Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, izucavao sam nastanak civilizacija pa sam u delu vezanom za kulturu normalno i do kanibalizma dosao. Inace Hannibal iz serije je kanibal upravo iz tog razloga zato sto zeli da ima nadmoc nad ljudima ili ti da bude bog.

Znam. Jedino što meni nije jasno je njegov pasionizam prema bogu. Visoko obrazovan (psihopata), nema smisla da održava koncept boga i fascinaciju da obara krovove crkvi na njih. Osećaj superiornosti, i kontrole shvatam. Ali ovo baš kako je prikazano nema smisla. Nije da to kaže sarkastično, a mislim da bi trebao.

Pa i nije bas, on kaze u jednom trenutku da se ne klanja ni jednom bozanstvu. Mislim da ga pojam Boga vise fascinira jer Bog ima potpunu vlast na ljudima. Zato je on i psiholog, hirurg i kanibal. Kontrola uma, tela zivota i smrti. Zato kad ga Abigejl pita da li je on isto kao i njen otac on kaze da nije ni blizu njenom ocu. On vidi narodne mase kao svinje a sebe kao Boga zato i nema prijatelje jer niko nije vredan.

Gde ti je Supernatural na listi?

Supernatural je odlican, ali dolazi od strane CW-a (do pre Arrow-a veoma siromasan Network) i Supernatural nije konzistentan sa kvalitetom. Da ne spominjemo sto je serija razvodnjena do preko maksimuma, bas bas odlicne epizode se svode na 2-3 u sezoni od 24 epizode.

Igoritze otkud to da ne gledaš Hannibal-a? Bio bi ti na prvom mestu 😉

Nisam poceo da gledam, vidim da ste odusevljeni. A ne poceh iz razloga sto nisam voleo ni Jaganjce kao film, bm li ga, cudan sam ja, pola "klasika" koji su izvikani su za mene shit.

Louie nastavlja da bude odličan, jedinstvena kombinacija. Mislim da je najbolja serija u emitovanju. Neki je svode na skeč komediju, što je potpuno pogrešno. Serija ima umetničku slobodu da izrazi šta u tome trenutku želi. Likovi nestaju, dolaze, menja se odnos između njih. Ničim nije sputano, i zato je toliko dobro.

Louie C.K. ima moje poštovanje, jer se odrekao više para, zarad potpune kontrole nad serijom, i radi veći deo posla na njoj, čak je njegova i kamera.

Amish Mafia.
Ali Amish Mafia!!!
Pogledati bar jednu epizodu, cisto da se vidi dokle je svet dosao.

Arow opet pokidao!
😀

Zanimljiva fotka HBO kanala

Prilozi

• IMG_362266642427538.jpeg
    IMG_362266642427538.jpeg
    36.9 KB · Pregleda: 259
Kad bi uspeli da ubede Daniel Day Lewis-a da igra...

Bilo bi 😉 ahaah

Vrv je pricao za finale 😉

arrow? da li si samo lupio iz fazona ili ima nesto novije od finala druge sezone?

Ne pratim seriju, ne znam ni da je bilo finale ni koja je sezona....nego mi je bilo urnebesno svaki ponedeljak je neko u ovoj temi pisao "arrow opet pokidao"... pa rekoh da nastavim tradiciju 🙂

Haha. Za sada nece niko da ponavlja. Ali xato kada krene flash pa i nova sezona arrow... Duplo kidanje svake nedelje 😛

Moraće da vas ušivaju od toliko kidanja.

Odgledah hanija s1, najs za sada, ali se nadam da nece biti 100 sezona ko dexter (kog sam batalio posle s4 jer je postao imbecilan).
Pitanjce: onaj Garret Jacob Hobbs sto je ubijao devojke, je hannibalu davao njihove organe ?

Ako neko ima kompletan prevod za drugu sezonu House of Cards, bio bi vise nego zahvalan da mi posalje PM 🙂

Koristite BS Player, on sam na osnovu naziva epizode/serije trazi previd na par sajtova za zeljeni jezik tako da je uvek sinhronizovan sa razgovorom lepo.

^+ i ja ga koristim preporuka od mene takodje, stim da dodajte jos par sajtova da trazi postoji opcija da unesete user i pass ako je potrebno.

Pogledao 1 i 2 sezonu novog Sherloka... ono,nije lose,ali po meni ko je gledao Jeremy Brett-a nista ga posle nece zadovoljiti...

Po meni, od kad sam čitao, ništa neće zadovoljiti.
Nijedan prikaz ne odgovara, tako da su mi svi jednako pogrešni.

Poslednja izmena:
U pravu si,knjiga je knjiga...

Non-stop... gledati ili ne?

Gledao sam ga pre 4 5 dana , pa definitivno ko voli da gleda filmove vredi pogledati nije bog zna sta ali solidan filmic da ubijes vreme uglacnom akcija sa malo maste al recino 6.5/10

Preporuka,svaki sa Liamom je kick ass akcija.
6/10

Malo ste pomešali temu 🙂

Počeo sam, iz dosade da gledam "2 broke girls", baš, baš mi je dosadno na poslu, a manjak je serija trenutno 🙂 hteo sam da odustanem u startu, ali mi ova simpatična kovrdžava smeđokosa (Kat Dennings) ne da da odustanem. 🙂 prošao prvu sezonu, ok je serija skroz, poseban akcenat ide na prljavog ukrajinca Olega i malog korejanca 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno