Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jep...

Bukvalno vise vremena posvecuju nekim *****nostima kojih skoro nema u knjigama nego bitnijim za pricu desavanjima... sve je nekako prazno i nabacano, nijednu pricu da zavrse ljudski do kraja... Ja vise nisam siguran zbog cega je gledam, valjda zbog navike... ali to ce me sada drzati, sledeca faza je iskljucivanje sa "repertoara"...
Nema bolje serije na repertorau u ovom trenutku, za mene. Knjige imaju interesantnog sadržaja za drugu polovinu sezone, ali šta će odabrati da snime... Fokus bi trebalo da se premesti na Zid, uz vrlo malo Kraljevske luke. Essos (Khaleesi) nema vrednog pomena u 4. knjizi, a skoro sve smo videli iz treće, pa ne znam šta planiraju za sledeću sezonu da rade sa Deneris. Možda konačno dodaju Dorn, a možda Tajreli dobiju veći prostor...

KOje g...o od ove zadnje epizode GoT pa to je havarija...

Tako nekako... Ajra i Sandor drugari, setkaju se po Vesterosu i ubijaju sve nasta nabasaju, crv i ona poliglotkinja se muvaju, Podrik kulinar, Bran juri vranu zbog da jede gowna...

Pa kraj je kao u knjizi.

Jbs knjige, a pogotovu ako ocekujete da screen prati knjigu primarno napisanu za citanje a ne kao screenplay.
Kome ne odgovara zbog knjige nije fer da se zali🙂
A da je nesto slaba sexona, jeste🙂

Nisu rekli kako je kastriran Sivi Crv ... Tj. sta mu fali, loptice ili stap ? 😀

Konačno je bilo nešto dovoljno šokirajuće, a opet *****no u isto vreme. Mada mi epizoda i nije bila toliko loša. Bolje nego što je Fargo postao, već je razvučeno i nikakvo.

Kastriraju ih dok su jos deca da ne bi imali slabosti, koliko se secam ne preceziria se ni u knjizi na koji nacin je kastracija 😀 Sama obuka i testovi kroz koje prolaze su strasni...

Jel onaj jelen sto se prividja Will Grahamu u Hannibalu ima neku poentu? Stigao sam do 6 epizode prve sezone i vec je poceo taj jelen da me nervira :banghead:

Provlaci se on dugo. Ima i statua tog jelena kod Hannibala u kancelariji. Pa predstavlja kao neko zlo i vodi ga s vremena na vreme ka nekim resenjima. Javlja mu se nakon ubistva Garrett Jacob Hibbsa. Verujem da svako ima neko svoje vidjenje tog jelena.

Slucajno bacim pogled na imdb i ocenu za GoT...Kako su ljudi nerealni nije normalno. Kad se svet primi na nesto, kasnije ga mozes hraniti g.... ima da mljacka i vice mmmmm.

Ne mogu da verujem koliko je ova zadnja epizoda loša,sve su upropastili,sve!! Spartacus je bolja serija i bolje da nastavim sa gledanjem nego ovaj GoT!
Ja sam razumeo stub ili kamenčići :smash:

Poslednja izmena:
SPOILER !!!!!

Koje sra*e sto su ubili princa Oberyna!!!! GoT sve gori i gori, ajde da ubijes neke glavne likove, al ovaj pobi sve ljude zbog kojih gledam seriju. Posebno poslednja epizoda, najgora smrt u istoriji, covek ga dobije na cist skill i ovaj ga kao hvata za nogu. Ma dajjj!

Poslednja izmena:
Oskare zali se Martinu ***. 😀

Postoji code za spoiler... ***...

Postoji code za spoiler... ***...

Једно питање... а што долазиш у ову тему пре него што одгледаш епизоду серија које су занимљиве?

п.с.
То не умањује да НЕ ТРЕБА писати сопствену рецензију епизоде/серије истога дана, баш због тога што не стигну сви да погледају.

Ja nemam ništa protiv da se napiše odmah po pregledu, ali postoji code, razumeš? Ili pišeš sa code-om ili ne pišeš uopšte...

Наравно да разумем да постоји...

world_13_temp-1348473427-50601253-620x348.jpg

Dzabe se bunis djilkose 🙂 uvek ce se neko izleteti sa spojlerima iz neke popularne serije.Pogotovo ovi newcomeri i ne znaju kako se pise spojler :d Srecom pa ne pratim GoT (ne privlace me takve serije :d )

Obavezna pravila postovanja:
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

Lepo piše. Ako newcomer-i ne znaju da čitaju, e onda u školu. Fali samo tamo da se doda da se i to kažnjava, a trebalo bi...

Zasto i dalje nema spoiler taga u editoru ?

Zato što treba da se update-uje vbulletin

SPOILER !!!!!

Koje sra*e sto su ubili princa Oberyna!!!! GoT sve gori i gori, ajde da ubijes neke glavne likove, al ovaj pobi sve ljude zbog kojih gledam seriju. Posebno poslednja epizoda, najgora smrt u istoriji, covek ga dobije na cist skill i ovaj ga kao hvata za nogu. Ma dajjj!

Niko od vas ne shvata poentu ovde ali to je vecinom jer niste procitali knjige. Oberin je imao jedan cilj i ispunio ga je. Ima mnogo vise u ovom duelu nego samo ko je "preziveo".... Na kraju Oberin Martel je pobednik.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno