Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Morali su da uspostave šta da se očekuje od serije. Da nije još jedna mlaka medicniska melodrama.
Odmah neka predje na autopsije, njih ima bas dosta po video sajtovima
Nije toliki problem sto je budzet tanak vec sto je ceo pristup seriji ljudi koji pisu scenario neozbiljan i naivan. Kao da je radjena za mladju publiku od 16-20 godina.
Moglo je i moralo je bolje
Heh, mislio sam da je Crossing Lines otkazan, kad evo prva epizoda druge serije!
Sad jos i Blacklist da se nastavi 🙂
Blacklist beše kreće 22. septembra?
Je l' neko primetio da "glavni" junak u The Strain, Abraham Setrakhian ima čudno prezime, koje kad se malo bolje pogleda ima u sebi STRAIN - S e TRA k I a N 🙂
Slučajnost? Or not?
Setrakijan je jermensko prezime, pricao je o svom poreklu u nekoj od prethodnih epizoda i kkako su njegovi dospeli u u Rumuniju.
Inace, Strain kao serija nije losa i vredi da se gleda.
Ne juri neke domete ali je gledljiva.
Obično kasne. Verovatno ima hrvatski. Ja stavim engleski reda radi, ako nešto promumalaju da mi ne promakne. Inače mi ni ne treba.Da li je neko uspio da nađe srpski prevod za aktuelni (5) serijal Boardwalk Emipre?
Gledao sam seriju, čak i taj deo o njegovom poreklu, ali je moja poenta bila u igri rečima/slovima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari