Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The strain - ahh fenomenalno
Ko voli ovaj fazon svidece mu se
Recimo Helix mi se svideo, a ovo je napredna i bolja verzija helixa.
Takodje i last ship mi se svidja ali mi je otprilike kao helix kvalitetan.
Takav fazon najvise volim, sa dosta misterije

The Last Ship je najgore djubre od serije koje sam gledao u poslednjih nekoliko godina. Puna serija rupa i nelogicnosti da vredja inteligenciju. Kao da je seriju pisao bilde.

Npr. vuku vojni razarac uz pomoc vetra tako sto za razarac zakace tri padobrana 😀 jer ne mogu da pokrenu motore zbog pregrevanja, a moraju da stignu do kopna i onda im pada na pamet da razarac pokrenu uz pomoc padobrana LOL. Onda, kad osigurac da ne bi "iskocio" tj pregoreo, drzi kapetan broda rukom , ej bre , drzi osigurac rukom, i onda ga drmne struja, ali njemu naravno nije nista 😀. Ima jos puno ovakvih primera u 4 epizode koliko ih je do sada prikazano. Ma serija je krs koji treba ukinuti odmah.

Poslednja izmena:
He he ja kad sam video da Michael Bay ima veze sa tom Last Ship serijom odmah sam se oladio, još i pre pilota.
Inače The Strain - meni ovo deluje glupavo zasad, međutim u isto vreme me je jako podsetilo na Fringe koji je u prvih par epizoda bio glup.
The Leftovers - prva bila dosadna, druga i treća epizoda fenomenalne. Definitivno nastavljam da gledam.

He he ja kad sam video da Michael Bay ima veze sa tom Last Ship serijom odmah sam se oladio, još i pre pilota.
Inače The Strain - meni ovo deluje glupavo zasad, međutim u isto vreme me je jako podsetilo na Fringe koji je u prvih par epizoda bio glup.
The Leftovers - prva bila dosadna, druga i treća epizoda fenomenalne. Definitivno nastavljam da gledam.
Fringe je po meni unisten kao i lost.
Prve 2 sezone odlicne, posle sve niz vodu.
The strain je vampir serija, nista slicno fringeu 😀
Mada vampiri im lice na zombije....

Ne znam, meni je Fringe bio odlican celokupno gledano.

Fringe je vrhunska serija, mozda ima par epizoda koje su visak ali sve ostalo je super.

24 - koliko se Stephen Fry ne uklapa u ovu seriju je extra funny🙂 totalni offtopic lik🙂 Bas mi se dopada kako osvezi malo i spusti adrenalin.
Ovaj miniserie im je stvarno dobar.

Poslednja izmena:
Ocekujem 10u sezonu 24, ne prihvatam ovakav kraj!
Lepo su ga zavrsili u 8oj, zasto ga sad menjati ako se ne zna da l ce jos snimati.

Jos jedna ovakva sezona od 12 epizoda i tamanica.

Poslednja izmena:
Jedini kraj 24 je smrt Bauera. Ne postoji druga opcija. Poslati ga u Rusiju, Kinu, zavrsiti seriju sa njim u porodici kako vodi unuka na fudbal, nikad nije kraj. Dovoljan je jedan terorista da se Jack za 10 minuta od SUV caleta pretvori u klasicnog Jack Bauer-a. Dok god Jack ima obe ruke, noge, i oci, serija nije gotova. Pogotovo uzevsi u obzir dve stvari -

- profit od LAD-a (odlicni ratinzi i gledanost) i prodaja show-a svim ostalim profitabilnim mrezama dalje u svetu

- zelja Kiefer-a da se vrati u lik Jack Bauer-a pre LAD-a, i cinjenica da je u Ameriki trenutno uzasno tesko zapoceti novu seriju dalje od narucene prve polu-sezone a kamoli da dostigne 1/4 slave poput 24ke.

Dobro si rekao ovo za ruke/noge Jacka 🙂 Meni se licno nisu nesto svidjale prvih 8 sezona 24, previse je bilo FoxNews-like... LAD je vec kalibar za sebe u odnosu na njih. Malo je pozuren kraj, cini mi se, ali ipak nije nesto lupljeno tek tako.

Sto me dovodi nazad na Suits.. pogledao sam nekih 10 epizoda do sada, uzeo sam random... kako neko moze da predlozi onu seriju ne kapiram. Ne postoji nista promisljeno, sve je "so convinient"... pateticno. Vracam ga na 0/10. Sada predlazem i Dominion pre nje (a to je low-budget serija u kojoj se 4 epizode ceka da se nesto vidi i jos se ne vidi nista 😛).

Axe Cop - dobra prva sezona, ne znam dal' ce biti jos
Blue Mountain League ili tako nesto - ima par dobrih fazona, ali inace prosek ili ispod..

Prvobitna ideja je bila da umre na kraju ali ipak im je dobro prosla serija pa su promenili.
Ali on se necka nesto za nastavak.

I meni nije jasno kako suits tako visoke ocene, pogledao sam dve sezone i prestao, lakse mi gledati dirty little whores( pretty little liars) pa i defiance bar ima ove dve iz hustle i dextera. Iako syfy nema dobru seriju od bsg i SG.

Odgledao sam sad i hemlocks grove s2 i nije losa, vise mi se svidja od prve sezone koja je prespora za moj ukus.

Strain cu gledati sigurno jer mi se svidja vampire lore u njoj, bar negde da pomenu vampire i prelazak preko vode 🙂

Tyrant mi je odlican za sada, mada ce ga verovatno upropastiti.

Under the dome su poceli mnogo da razvodnjavaju, prva sezona je bila mnogo bolja. Trebali su da ostanu na 12 epizoda, kao i prison break 🙂

Cela sezona 24 je bila mlaka, a jeftini CGI je samo dodatno upropastio utisak. Ali je zato finale bilo dobro. Na nivou, mada predvidljivo.

Primetan je pad kvaliteta u drugoj sezoni Under the Dome nazalost.
The Strain-deluje zanimljivo ali neubedljiviju glumu dugo nisam imao prilike da vidim. Balansiraju na tankoj liniji izmedju horora i parodije

Primetan je pad kvaliteta u drugoj sezoni Under the Dome nazalost.
The Strain-deluje zanimljivo ali neubedljiviju glumu dugo nisam imao prilike da vidim. Balansiraju na tankoj liniji izmedju horora i parodije

Meni je isto Under the Dome dosta bezveze u 2 sezoni, The Strain mi je zanimljiva ideja videćemo kako će se razvijati.
Pozitivno me iznenadila prva ep. Extant sa Halle Berry u produkciji Spielberga, nadam se da neće pokvariti u nastavku.

Meni su se sa Under the Dome skroz pogubili! Hteli su da urade nešto po knjizi, onda su već od samog starta debelo odstupili od nje, a sada su počeli strašno da lutaju ne znajući više ni šta žele ni kako da dođu do bilo čega smislenog, tako da su svi čas neprijatelji čas saveznici, čas zloće čas dobrice... Užas!

A pa izdrzao je i u The Island do kraja skoro 😀

Meni su se sa Under the Dome skroz pogubili! Hteli su da urade nešto po knjizi, onda su već od samog starta debelo odstupili od nje, a sada su počeli strašno da lutaju ne znajući više ni šta žele ni kako da dođu do bilo čega smislenog, tako da su svi čas neprijatelji čas saveznici, čas zloće čas dobrice... Užas!

Dosta ljudi je pisalo ovde ranije dok je trajala prva sezona da je knjiga bolja od serije. Cudi me sto je toliko vas uzelo da cita tu knjigu. 😀

Zato što smo pročitali knjigu još dok se nije ni pričalo o seriji, kao i LotR, ASoIaF i još mnoge druge...

Šta da se radi...😉

Pa nemoguce da serija bude bolja, ipak masta je trenutno dosta jaca od holivuda 🙂

Ko trazi samo pricu, da. Nekome knjiga nikad nije bolja🙂

Ko god ima slab vid?

Ja sam rekao vec da je serija lazno reklamirana kao cistokrvna interpretacija knjige i da se od prve epizode videlo da menjaju dosta. Ili knjigu u ruke ili gledajte seriju ali ne mojte ocekivati od serije nesto sto nece pruziti.

Ja pogledao četiri sezone Walking Dead i mogu reci da je odlična, svidja mi se, ima tu i nedostataka ali uglavnom pozitivno sve.

Juce odgledah i drugu epizodu Extant-a, nije losa serija, mada jos je rano za neke vece zakljucke.

TWD je po meni odlicna, jesam subjektivan jer volim taj zanr.

Odgledao Mortal Kombat Legacy S01 i S02.
Ko voli MK, ovo stvarno ne sme da propusti 🙂. Odlicno je.

The strain - ne deluje lose, odnosno konacno nesto s vampirima a da nisu homosi.
Jel neko citao knige, vredi li se baciti na to ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno