Da. Brit antoloska serija koja je u fazonu svaka epizoda za sebe, i pravljeno inspirisano Zonom sumraka, ali kroz oci modernizacije (intenret, telefoni, tehnologija)
preterana serija. Prva epizoda je Masterpiece. Druga takodje vredna gledanja, veceras gledam trecu prve sezone.
Gledaj 24. Sky Fall? Da nisi mislio na Falling Skies? Continuum je smorio u 3 sezoni, ni ja ne mogu da je svarim, ostalo mi je još nekoliko epizoda.Ta serija ima jako zanimljiv početak. Svaka epizoda je zasebna, naravno, ali su odlične.
Ne sećam se detalja jer sam je gledao, slagaću te, pre više od godinu dana. Zapamtio sam da kvalitet drastično opada od druge epizode. Nadam se da nisam u pravu.
Gledam trenutno Louie 3. sezonu. Šta znam, i druga je bila dosadna, ova je kanda još gora. Skečevi, tj ona priča koja nije stand up, su mu postali a la Balašević sa američkim temama.
Takođe, mučim se sa Continuumom 3. sezona... Do sada nisam često prekidao gledanje ni jedne serije ali javlja mi se zajednički "cancel" za dve pomenute.
Ima li neko predlog za SF seriju da iole valja?
Sky Fall sam gledao, štatijaznam, podnošljivo.
Razmatram i gledanje svih sezona 24. Ima li smisla?
Continuum sam prve dve sezone gledao svaku epizodu odmah po izlasku, a sada sam u trećoj odgledao samo prve dve epizode dok ostalih osam čuči na hardu i nešto nikako nemam želju da nastavim sa gledanjem.
Californication slaba epizoda, realno nepotrebna, trace vreme.
Koja epizoda?
Ova zadnja, deveta, sa bolnicom i dramom.
Meni nije loša bila, uvek su imali i dramske delove. Pravo da ti kažem i trebalo je seriji, pošto se ponaša kao da uvek ima vremena. Pa je dobro biti podsećen da nema. A i pravili su omaž na prvu scenu serije, kad mu časna sestra puši. Ako je iko primetio ili se seća.
GoT deveta epizoda nista specijalno, ocekujem da finale bude bar kako valja...
Deveta epizoda je IMO najgora epizoda ove sezone, zacinjena jos jednom gluposcu dvojca B&W.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari