Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Black Mirror -

nisam zapamtio ko je prokomentarisao. Istina je - od FENOMENALNOG pilota serije, i malo slabije druge epizode, bas nizbrdo ide. 2x1 i 2x2 , nisu ni desetina kvaliteta kao 1x1 epizoda.

Koliko je kukanja bilo da je 4. sezona GOT spora, nema sukoba, ništa interesantno se ne zbiva, a kad dodje cela epizoda natrpana čistom akcijom - ne valja. Umesto da imate smorne epizode koje izvlače sopstveni prosek golotinjom ili jednom dobrom scenom (smrt Džofrija, sudjenje Tirionu itd.), S04E09 ima jednak ritam svo vreme, ali je prosek tog ritma viši od proseka ostalih epizoda sezone.

Ma deca ne znaju sta hoce. Msm ako vam se ne svidja ili vam je smor gtfo. Ovako mazohisti pogledase vec 40epizoda a i dalje pljuju.

Prve dve su mi se sviđale, treća je počela da mi kreće kao sapunica. Četvrta je istrošena, ima možda desetak minuta da mi se sviđa. Nije da se ništa ne događa, nego je dosadno i predvidljivo. Akcija je ajde, ali mi ništa ne znači. I ceo dizajn zida, zamka mi nije baš jasan. Odnosno prikaz.

Koliko je kukanja bilo da je 4. sezona GOT spora, nema sukoba, ništa interesantno se ne zbiva, a kad dodje cela epizoda natrpana čistom akcijom - ne valja. Umesto da imate smorne epizode koje izvlače sopstveni prosek golotinjom ili jednom dobrom scenom (smrt Džofrija, sudjenje Tirionu itd.), S04E09 ima jednak ritam svo vreme, ali je prosek tog ritma viši od proseka ostalih epizoda sezone.

dzofri umire?? u kojoj je to epizodi? ja sam na pola druge sezone

photo-jul-09-10-34-21-pm.jpg

Postojim da upropastim živote drugih

Nego, kad vec briga ljude za spoilere? Da vam kazem ko umire kad, i sta se dogadja ?🙂

Ahah gle ovog cara 😉

Reci, kaži, saopšti, otkrij, prepričaj, pripovedi, obznani, obelodani, razotkrij, prenesi, obnaroduj, publikuj, javi. Ali samo za dosadašnje epizode.

Jesi li primetio da ti stoji otvoren tag u imenu, [Miki]?

Yup.
Nego, dosta je ljudi koji nisu gledali na pocetku pa su uzeli da spucaju sad brdo epizoda. Nevezano samo za GOT. Pa reko zato lakse napisati spoilet tag nego upropastiti nekome neizmernu srecu kad vidi da je ovaj maleni crk'o 🙂.
Treba da se otvori posebna tema za GOT gde mozemo da kukamo koliko su s****nisali seriju u odnosu na knjigu 😀.

Ljudi koji "kasne" ne treba da otvaraju topik ili bar da izbegavaju da čitaju poruke o seriji koju gledaju. Neću sigurno nekoliko meseci ili čak godina posle emitovanja neke epizode da koristim spoiler tag, naročito ne kad ceo internet bruji o tom dogadjaju.

Istinu zboris. No, da se vrnemo na temu. Continuum ne ide u losem pravcu. Prilicno ok serija u ovoj sezoni.

Meni je ova, deveta, epizoda odlicno legla - nisam ocekivao da ce se cela epizoda posvetiti Zidu. Cak je i bitka odlicno bila odradjena, po meni mnogo bolje nego bitka za King's Landing - ima onaj jedan kadar kada kamera ide po krugu unutar dvorista zamka, stvarno vrhunski odradjen. I dzinovi su fino odradjeni.

P.S. "You know nothing John Snow!"

Zaboravio sam ovaj spoiler za Arrow
POKIDAO i bez emitovanja

Finale traje 66min.
HBO kaze da biti najbolja epizoda u seriji do sada.

Znate da sam ljubitel serija, posto putujem u USA na dugacak period, i necu moci da gledam nista, poneo bi sa sobom knjige GoT.
Da li neko ko poseduje kolekciju, moze da mi kaze koliko knjiga ima i koliko kilograma sve one teze 🙂
Posto znate da kofer ima granicu 😀

Odlicna epizoda,nego prijatelju hoces li ti posecivati forum dok si tamo?

Finale traje 66min.

Znate da sam ljubitel serija, posto putujem u USA na dugacak period, i necu moci da gledam nista, poneo bi sa sobom knjige GoT.
Da li neko ko poseduje kolekciju, moze da mi kaze koliko knjiga ima i koliko kilograma sve one teze 🙂

Gde to putuješ u USA kad nećeš moći ništa da gledaš?

Idem da radim, lap top nemam, i ne verujem da cu ga kupovati nekoliko meseci.
A forum cu posetivati retko preko moba 😀
Ja bi vise knjigu citao u opipljivom obliku 😀

Finale traje 66min.

I na aljasci mozws gledati serije... A kupi kindle ko sto su ti ljudi vec rekli

Šta je posao ako nije tajna?

Idem kao student tamo, pa cu kao i vecina raditi 2 posla, to su sezonski poslovi, posle cu videti, sto dovodi do toga da nema teorije da odgledam ista, jedino mozda knjiga pred spavanje.
Idem u Virginia Beach, i pored tolikog okeana i letovalista (i stidentkinja 😀), slobodno vreme necu provoditi uz ekran. Da sam na Aljasci pa i ajde, al ovde tesko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno