je izdvaja je stil. Obe serije su slow-burner. I BB je superioran, broj sezona kojim su postepeno izmenili likove. Pogledaj prvu epizodu i šta WW postane na pola serije.

Kakva sramota, bas ih je*o Breaking Bad, znaci serija jeste dobra, al prvo sto nije ni medju 5 najboljih svih vremena, a drugo sto nema ni 1/4 kvalitet True Detective-a. TD je bukvalno u poslednjih 15 god najbolja serija koja se pojavila na TV-u, sramota je da uopste poredis bilo sta sa tom serijom kamoli da TD ne osvoji sva prva moguca mesta.

Ne bacam hejt na BB, samo smatram da je u pitanju bio flick trenutka, kao sto je bio i Lost. Breaking Bad ce za mene da uvek bude serija koju gledam 90% vremena u teskom smoru, cekajuci one zaista dobre trenutke, a kao takva nije "cela", ako me kapirate.

Ne mozes True Detective porediti sa BB, tek je prosla jedna sezona i ne mozes na osnovu toga da je svrstavas u najbolju u poslednjih 15 godina. Kad izgura bar 3-4 (i one budu konstantno dobre) tada mozes da je poredis sa ovim drugim TOP serijama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno