Upravo preveo, ostalo još jednom da odgledam i ispravim greške, pa kačim.Šomi druže, kad će prevod za finale 3. sezone?
Ja već odgledao sa engleskim subom, pre oko 2 sata, nisam mogao da izdržim da te sačekam, s obzirom na aktuelnu situaciju.Upravo preveo, ostalo još jednom da odgledam i ispravim greške, pa kačim.
Odlučite se da li je vitez loš, prosečan ili odličan, ne znam da li da gledam.
Koja ludnica. Sad moram da pogledam ovu seriju.A pitanje je šta će biti sa 4. sezonom koja se trenutno snima u Grčkoj, s obzirom da su pre 2 nedelje glavnu producentkinju našli u hotelu u Atini mrtvu...samoubistvo.
Ne znam kakva bi priča mogla biti? koliko se sećam, yellowstone se završio tako što su svu zemlju poklonili Indijancima. Bio je koliko toliko pristojan kraj, s obzirom kako je izgledala cela poslednja sezona.Nastavak Yellowstone serije, onako, tek prva epizoda, ali cini mi se dosta manje originalna u odnosu na prethodne tri serije. Svakako Montana i dalje prelepa
Ima je na sky
Da li uopšte ima smisla gledati je sada, u jeku političkih dešavanja i vojnih operacija u tom delu sveta? Koliko je oportunistička, da ne gubim(o) vreme? Tnx!Već na polovini druge epizode serije Teheran počela je da me nervira ekstremno velika količina koincidencija da se pogrešne osobe baš u tom trenutku nađu na pogrešnom mestu kao i Marfijevski "sve što može da pođe naopako poći će", ali baš sve. Kad se na to dodaju i neka krajnje naivna pa i glupa postupanja u pojedinim slučajevima čini mi se da serija čak ima i previsoku ocenu. Ne znam da li će se kasnije stvari bitno popraviti ali za ove dve epizode sam očekivao mnoooogo više od serije.
Po oceni na IMDB je podcenjena serija.
Radjena prema stripu pa jos sa evropskog tla pa na sve to WWI , kvalitetna produkcija, lepo docarana atmosfera, sama prica je vrlo dobra.
Sve u svemu ako vam se smucio kapetan Amerika, ovo je konacno nesto osvezavajuce.
Vidim da je najavljena i druga sezona, sto se mene tice, nakom tvista na samom kraju, koji nisam ocekivao , pade mi na pamet radni naziv za drugu sezonu
Luke, im your father
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari