Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sillicon Valley

Zabavno na momente, ali ocekivao sam mnogo vise. Ima potencijala, ali tanko. Odgledao sam dve sezone, mada ne vidim da ce da poprave nesto.

Dark 6.5/10
Taboo 7/10
Happy! 6.5/10
The Terror 6/10 (prve 4 epizode odlične, posle radašin)
Peaky Blinders 8/10 (prve 2 sezone)

Sillicon Valley

Zabavno na momente, ali ocekivao sam mnogo vise. Ima potencijala, ali tanko. Odgledao sam dve sezone, mada ne vidim da ce da poprave nesto.
Meni je Silicon Valley vrh! Čini mi se da je sve bolja i bolja kako sezone odmiču. Nemoj da odustaješ.

Zavrsio SIX 2 sezonu i serija je ok. Sasvim gledljiva od mene 8/10 i sam dokaz da rat nigde ne vodi i da je to zacaran krug mrznje!

Dobar je Six. Posle Strike Back-a mi je ovo taman leglo. Ove nove sezone ne racunam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Who Is America?" počela malo da zamara. Samo jednu stranu udara, kao da nema maloumnih libtarda i demokrata.

Zavrsih Bosch-a za vikend.

Sezona 1 - 7/10
Sezona 2 - 7,5/10
Sezona 3 - 8/10
Sezona 4 - 8,5/10

Fin pacing, lepo povezane price i slucajevi sa odlicnom tranzicijom u narednu sezonu. Da pusim, zapalio bih pljugu posle poslednje epizode odnosno sezone.
Kvalitet raste sa svakom sledecom sezonom i mogu reci da jedva cekam narednu 5. sezonu jer ima odlican cliffhanger i nove likove koje ce da razviju...

Castle Rock solidan...kraj četvrte epizode odličan.
Očekivao sam tako nešto ali odlično je odrađeno

+1 odgledao dve epizode, odlicna mi je za sada, mislim da sam trebao da cekam da izadje cela pa da krenem da gledam

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Odgledao 12 monkeys, zadovoljan sam.

Gledam el chapo, s3. Slabije nego ranije.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ako ste voleli “Making a murderer” preporuka za “I am a killer”, isto Netflix.

Nije tako in depth kao MaM ali je i pored toga odlicna...

Slicnost sa Making a Murderer ce vas RASPLAKATI!

Slicnost sa Making a Murderer ce vas RASPLAKATI!

Osudjen je na smrt a onda se desilo nešto neverovatno zbog čega ćete ZAPLAKATI

[emoji4]

No, zezanje na stranu, stvarno je okej, prva ep onako manje vise ali posle budu jos bolje

The 100 se malo pogubio u par epizoda ove sezone, ali su je završili vrlo interesantno. Naredna sezona bi mogla biti vrlo interesantna.

Ako neko eventualno prati Suits

Izasli su iz serije Mike i Rachel, ovaj otisao da glumi druge stvari a ova se udala za princa englske.

Kao novog cast member-a su doveli najodvratniju zenu ikada, Katherine Heigl, takozvanu Show killer glumicu, ne znam zasto

Na stranu Heigl i onaj crnja sto glumi Alex-a, redovan sastav u vidu Harvey-a, Zane-a, Louis-a, i Donna-e, kidaju. Louis-ova debela sekretarica crnkinja je kraljica, isto. Odlicno se odvija sobzirom da nema glavnog glumca iz prvih 7 sezona.

I za ljubitelje Amanda-e Schull (jer je riba veoma cudna i unikatna, kao recimo Natalie Dormer, ne mozes da kazes da je lepa al te nesto privlaci) dobra vest, stavili su je u main cast.

Poslednja izmena od urednika:
spojler kralju :d

spojler kralju :d

Prosto je nemoguce da izbegnes spoiler da Mike ne glumi u sezoni 8, kao ni aktuelna britanska princeza. Sobzirom da ih nema u spici serije za 8 sezonu, vise nego dovoljan hint.

Brate, ako neko prati seriju onda zna, ako je neko kupio novine i otvorio internet zadnjih godinu dana skapirace da se ova udala za princa i da nece glumeti bar jedno vreme, a ako neko ne prati seriju, i planira da eventualno pogleda svih 8 sezona od pocetka, ovaj moj post ce da mu bude igla u plastu igala po pitanju toga dal ce da se spoil-uje eventualno ..

Poslednja izmena od urednika:
The Sinner S02E01 nastavlja dobro, suspense odličan i naravno opet homo...

Pogledao sam Billions 3 sezone.
Dosta je dobra serija, od 1-5 ocena varira 4,4,3,3,4,4,3,3,4...
Nije baš uverljiva realnost, ali glavni glumci su odlični pa nije ni vazno. Svidelo mi se sto epizoda traje 55min, uvek bude nečega dobrog. Obično pogledam 2epizode odjedno i onda kasnim ujutru na posao, a film od 2sata nema sanse da bi izdrzao.
Uglavnom preporuka, bolje od većine serija.
E da nije mi jasno kako/zasto igraš na pad deonica? 🙂

Who is America,bilo bi vise smesno da pola nije namesteno. Bolje gledajte u drustvu, onda manje smetaju izrezirane scene.
Ne bih da dajem ocenu, sa druge strane ima i real situacija koje su kul i dobro odradjene priznajem da sam se smejao.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I dalje čekam da se nešto dogodi u Castle Rocku.

Sad već polako počinje da me nervira to čekanje...

Odgledao britania jedno dve epizode.Uopste nije losa serija.Od mene za sad ocena 7.5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno