Koliko je kukanja bilo da je 4. sezona GOT spora, nema sukoba, ništa interesantno se ne zbiva, a kad dodje cela epizoda natrpana čistom akcijom - ne valja. Umesto da imate smorne epizode koje izvlače sopstveni prosek golotinjom ili jednom dobrom scenom (smrt Džofrija, sudjenje Tirionu itd.), S04E09 ima jednak ritam svo vreme, ali je prosek tog ritma viši od proseka ostalih epizoda sezone.
Onoj emitovanoj pre dva meseca.dzofri umire?? u kojoj je to epizodi? ja sam na pola druge sezone
Onoj emitovanoj pre dva meseca.
P.S. "You know nothing John Snow!"
GoT deveta epizoda nista specijalno, ocekujem da finale bude bar kako valja...
Finale traje 66min.
HBO kaze da biti najbolja epizoda u seriji do sada.
Znate da sam ljubitel serija, posto putujem u USA na dugacak period, i necu moci da gledam nista, poneo bi sa sobom knjige GoT.
Da li neko ko poseduje kolekciju, moze da mi kaze koliko knjiga ima i koliko kilograma sve one teze 🙂
Posto znate da kofer ima granicu 😀
Kod mene su teške koliko i Kindle u kojem se nalaze 😀Da li neko ko poseduje kolekciju, moze da mi kaze koliko knjiga ima i koliko kilograma sve one teze 🙂
Finale traje 66min.
HBO kaze da biti najbolja epizoda u seriji do sada.
Znate da sam ljubitel serija, posto putujem u USA na dugacak period, i necu moci da gledam nista, poneo bi sa sobom knjige GoT.
Da li neko ko poseduje kolekciju, moze da mi kaze koliko knjiga ima i koliko kilograma sve one teze 🙂
Posto znate da kofer ima granicu 😀
I na aljasci mozws gledati serije... A kupi kindle ko sto su ti ljudi vec rekli
Znam ja da mogu al nemam na cemu, a i ne znam koliko cu vremena imati za serije tamo
Šta je posao ako nije tajna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari