Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je skinucu, nego fora je ja sam u Becu i ovde je vreme katastrofa ne mos iz kuce izaci i ubih se od dosade.. tako da treba mi bar 20epizoda da onako zabodem 😉

Simpatična serijica - preporuka za opuštanje...

I naravno Tabrett Bethell u ulozi Mord Sith Care - mmmmm....

600full-tabrett-bethell.jpg

6a00e551856f5d883401287768c068970c-pi

Cara-tabrett-bethell-23934158-720-533.jpg

Poslednja izmena:
auu sto se navukoh na The Newsroom. ima malo patetike, pogotovo epizoda sa bin ladenom ali generalno je ok. Podledajte trejler, takva je cela.

Poslednja izmena:
Sta mislite vredi li pocinjati Person of interest ako dosad nisam?
Oklevam jer mi trejleri ne ulivaju nadu a glavni glumci su mi antipaticni.
Ali dal je prica interesantna?

Gleda/o neko Hart Of Dixie? Utisci?

Takodje Person of Interest odličan. Odličan razvoj priče i likova.

POI je dobra serija i vredi gledanja. Kasnije se uključuje i ova glumica

tumblr_mionhl6Zaf1rfqwlxo1_250.gif

' mi se cini, ili je ovo Sarah Shahi?
Imala je seriju Fairly Legal, mene je opustala iskreno 😀 Steta sto je cancelled 😉

Hvala na odgovorima. Krenucu da gledam cim zavrsim neku seriju.
@RazbojNick
Svaka cast za spoiler :hair:

Bron/Broen razvaljuje sa kvalitetom, glavni glumac je apsolutni kralj, kad krene da se smeje i ja krenem da se cepam 😀

Ja sam se izgleda zesce *****ao kad sam poceo prvo sa USA verzijom mosta 🙂
Mada, da budem iskren, meni je zanimljivo za sada, mogu misliti kakva je tek danska verzija

Ja uvek gledam prvo originalne izvedbe i nema greske 😉

Posle švedsko-danskog originala, američki Most ne mogu da smislim da pogledam, probao sam, ali nema teorije. Jedna je Saga.

Cek cek, kako su uopste prvobitnu poentu napravili, koje drzave deli americki most?

USA & Mexico. Kazu da nije losa, ali original je original. I slazem se, jedna je Saga.

Cek cek, kako su uopste prvobitnu poentu napravili, koje drzave deli americki most?
Koliko vidim sa imdb-a za Bron, prvobitna poenta je ista samo sto je meksiko-usa granica.Van te teme prikazuju sa meksicke strane bedu, korupciju i narko kartele a sa druge strane mosta pandure, novinare i ostale koji zele da se okoriste od blizine granice.

Na polovini sam druge sezone Mosta ("original") - nije normalno koliko je dobra serija. Priča, atmosfera, likovi, prosto fenomenalno!

Iz potpuno kontra tematike sam tek skoro čuo za seriju Veep .. skroz gledljiva komedija

apropo Sage i Martina .. evo ih na finom engleskom, čisto da se vidi na šta liče "in real life" ...

Poslednja izmena:
Управо одгледао трећу епизоду од The Knick и серија је врло добро али је зато музика из уводне шпице психоделично одлична

[youtube]r4vW2rMtk1I[/youtube]

A tek sad se navlačite? Ja sam The Newsroom ovde pomenuo još za prvu sezonu čini mi se. Jer je gledam od kad je počela.

Probao novog DW sa Capaldi-jem, ali ne mogu, ne lezi mi on kao doktor, a i losa je prica u ovoj prvoj nekako... Mislim da cu i to da batalim...🙁

A tek sad se navlačite? Ja sam The Newsroom ovde pomenuo još za prvu sezonu čini mi se. Jer je gledam od kad je počela.

Так сам сад чуо за серију. Гледам Декстера (опет), чим завршим с њим, почињем са овим.
Узгред, да кажем. Дексер\{8 сезона} == Breaking Bad по квалитету.

Prvih par sezona Dekstera su bile ok, sve posle pete sezone je sunovrat kvaliteta, bar za mene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno