The strain - ne deluje lose, odnosno konacno nesto s vampirima a da nisu homosi.
Jel neko citao knige, vredi li se baciti na to ?
Ja pogledao četiri sezone Walking Dead i mogu reci da je odlična, svidja mi se, ima tu i nedostataka ali uglavnom pozitivno sve.

Ne nemenjaju glumca,i po stripu ima 2 Count Vertiga( Count Werner Vertigo(1978–2011)Čekaj menjaju glumca? Smorili su sa Grofom, imao je dve, tri epizode, i nikako da popase strelu 🙂
Ne može da se uporedi sa nekom drugom, specifična je.Jel gleda neko Utopia-u? Jel moze da se uporedi sa nekom serijom,cisto da se zna sta je otprilike?
Leftovers - Nisam poceo da gledam. Prvi Lindelof-ovprojekat posle Lost-a Pisan po romanu gde je post-apokalipticni svet i zivo je 2% ljudi. jel ima neko utiske ?
procitah na brzaka, izvinjavam se. Pusticu danas Pilot
Jel gleda neko Utopia-u? Jel moze da se uporedi sa nekom serijom,cisto da se zna sta je otprilike?
Zacudi me h.b. na tv-u
To niko nije dovodio u pitanje, nego sa a list na TV i to ne cable,Netflix vec CBS, tesko da cemo je gledati vise u nekom dobrom filmu.
Ovi prvi su svi na cable i netflix, gde se snima 10-12 epizoda u roku od 3 meseca, TV na major networks nije isto, to su 22-24 episode i snimaju se po 9-10 meseci na x lokaciji, tek tu nema mesta za porodicu.
Stao mi mozak sta bese bwe?
A sto se tice friends, house ekipe to su sve serije koje su presle 100 epizoda i dobili su syndication prava, gde vecina i dobija sad procenat od pustanja serija, al treba stici dotle.
Jedino carlija ne bih komentarisao sa njegovih 2 godine na setu am. 🙂
Slazem se TV je mnogo napredovao, pogotovu cable Netflix itd.
Nisam pratio sta planiraju sa extant, dal ce ici samo summer il ce posle prebaciti u fall, ali NBC,CBS,fox, samo gledaju gledanost i retke su serije da valjaju posle 2-3 sezone.
procitah na brzaka, izvinjavam se. Pusticu danas Pilot
Hvala za knjige, odlicne su. Posle cu i seriju odgledati, neka se nakupi malo epizoda.Onako, može proći.
Ja sam na pola druge knjige prešao na u tom trenutku meni zanimljivije stvari.
Imaju sve tri knjige i u e formatu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari