nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Sta posle Broen-a a da je tako dobro?
Sent from my iPad using Tapatalk
meni je legao Goliath druga S možda i bolja od prveSta posle Broen-a a da je tako dobro?
Svaka ti cast sto si me podsetio na ovu seriju!Odgledao prve dve sezone,treca se valjda nije ni pojavila cim nisam nastavio da gledam!Ne znam zasto,ali sam skroz zaboravio na nju!Vidim ima i kompletna treca sezona,odlicno!Napokon sam odlucio da pocnem seriju BILLIONS i za manje od 2 nedelje stukao 2 sezone 😛 Serija je odlicna, glumci su fantasticno pogodjeni za odredjene likove... Ko nije poceo da gleda neka pocne, nece se pokajati 🙂
Sta je ovo The Missing ima i us verziju? Odem na imdb kad ono glumi guverner iz TWD? Definitivno britansku verziju gledati sa James Nesbitt-om, top serija.Meni su preporucivali:
Killing, gledao skroz dobra
Missing nisam gledao
Fall nisam gledao
Broadchurch nisam gledao
Bosch gledao odlican ali je drugaciji nije toliko mracna tematika...
Killing je klasicna zenska wannabe spijunska drama- pod tim mislim da je vise koncipirano za zenski auditorijum. Bilo je par scena za bljucnuti i poveci broj za facepalm...
Ne bih je preporucio sem (u trenucima slabosti) da "izbegnete metak" ako vas gospodja ne stisne da gledate sa njom nesto sto je totalna patetika.
Mislio je na dansku seriju Forbrydelsen (The Killing), ne na Killing Eve. :d
Ček jel ti pišeš o ovoj seriji ? The Killing 2011Killing je klasicna zenska wannabe spijunska drama- pod tim mislim da je vise koncipirano za zenski auditorijum. Bilo je par scena za bljucnuti i poveci broj za facepalm...
Ne bih je preporucio sem (u trenucima slabosti) da "izbegnete metak" ako vas gospodja ne stisne da gledate sa njom nesto sto je totalna patetika.
Serija, K.E. , je ostavila traga na meni (not in a good way), zato odmah odreagujem cim vidim Killing.... :d
Sta je ovo The Missing ima i us verziju? Odem na imdb kad ono glumi guverner iz TWD? Definitivno britansku verziju gledati sa James Nesbitt-om, top serija.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
To ti je druga sezona, pogledaj malo bolje.
^
Kombinacija malog budzeta i nekvalitetnih scenarista. Zavrsila se kad je trebalo. Cetir' sezone puna kapa
Black Sails, nastavio gde sam stao jako davno. Sezona dva, posle tri epizode, uh! Sad mi uopšte nije žao što nisam gledao dok je izlazilo epizodu po epizodu jer se ovako nešto mnogo bolje gleda u dahu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari