Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedam mali offtopic. Može li prepreporuka za servis koji će me na neki način obaveštavati kada je izašla nova epizoda omiljene mi serije?

A ima li nesto osim EZ/RBG-a, inace, a da vredi? U Koreji su mi zatvorili RBG (i to je zabranjen iz skroz drugih razloga 😀), nemam vise ideju gde da "pratim" 🙂

Jedam mali offtopic. Može li prepreporuka za servis koji će me na neki način obaveštavati kada je izašla nova epizoda omiljene mi serije?
http://www.iannet.org/epguides/

shot.png

Tehnički je bila serija, ali je Blu-Ray kao film. U svakom slučaju, The Confession nije loš, mada odaje jeftin utisak dosta često. Moglo bi da se oprašta, jer je web serija, ali kao glavni lik, nisam sklon tome. 😀 Bilo je frustracija kada sam je gledao na Hulu, sa parčićima od po pet minuta. Pa čekanje da izađe ostatak. Tako da mi je mnogo više odgovaralo u cugu.

Poceo da gledam Boardwalk Empire. Gledajuci prvu epizodu sam jedva izdrzao da je ne ugasim u nekim momentima, a sada ne mogu da prestanem da je gledam. Stigao sam vec do 8 epizode. 😀

Poslednja izmena:
ezrss je ok kada radi kako treba, ume da propusti poneku epizodu, desavalo mi se. Izadje i sledeca a ove prethodne ne bude nikada.

Eto pomenuta je fargo serija, nema 1x2 epizode.

Poceo da gledam Boardwalk Empire. Gledajuci prvu epizodu sam jedva izdrzao da je ne ugasim u nekim momentima, a sada ne mogu da prestanem da je gledam. Stigao sam vec do 8 epizode. 😀

I ja isto. Medjutim odgledao sam 3 epizode i stao, i to je previse. Pored cinjenice da niko od glumaca po izgledu nema nista zajednicko sa osobama koje glume, tu je i periodican fenomen koji se desi sa vremena na vreme - scene koje su apsurdne i nepotrebne, da se covek zacudi ko je zaduzen za seriju i ko glumi u istoj.

ceo plot vezan za debelog kojeg su nasli u sumi, kada ga serif gusi jastukom, kada FBI ulazi, i kasnije kada ga kidnapuju i prevoze SATIMA do NY, coveka koji nema pola trbusnjaka i kojem se vide creva, i sve to pre 100 godina. So na ranu je ono samaranje u automobilu i recenice tipa "priznaj ko te upucao" coveku koji nije svestan. One scene kod zubara su tek show, FBI gura ruku osumnjicenom u creva pred svedocima, covek umire posle 1 min, baba koja prevodi psovke i Michael Shannon koji krece random verse iz starog zaveta. Pritom dolazi lokalna policija i FBI im ostavlja les i odlazi u sumrak uz nebuloznu recenicu "he's all yours", jer kako je rekao ispred bolnice, u NJ nema zakona.

Sledeca scena pokera je jos smesnija, odnosno tuznija.

Ovo sto sam opisao je meni na nivou Movie 43/Scrubs/South Park/Sache Baron Cohen-a i njegovog humora :S:.

Grešiš. Serija ima mane, ali je poznato kakve su se sve stvari radile tada.

Meni je bitna mana sto me serija ne intrigira da je gledam dalje. Je**m li ga mozda nije za mene 🙂

Dobro je sto je necu vise pratiti. Cisto gubljenje vremena. Samo prva sezona vredi da bude odgledana.
Sad pratim The Knick i deluje cudno, najblaze receno. Ali i pored toga me vude da nastavim sa gledanjem.
Pratim i sedmu sezonu TBBT i kvalitet ide na dole definitivno, i nju cu zabataliti posle ove sezone, ako ne i ranije.

The Knick je fenomenalno odrađena. Omiljena mi je od aktivnih serija.

Grešiš. Serija ima mane, ali je poznato kakve su se sve stvari radile tada.

Previse je nekako teatralno smesno, kao Grand Budapest npr., osim sto nisu imali tu nameru i nisu takvi set i atmosfera i onda sve deluje jeftino. Film Lawless isto pokazuje kakve su se stvari radile ali meni mnogo bolji nacin, mnogo je ozbiljniji od BWE.

Osim toga taj scenario kidnapovanja i voznje i zubarska ordinacija je mogao da se ne napise uopste, i da se cela scena odvije u bolnici; drugim recima ne znam sta im je ona nebulozna akcija trebala. I ima jos takvih nepotrebnih scena.

Poslednja izmena:
Svakako o ukusima ne treba raspravljati, ali ja licno od Americke produkcije ocekujem samo zabavu, bez opterecenja da li je radnja u seriji realna/naivna. Slazem se da je serija teatralna, ipak vreme u kome je serija smestena je i bilo teatralno. Gluma je odlicna, produkcija ocekivano dobra (HBO) i prica koja drzi paznju, winwin 4 me.

The Knick je fenomenalno odrađena. Omiljena mi je od aktivnih serija.

Slazem se, zadnja epizoda mi je toliko legla, da sam, prvi put posle ko zna koliko vremena, izgubio osecaj o vremenu, i rekoh "kad se pre zavrsila epizoda??". Takav osecaj nisam imao ni sa kojom serijom/epizodom ili filmom vec neko vreme 😉 (ne racunajuci komedije i nastupe 😀)

Sad sam tek poceo drugi sezonu Masters of Sex (serija je stvarno ozbiljna, po meni je, ako nesto nisam zaboravio, mozda i najbolje uradjena serija vec neko vreme, barem karakterna. Plus je Showtime produkcija, to je ogroman skok za njih).
2x03 epizoda me je malo smorila, skoro cela je bila chit-chat izmedju doce i sextetarice 🙂 A nisam smeo da premotam, siguran sam bio da ce nesto od toga biti vazno ili korisceno posle, ili ce se nesto saznati, ali smorili su 😀 Do te mere da mi je BOXING bio najzanimljiviji deo (a inace ne volim taj sport - posle ove epizode sam dobio novi respect za boksere/boskerke 😉)

^^^

100% se slazem, serija brzo proleti ali opet ima neki spori tempo.
Definitivno jedna od boljih.

Poslednja izmena:
Kupili ste me, počinjem da gledam Knick. Po meni od novih serija (a da sam im dao šansu) vrede već pomenuti Leftovers i Rectify. Uz njih je i definitivno sjajna serija Fargo. Nije re-make filma, imaju samo sličan ambijent i stil.

Tu bi trebalo da nadješ odgovarajuće titlove, mada meni je u zadnje vreme najlakše da pustim epizodu u BS Playeru, pa preko njega skinem neki od prevoda koje mi ponudi.

Kupili ste me, počinjem da gledam Knick. Po meni od novih serija (a da sam im dao šansu) vrede već pomenuti Leftovers i Rectify. Uz njih je i definitivno sjajna serija Fargo. Nije re-make filma, imaju samo sličan ambijent i stil.

The Knick je fenomenalna. Meni je jedino pilot epizoda bila malo teža za varenje.

Da, prvih nekoliko minuta, odmah najteza scena hirurgije... uff! Moj predlog je premotati, stvarno!
Ne znam, ostatak serije je meni MNOGO laksi, sve operacije i sta ne vec (u stvari vise me bode kad se bocka, nego one druge operacije).

Ja sam inace gledao prvo 4. epizodu, pa tek onda prve tri 🙂 (ne jer treba, nego eto... kad sam hteo da je pogledam, bila je 4. aktuelna, rekoh ajde bas da vidim...). Znaci vec sam gledao onu prilicno dugu operaciju u 4. epizodi, nije mi previse smetala, ali je ona u prvoj.. i to jos u prvih 5 minuta - ufff!

Poslednja izmena:
Eto ti kako se brzo gubi osetljivost. Sledeće pređi na snimke stvarnih operacija kojih ima i na YT.

Po vasim komentarima zvuci kao fina serijica za popodnevnu razbibrigu 😀

Lepo je krvava. Podseća me na prve dane Dexter-a, posle su smanjili eksplicitnost i stilizovali.

The Knick odličan. Odgledao svih 5 epizoda i nisam našao zamerku. Ta šokatna scena operacije u prvoj epizodi je jedina. Mislio sam da će ih biti više.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno