Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni samo nije jasno kako će da održe ili, nadam se, povećaju kvalitet serije u drugoj sezoni. Prva me je oduševila.

Kraj serije je ispao previse jednostavan za onu misteriju iz prethodnih epizoda. Pominjali su se neki entiteti i predeli koji su deo mnogo veceg univerzuma od ovog naseg u kojem je i smesteno desavanje, tako da kraj ove sezone ne vidim kao rasplet.

Da. Brit antoloska serija koja je u fazonu svaka epizoda za sebe, i pravljeno inspirisano Zonom sumraka, ali kroz oci modernizacije (intenret, telefoni, tehnologija)

preterana serija. Prva epizoda je Masterpiece. Druga takodje vredna gledanja, veceras gledam trecu prve sezone.

Ta serija ima jako zanimljiv početak. Svaka epizoda je zasebna, naravno, ali su odlične.
Ne sećam se detalja jer sam je gledao, slagaću te, pre više od godinu dana. Zapamtio sam da kvalitet drastično opada od druge epizode. Nadam se da nisam u pravu.

Gledam trenutno Louie 3. sezonu. Šta znam, i druga je bila dosadna, ova je kanda još gora. Skečevi, tj ona priča koja nije stand up, su mu postali a la Balašević sa američkim temama.
Takođe, mučim se sa Continuumom 3. sezona... Do sada nisam često prekidao gledanje ni jedne serije ali javlja mi se zajednički "cancel" za dve pomenute.

Ima li neko predlog za SF seriju da iole valja?
Sky Fall sam gledao, štatijaznam, podnošljivo.

Razmatram i gledanje svih sezona 24. Ima li smisla?

Ima smisla da gledaš 24. Louie je drama, sam si kriv što misliš da treba da je skeč. Serija se menja po potrebi iz ozbiljne u parodiju.

Preporuka za 24 i dalje imaju ostrinu koju sam ocekivao a kod GoT me nista ne iznenadjuje, Death Note sam vec dugo planirao da gledam i eto tek sad

Iskreno, GoT bi mi bila mnogo bolja serija da nisam pre početka iščitao svih četiri (tada) knjiga i da sada ne lovim koliko gluposti će B&W da naprave uradivši izmene u odnosu na knjigu i istovremeno debelom psujem sve po spisku što im to tako hladnokrvno dozvoljava!

Ta serija ima jako zanimljiv početak. Svaka epizoda je zasebna, naravno, ali su odlične.
Ne sećam se detalja jer sam je gledao, slagaću te, pre više od godinu dana. Zapamtio sam da kvalitet drastično opada od druge epizode. Nadam se da nisam u pravu.

Gledam trenutno Louie 3. sezonu. Šta znam, i druga je bila dosadna, ova je kanda još gora. Skečevi, tj ona priča koja nije stand up, su mu postali a la Balašević sa američkim temama.
Takođe, mučim se sa Continuumom 3. sezona... Do sada nisam često prekidao gledanje ni jedne serije ali javlja mi se zajednički "cancel" za dve pomenute.

Ima li neko predlog za SF seriju da iole valja?
Sky Fall sam gledao, štatijaznam, podnošljivo.

Razmatram i gledanje svih sezona 24. Ima li smisla?
Gledaj 24. Sky Fall? Da nisi mislio na Falling Skies? Continuum je smorio u 3 sezoni, ni ja ne mogu da je svarim, ostalo mi je još nekoliko epizoda.
Nema danas kvalitetnog SF-a.

Continuum sam prve dve sezone gledao svaku epizodu odmah po izlasku, a sada sam u trećoj odgledao samo prve dve epizode dok ostalih osam čuči na hardu i nešto nikako nemam želju da nastavim sa gledanjem.

Btw. kakva je Penny?

Nzm, meni je penny bezveze... Ima kao neke elemente horora i misterije ali nit me plasi nit me intrigira da gledam dalje.

Videh ima dobre ocene, ali je opet slabo pominju pa rekoh da pitam...

Poslednja izmena:
The Ricky Gervais Show

Posle "Whose line is it anyway" konacno odgledah nesto sto me je nasmejalo toliko. 😀

Karl Pilkington je genije.

Ja ne znam ni koja je svrha Penny Dreadful. Nema ni H od horor i manje vise nema neku interesantnu radnju.
Kad gledam epizode jedva cekam da se zavrsi. Zao mi je sto sam pocinjao, sad moram da dovrsim sezonu.
Ne znam zasto ima 8.7 na imdb.

Continuum sam prve dve sezone gledao svaku epizodu odmah po izlasku, a sada sam u trećoj odgledao samo prve dve epizode dok ostalih osam čuči na hardu i nešto nikako nemam želju da nastavim sa gledanjem.

Sacekaj sledecu sezonu, ili barem kraj ove pa odgledaj u kompletu. Najzad se javlja neka globalna prica, koja mozda i ima smisla. Nisu smeli ovoliko da je razvuku, mislim da bi bila mnogo bolja da su zbrzali sezone malo.
Ja se nadam da nece biti smor cliffhanger na kraju trece sezone, sad kad pocinje da me zanima prica 🙂

Ma nisam rekao da je sezona loša (nisam ni mogao nakon samo dve epizode) već samo da me nekako ne vuče da je gledam. Doduše, tako je bilo i sa Supernatural pa i sada sa GoT kad mogu da prođu i do dva - tri dana da ne pogledam poslednju epizodu, što je ranije bilo nezamislivo...

Californication slaba epizoda, realno nepotrebna, trace vreme.

Ova zadnja, deveta, sa bolnicom i dramom.

Meni nije loša bila, uvek su imali i dramske delove. Pravo da ti kažem i trebalo je seriji, pošto se ponaša kao da uvek ima vremena. Pa je dobro biti podsećen da nema. A i pravili su omaž na prvu scenu serije, kad mu časna sestra puši. Ako je iko primetio ili se seća.

Meni nije loša bila, uvek su imali i dramske delove. Pravo da ti kažem i trebalo je seriji, pošto se ponaša kao da uvek ima vremena. Pa je dobro biti podsećen da nema. A i pravili su omaž na prvu scenu serije, kad mu časna sestra puši. Ako je iko primetio ili se seća.

Ja sam se setio toga sa casnom sestrom, ali ne bi iste akcije... :d Ne kazem da ne treba drama, ali mozda 10-15 minuta, ne 26/28... Mnogo je 🙂

I ja sam bio razočaran. Ali bi to bilo neukusno s obzirom na situaciju.

Deveta taman za one sto su kukali da nema sibanja, eto skoro 50min krljanja.
I ladno su ubacili Hoba na 5sec :smash: 😀

Ode pogledati epizodu pa ae javim sa utiacima mada ste me vec skenjali!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno