Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pogledao četiri sezone Walking Dead i mogu reci da je odlična, svidja mi se, ima tu i nedostataka ali uglavnom pozitivno sve.

Meni je jedino prva sezona odlična, nakon toga propast. Doduše pratio sam sve epizode i pratiću i dalje. Ono u zatvoru je definitivno ubilo koliko je bilo dosadno i serija je konačno živnula od sredine 4. sezone. Sad se pomalo i veselim 5. sezoni jer serija ponovo ima neku dinamiku.

Odgledao The Strain pilot epizodu. Odlična dinamika epizode. Obožavam ovakve uvode u filmove tj. serije. Možda deluje malo naivno u nekim situacijama ali ništa značajno. Biće nešto od ovoga. Samo da ostanu na 3 knjige - 3 sezone.

Marvel's Avengers Assemble http://www.imdb.com/title/tt2455546/ odgledao skoro celu prvu sezonu,odlicna animirana serija za ljubitelje stripova prava poslastica,preporuka od mene....

Izgleda počeli ljudi(glumci) da se biju za uloge u Arrow i The Flash.....Skoro ceo Prison Break ce igrati u Arrow i The Flash serijama,a i skoro cela postava Spartacus-a je vec u Arrow-u

Wentworth Miller je izabran da igra Captain Cold u The Flash.Pojaviće se od 4 epizode

1.JPG

Peter Stormare je izabran za Count Vertigo u Arrow,izgleda da ce biti glavni negativac u 3 sezoni....

2.JPG

Čekaj menjaju glumca? Smorili su sa Grofom, imao je dve, tri epizode, i nikako da popase strelu 🙂

Jel gleda neko Utopia-u? Jel moze da se uporedi sa nekom serijom,cisto da se zna sta je otprilike?

Čekaj menjaju glumca? Smorili su sa Grofom, imao je dve, tri epizode, i nikako da popase strelu 🙂
Ne nemenjaju glumca,i po stripu ima 2 Count Vertiga( Count Werner Vertigo(1978–2011)
Count Werner Zytle(2011–present))....Ovaj Count Vertigo što će ga igrati Petar Stormare je Warner Zytle.

Jel poceo neko da prati -

Extant - Hale Beri pokazuje koliko je trenutno najbolja milfara na svetu. Pored toga sto izgleda fenomenalno, u seriji se desavaju dve naizgled razdvojene SF price - Njen muz Goran Visnjic pravi AI robote koje vaspita kao decu, dok Hale Beri dolazi sa 13 mesecne solo misije u svemiru - trudna. Moj utisak je da je gledljivo, solidan Cast, Spilberg potpisuje seriju (sto je zadnjih godina vise los nego dobar faktor)

Leftovers - Nisam poceo da gledam. Prvi Lindelof-ovprojekat posle Lost-a Pisan po romanu gde je post-apokalipticni svet i zivo je 2% ljudi. jel ima neko utiske ?

procitah na brzaka, izvinjavam se. Pusticu danas Pilot

Dobra je utopia, podseca me na neku seriju al ne mogu da se setim koju, pocetak prve sezone mi je odlican, kraj me malo smorio, jos nisam stigao da vidim s2, extant pilot mi se svidja, al kapiram da ce posle 5-10 epizoda da se pogube.

Zacudi me h.b. na tv-u

To niko nije dovodio u pitanje, nego sa a list na TV i to ne cable,Netflix vec CBS, tesko da cemo je gledati vise u nekom dobrom filmu.

To niko nije dovodio u pitanje, nego sa a list na TV i to ne cable,Netflix vec CBS, tesko da cemo je gledati vise u nekom dobrom filmu.

svasta. Odavno su TV glumci prestali da budu "second tier" u odnosu na filmove, i pritom vecina njih postuje i ceni working hours na TV-u mnogooooo vise od filma prevashodno zbog porodice. A i novac je sve manje prepreka jer TV pruza mnogo vece zarade nego sto je bilo pre. Podsetio bih te samo da su Friends cast dobijali po milionce za svaku snimljenu epizodu 8, 9 i 10 sezone jos pre 10 godina.

Kevin Spejsi
Kevin Bejkon
Metju Mekonahi (oskarovac) i Vudi
Carli Sin
Stiv Busemi
Skorseze (18 miliona dolara Pilot BWE)
Kler Dejns iz Homeland-a

su samo neki primeri od skorijih prelazaka na TV gde su ti ljudi em zaradili em olaksali sebi zivot ne-snimanjem filma koji po danasnjem rezimu imaju uzasan timetable.

Nema potrebe da te podsecam koliko se u projekat koji se veruje ulozi novca. Lost je imao pilot od 14 miliona, najveci u to vreme, BWE je imao pilot od 18 miliona, GoT 10 miliona.

pogledaj samo kolike su bile zarade po epizodi od

Hju Lori (haus)
Siajmon Bejker (mentalist)
Kifer Saterlend (24)

Nisu blizu najplacenijim glumcima, ali su sa tim ciframa po epizodi (preko milion dolara) u top 5% zarada svih aktivnih holivudskih glumaca.

Poslednja izmena:
Ne moram ni da je gledam na filmu. Odavno su serije presisale filmove po zanimljivosti. Eto jedino sto u serijama mozda pravi mali problem jeste gluma jer ima dosta vise likova nego u filmovima, i sto vise dobrih glumaca predje na tv to bolje.
True Detective je sada na vrhu.
Game of Thrones recimo jedini poznati glumci su kao Sean Bean i Lana, ostali su svi uknown, a sto je neverovatno svi glume za oskara.
Kao i Breaking bad, fenomenalna gluma. Takodje i House of cards.

Ovi prvi su svi na cable i netflix, gde se snima 10-12 epizoda u roku od 3 meseca, TV na major networks nije isto, to su 22-24 episode i snimaju se po 9-10 meseci na x lokaciji, tek tu nema mesta za porodicu.

Stao mi mozak sta bese bwe?

A sto se tice friends, house ekipe to su sve serije koje su presle 100 epizoda i dobili su syndication prava, gde vecina i dobija sad procenat od pustanja serija, al treba stici dotle.

Jedino carlija ne bih komentarisao sa njegovih 2 godine na setu am. 🙂

Slazem se TV je mnogo napredovao, pogotovu cable Netflix itd.

Nisam pratio sta planiraju sa extant, dal ce ici samo summer il ce posle prebaciti u fall, ali NBC,CBS,fox, samo gledaju gledanost i retke su serije da valjaju posle 2-3 sezone.

To nije tema, ajmo malo predlog za serije, uskoro nece biti za izlazenje 🙂

Young and Hungry, prilicno lagana komedija, dosta slaba, ali gledljiva.
You're the worst - neki cudan mix engleske i americke komedije (vise ide na englesku), mozda ce biti nesto od nje.

Ovi prvi su svi na cable i netflix, gde se snima 10-12 epizoda u roku od 3 meseca, TV na major networks nije isto, to su 22-24 episode i snimaju se po 9-10 meseci na x lokaciji, tek tu nema mesta za porodicu.

Stao mi mozak sta bese bwe?

A sto se tice friends, house ekipe to su sve serije koje su presle 100 epizoda i dobili su syndication prava, gde vecina i dobija sad procenat od pustanja serija, al treba stici dotle.

Jedino carlija ne bih komentarisao sa njegovih 2 godine na setu am. 🙂

Slazem se TV je mnogo napredovao, pogotovu cable Netflix itd.

Nisam pratio sta planiraju sa extant, dal ce ici samo summer il ce posle prebaciti u fall, ali NBC,CBS,fox, samo gledaju gledanost i retke su serije da valjaju posle 2-3 sezone.

BWE=Boardwalk empire
Extant se zavrsava 24. septembra. Takodje ne mislim da ce biti druge sezone. Mislim da je planirano da bude "one and done". Takozvana "miniseries od 13 epizoda"

Poslednja izmena:
Kad vec pomenu mix UK i USA komedije, Episodes je meni odlicna komedija, pogotovu prva sezona, mada kapiram nece se svima svideti.

The strain odlican za sada, polako se razvija, ali mislim da ce biti veoma dinamicno kroz par epizoda. Prosto moze da se namirise mayhem koji sledi 🙂 Del Toro odlicno uradio setting.
Mada mi je malo bold head pokvario dozivljaj jer sam ocekivao nesto drugo 🙂

Onako, može proći.
Ja sam na pola druge knjige prešao na u tom trenutku meni zanimljivije stvari.
Imaju sve tri knjige i u e formatu.
Hvala za knjige, odlicne su. Posle cu i seriju odgledati, neka se nakupi malo epizoda.

Utopia - Serija prosto izuva, nekako je sve zbudzeno onako kako treba. Soundtrack je cista perverzija i ne pamtim kad sam bio tako odusevljen. Juce sma poceo da je gledam i danas sam odgledao ceo prvi serijal i prve dve epizode u drugom. Must see po meni !

Ako neko zna u čemu je problem sa "Video Not Found" na svakom drugom sajtu sa filmovima/serijama tipa putlocker ili m4k. U Bosni su mi radili pola linkova, a sad u Austriji svaki trideseti. Ako neko zna u čemu je problem neka pošalje PM da ne smetam ovdje jer je i ovaj jedan post previše.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno