Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su preporucivali:

Killing, gledao skroz dobra
Missing nisam gledao
Fall nisam gledao
Broadchurch nisam gledao
Bosch gledao odlican ali je drugaciji nije toliko mracna tematika...

Killing je klasicna zenska wannabe spijunska drama- pod tim mislim da je vise koncipirano za zenski auditorijum. Bilo je par scena za bljucnuti i poveci broj za facepalm...

Ne bih je preporucio sem (u trenucima slabosti) da "izbegnete metak" ako vas gospodja ne stisne da gledate sa njom nesto sto je totalna patetika.

Napokon sam odlucio da pocnem seriju BILLIONS i za manje od 2 nedelje stukao 2 sezone 😛 Serija je odlicna, glumci su fantasticno pogodjeni za odredjene likove... Ko nije poceo da gleda neka pocne, nece se pokajati 🙂
Svaka ti cast sto si me podsetio na ovu seriju!Odgledao prve dve sezone,treca se valjda nije ni pojavila cim nisam nastavio da gledam!Ne znam zasto,ali sam skroz zaboravio na nju!Vidim ima i kompletna treca sezona,odlicno!

Poslednja izmena:
Meni su preporucivali:

Killing, gledao skroz dobra
Missing nisam gledao
Fall nisam gledao
Broadchurch nisam gledao
Bosch gledao odlican ali je drugaciji nije toliko mracna tematika...
Sta je ovo The Missing ima i us verziju? Odem na imdb kad ono glumi guverner iz TWD? Definitivno britansku verziju gledati sa James Nesbitt-om, top serija.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Gleda li ko This is us ? Ja lani do 10.ep izgurao i sjajna ,poslije mi nesto postala bezze

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Meni je skroz gotivna, odgledao sam sve. Čekam sledeću sezonu

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Killing je klasicna zenska wannabe spijunska drama- pod tim mislim da je vise koncipirano za zenski auditorijum. Bilo je par scena za bljucnuti i poveci broj za facepalm...

Ne bih je preporucio sem (u trenucima slabosti) da "izbegnete metak" ako vas gospodja ne stisne da gledate sa njom nesto sto je totalna patetika.

Mislio je na dansku seriju Forbrydelsen (The Killing), ne na Killing Eve. :d

Ja sam prvo mislio da emeremare misli na američku seriju The Killing (2011-2014)...

Poslednja izmena:

Ček jel ti pišeš o ovoj seriji ? The Killing 2011

https://www.imdb.com/title/tt1637727/

Meni je serija ( američki rimejk ) legla neviđeno, mislim da sam je ocenio sa jakom 9tkom. Sve 4 sezone su bile odlične.
Gospodja ne bi gledala ovakav žanr ni da joj platim. Nigde face-palm trenutaka ne pamtim, patetike ima malo ali nije strašno.
Jedna od najboljih serija u tom žanru.
Originalna danska Forbrydelsen je meni slabija za dva koplja ( mada sam odgledao prvu sezonu od 20 epizoda ) čisto iz radoznalosti da vidim razliku ) i u retkim slučajevima kao ovaj gde je rimejk bolji od originala.

Naravno ukusi su različiti i mogu da razumem da ti se nije svidela.

Što mare reče i meni je Broadchurch i The Missing na listi kad me stigne želja za krimi-dramu.

ps: sad videh da si mislio na drugu seriju [emoji5]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Serija, K.E. , je ostavila traga na meni (not in a good way), zato odmah odreagujem cim vidim Killing.... :d

Malo je falilo da te bacim na block listu. :d 😛

BTW poceo sam sa The Expanse, druga sezona u najvece, odlicna serija.

Sta je ovo The Missing ima i us verziju? Odem na imdb kad ono glumi guverner iz TWD? Definitivno britansku verziju gledati sa James Nesbitt-om, top serija.

To ti je druga sezona, pogledaj malo bolje.

Poslednja izmena:
Na Killing US verziju sam mislio...
Ostala mi je 4 sezona. Napravio sam dobrih mesec ipo dana pauze od serija pa cu taman 4 sezonu da slistim pre nego se pojavi Saul.

Orange is new black, nova sezona, nije loše za ljubitelje.....

Dark
Nije mi se desilo da izbacujem utiske o seriji koju još uvek gledam, ali morao sam. Stigao sam do devete epizode od deset, prve i za sada jedine sezone. Znam, mogao sam odgledati još te dve epizode pa reći neki konačan sud, ali ovo je bilo jače od mene i mogu samo reći da je ovo jedno ludilo koje do sada nisam gledao! I dalje smatram House of cards serijom za sva vremena, ovo takođe ide u istu košaricu. Još nešto ću reći. Nisam pobornik bindžovanja serija, vučem se sa svakom ko gladan na s....e, a sa ovom sam se tako pogubio, te, ček da vidim šta ono bi u zadnjoj gledanoj, te u prethodnoj od prethodne i na kraju sam morao sve od početka a došao do šeste epizode. Znači, u što kraćem vremenu odgledati svih deset epizoda. Apsolutna preporuka!

Poslednja izmena:
Ih nahvali je kao da je Wire ili ne daj Boze Na putu prema dole tj Breaking bad...meni nije Dark legao odvec, isuvise puno likova, ne znam ko je ko u nekim momentima

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Dark jeste odlična serija i vuče na bindz [emoji5]

Privodim Rome serijal pri kraju.
Odlično dočarano doba rimljana, tranzicija iz republike u imperiju. 8.5/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Black Sails, nastavio gde sam stao jako davno. Sezona dva, posle tri epizode, uh! Sad mi uopšte nije žao što nisam gledao dok je izlazilo epizodu po epizodu jer se ovako nešto mnogo bolje gleda u dahu!

Bosch

Odgledao i 3. sezonu - odlican je i generalno bih rekao da je celokupna ocena za seriju sada tu oko "jakih" 7,5. Progresivno postaje bolje, ima odlicnu tranziciju izmedju sezona i lagan "flow" kroz seriju i dobar razvoj price i likova.
Nije nivo Wire-a, Shield-a i drugih krimi serija ali je odlicno za gledanje "izmedju" nekih "tezih" serija...

Takodje najveca mana (za "americku verziju" Policajac sa Petlovog brda) je blentavi glavni glumac, ima facu za tu ulogu ali je ne iznosi kako treba ( i cesto u velikom broju scena zna da iritira njegov blentav pogled i zanosenje glave u stranu kao da trazi nesto).

^
Kombinacija malog budzeta i nekvalitetnih scenarista. Zavrsila se kad je trebalo. Cetir' sezone puna kapa

Valjalo bi da naprave spinoff sa Quinlanom u glavnoj ulozi. Ako su mogli da daju pare na spinoff smarackog Walking Dead u jos smarackiju varijantu istog, valjda se mogu naci pare i za Quinlana.

Postoji li neka serija tipa BSG-e ili Expanse-a?
Sve sam to odgledao, a ne mogu nista slično a kvalitetno da iskopam.
Firefly sam gledao, nisam ljubitel Star trek-ova i Stargate serija. Film iz 1994 sa Kurtom sam obozavao, ali serije su mi bzvz.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Farscape, Dark matter, Andromeda, Babylon 5, Killjoys, The Orville...

Who is America, totalno nerealno sta ovi ljudi rade i izgovaraju 🙂

Joj, ono kad pajkani dođu a lik na kraju digne suknju, priceless 😀.

Bio sam u fazonu, ne Ali G fazon ponovo, jer to je već viđeno. Ali ne, ovo samo deluje slično 😀

Black Sails, nastavio gde sam stao jako davno. Sezona dva, posle tri epizode, uh! Sad mi uopšte nije žao što nisam gledao dok je izlazilo epizodu po epizodu jer se ovako nešto mnogo bolje gleda u dahu!

Odgledao krajem prosle godine. Steta sto nema vise serija tog tipa, sa piratima. Bruka kako je odradjena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno