Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Slažem se u potpunosti, zato sam ne tako davno i napisao da bi bilo glupo i bez veze kada bi se svima sviđale baš iste stvari.

Nisam čuo da je loš Viteza barem od ovo sto znam ljudi koji su čitali knjige i poznaju malo bolje čitavu tu tematiku. Obično to bude obrnuto da serija nije ni blizu knjige.

Upravo preveo, ostalo još jednom da odgledam i ispravim greške, pa kačim.
Ja već odgledao sa engleskim subom, pre oko 2 sata, nisam mogao da izdržim da te sačekam, s obzirom na aktuelnu situaciju.
Hvala svakako, pogledaću još jedared.

Nađeš nekoga čije ti reference znače i koji spram tvog ukusa nikad nije pogrešio, vidiš šta je rekao i odlučiš - pri čemu mi nečije pohvale izuzetno znače da sigurno ne gledam i obratno njihove kritike su najbolji znak da baš tu seriju odgledam.

Poslednja izmena:
Odlučite se da li je vitez loš, prosečan ili odličan, ne znam da li da gledam.

Epizode su samo pola sata, odgledaj jednu, pa ćeš znati da li ti se sviđa. Ako i onda nisi siguran, pogledaj još jednu.

A i sad je baš aktuelno imajući u vidu svetska dnevno-politička dešavanja 😉

A pitanje je šta će biti sa 4. sezonom koja se trenutno snima u Grčkoj, s obzirom da su pre 2 nedelje glavnu producentkinju našli u hotelu u Atini mrtvu...samoubistvo.

Već na polovini druge epizode serije Teheran počela je da me nervira ekstremno velika količina koincidencija da se pogrešne osobe baš u tom trenutku nađu na pogrešnom mestu kao i Marfijevski "sve što može da pođe naopako poći će", ali baš sve. Kad se na to dodaju i neka krajnje naivna pa i glupa postupanja u pojedinim slučajevima čini mi se da serija čak ima i previsoku ocenu. Ne znam da li će se kasnije stvari bitno popraviti ali za ove dve epizode sam očekivao mnoooogo više od serije.

Da, ovo se gleda u 4k.

Po oceni na IMDB je podcenjena serija.
Radjena prema stripu pa jos sa evropskog tla pa na sve to WWI , kvalitetna produkcija, lepo docarana atmosfera, sama prica je vrlo dobra.
Sve u svemu ako vam se smucio kapetan Amerika, ovo je konacno nesto osvezavajuce.
Vidim da je najavljena i druga sezona, sto se mene tice, nakom tvista na samom kraju, koji nisam ocekivao , pade mi na pamet radni naziv za drugu sezonu

Luke, im your father

Već na polovini druge epizode serije Teheran počela je da me nervira ekstremno velika količina koincidencija da se pogrešne osobe baš u tom trenutku nađu na pogrešnom mestu kao i Marfijevski "sve što može da pođe naopako poći će", ali baš sve. Kad se na to dodaju i neka krajnje naivna pa i glupa postupanja u pojedinim slučajevima čini mi se da serija čak ima i previsoku ocenu. Ne znam da li će se kasnije stvari bitno popraviti ali za ove dve epizode sam očekivao mnoooogo više od serije.
Da li uopšte ima smisla gledati je sada, u jeku političkih dešavanja i vojnih operacija u tom delu sveta? Koliko je oportunistička, da ne gubim(o) vreme? Tnx!

Po meni tek sad ima smisla, samo da su je napravili bar malo realnijom u smislu da svi uvek sve (sa)znaju u sekundi i svaki put se desi da se u gradu od blizu 15 miliona stanovnika svi čak i slučajno zadese u isto vreme na istom mestu.

Po oceni na IMDB je podcenjena serija.
Radjena prema stripu pa jos sa evropskog tla pa na sve to WWI , kvalitetna produkcija, lepo docarana atmosfera, sama prica je vrlo dobra.
Sve u svemu ako vam se smucio kapetan Amerika, ovo je konacno nesto osvezavajuce.
Vidim da je najavljena i druga sezona, sto se mene tice, nakom tvista na samom kraju, koji nisam ocekivao , pade mi na pamet radni naziv za drugu sezonu

Luke, im your father

Ja sam gotivio taj strip, baš ću da overim seriju.

Cisto da se zna da nema.prevoda nq srpski , ja sam gledao na engleskom i opusteno ide, nema komplikivanih dijaloga. Ipak je to strip.

Kraj? Da li ima kraj ili su snimali dok je bilo para pa batalili?

Nazad
Vrh Dno