emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,325
Ako te nađem 🥲ružna mi je za medalju.
Ako te nađem 🥲ružna mi je za medalju.
Боље одгледај Burn notice, ако ниси...Kakva je ova serija, kontam da je neko gledao? Naleteo na neki kraci isecak na youtube, pa nasao o cemu se radi.
I da padne preporuka ne bih sada gledao, jer ima dosta epizoda, ali da bar stavim u wishlist ako vredi.
White Collar
![]()
Prva je odlična, posle se bas razvodnilo.Na Netflix-u se pojavla serija Future Man. Ima par nedelja tome. Nisam bio raspoložen da je gledam ali ima dobre ocene na RT.
![]()
Човек из будућности (TV Series 2017–2020) ⭐ 7.6 | Action, Adventure, Comedy
30m | TV-MAwww.imdb.com
Prva sezone mi je bila sasvim OK, bilo je čak i dobrih fori da se lepo nasmeješ. Druga i treća (nisam još završio, samo dve epizode), žali bože vremena. Treblo je lepo da je završe u prvoj sezoni.
Epizode su kratke, lako se "bindžuje". 😀
I onda bi možda ne daj bože pročitao neku knjigu? 😱Kad bih pratio isključivo tvoje savete, završio bih sa backlogom pre 5 godina 😂
Ja uvek nađem nešto da se ubije vreme 😁😁Televizor bismo uključili dvaput godišnje i to ako je berićetna godina...😉

Nemam u planu da ikad gledam tu drugu sezonu, to što su posle X godina rešili da ta serija postane kao antologija.mada čuo sam da je druga sezona dosta lošijeg kvaliteta.
Ne znam koji su ti filmovi u planu za gledanje, ali film gde ja čitam knjige nećeš gledati 😂I onda bi možda ne daj bože pročitao neku knjigu? 😱
Ja uvek nađem nešto da se ubije vreme 😁😁
Pogledajte prilog 518081
Gledam The Terror i Peaky Blinders (iako jeste meh 😂😂)
Kod mene 90% sedme epizode išlo na FF. Polako se i mom strpljenju bliži kraj da nastavljam ovu glupost od serije...Pluribus e07. Al' je radio FF, pogotovo kad krene poruka na telefonskoj sekretarici... kao da sam gledao neki reklamni 4K YouTube video.
Nije (Android) aplikacija, nego Trakt.tv sajt. Watched history sekcija mog profila.Nego, kakva je ovo aplikacija? Ako dobro razumem beleži koliko si dnevno gledao video sadržaja?
Niko te ne tera da gledaš dalje od prve sezone 😁 A oni nek snimaju još 10 sezona ako hoće...kad vidim da je naredne godine planirana i treća sezona...
Čim uzme telefon ja lupam FF.Pluribus e07. Al' je radio FF, pogotovo kad krene poruka na telefonskoj sekretarici... kao da sam gledao neki reklamni 4K YouTube video.
Na košavi je išla serija , redovno sam pratio svaku epizodu. Pokusao da dam šansu toj seriji ponovo pre par godina ali izdržao nekih tri epizode i to je. Neke stvari su bolje da ostanu u lepom sećanju.Malo mi je van konteksta ova tvoja poruka, ali gledao se pretender, dal se bese davao na Hepiju?! Doduse, tada je mozda jos bila Košava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari