Jel počela negde na tv-u da se emituje?odgledao 3...manje mi je interesantna od prethodne dve i zbog pozadinske teme koja je u ovoj sezoni izbori i tako nesto
ima i dosta likova pa dok se pohvata sve
Primetih na par thread-ova da dosta ljudi ističe izbore kao temu serije a akcenat je zapravo na Rtnju i njegovim rudama.odgledao 3...manje mi je interesantna od prethodne dve i zbog pozadinske teme koja je u ovoj sezoni izbori i tako nesto
ima i dosta likova pa dok se pohvata sve
Nisam bio zadovoljan adaptacijom njegove knjige Headhunters, u suštini nisam bio zadovoljan samim filmom, tako da knjigu nisam ni uzimao u razmatranje za razliku od drugih naslova. A ovo bi moglo da se pogleda i da se vidi kako će ići.Decetive Hole
Nije lose, kraj mi se bas nesto i ne dopada ali u ovo oskudno vreme vredi pogledati, inace serija radjena po romanu Djavolja zvezda, Jo Nesbo.
Evo ja 😘Niko još ne hejtuje "Something Very Bad Is Going to Happen"? 🙂
Imaš na Crnoj Berzi prve četiri epizode.Izlaze svaki dan po jednaJel počela negde na tv-u da se emituje?
Ja nisam ni znao da su ovo ponovo pokrenuli, kakva je serija u odnosu na one stare sezone koje su bile na Netflixu? Inače stare sezone su mi bile odlične i nešto najbolje što gledao u ovom "superheroj" žanru.Dare Devil počela druga sezona, prva epizoda solidna osmica.
Jel ima Seridanov vajb kao i ostale njegove serije?The Madison 2026. Odavno nisam pogledao, bez spletkarenja, tračanja, podvala i sl. Desilo se i teče dalje, čista drama, svidjelo mi se.
Seridan... koliko se meni cini, sve gore i gore. Po mom licnom misljenju Yellowstone je daleko bolja serija, bar ako poredimo sa ovom prvom sezonom The Madison. Kada kazem sve gore, mislim na Marshals i posebno ovom drugom sezonom Landman-a. Da li ima taj vibe, pa recimo da ima tu jaku zensku stranu koja je ovde daleko bolje odradjena a opet losije od jacine koju je nosila Beth Dutton u Yellowstone. Jos da ponovim i to da je Yellowstone akcija u odnosu na The Madison. koji je jako, jako spor.Jel ima Seridanov vajb kao i ostale njegove serije?
Sto su ti promasaj i iritantni glavni glumci?Paradise... naivno od samog početka, kao uostalom većina serija, ali ajde, baš je interesantna osnovna ideja pa da pogledam. Glavni glumci dobrim delom promašaj i što je još gore veoma iritantni. Prva sezona kako tako. Druga, e druga je već otišla u bajku. Tako da, jeste, odgledao sam je do kraja ali bačeno vreme.
Slična je i drži se i dalje u tom rangu, slične tuče itd.Ja nisam ni znao da su ovo ponovo pokrenuli, kakva je serija u odnosu na one stare sezone koje su bile na Netflixu? Inače stare sezone su mi bile odlične i nešto najbolje što gledao u ovom "superheroj" žanru.
Imaš dansku verziju po kojoj je rađenoMeni je skroz legla i nekako su mi svi likovi zanimljivi.
Sto se kaze nije gubljenje vremena 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari