fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Dobra serija, realna ocena na imdb.![]()
Prve tri epizode su interesantne. Malo je sporija radnja ali je, za sada, serija zanimljiva.
Dobra serija, realna ocena na imdb.![]()
Prve tri epizode su interesantne. Malo je sporija radnja ali je, za sada, serija zanimljiva.
Meni je preko Stremio automatski nasao prevod.Jedno pitanje. Gde naci prevod za seriju All Her Fault? Slab sam sa Engleskim. A ne mogu da ga nadjem na sajtovima za prevod. Moze odgovor i u PP.
jesu problemi sa muško-ženskim rodom
Gde si ovo za 4 sezone pročitao? 😂Kao nesto sto je planirano za bar 4 sezone tece odlicno.
Meni ni to ne pomaze. Znam da se tako uci strani jezik ali...Uključiš engleski titl i nema problema sa škotima i ircima, a posle nekog vremena se i privikneš. Prevod nikada ne može da bude bolji od originala (naravno, pod uslovom da dovoljno dobro znaš jezik)
Odlična, limunada komedija con man koji radi za fbi. Trebalo bi da dobije nastavak.Kakva je ova serija, kontam da je neko gledao? Naleteo na neki kraci isecak na youtube, pa nasao o cemu se radi.
I da padne preporuka ne bih sada gledao, jer ima dosta epizoda, ali da bar stavim u wishlist ako vredi.
White Collar
![]()
Zabavna i sasvim OK da se ogleda.Kakva je ova serija, kontam da je neko gledao? Naleteo na neki kraci isecak na youtube, pa nasao o cemu se radi.
I da padne preporuka ne bih sada gledao, jer ima dosta epizoda, ali da bar stavim u wishlist ako vredi.
White Collar
![]()
Isto kao i na ovu ali ti si tad još bio klinac pa ne znaš 😂
Nisi ti onda rodjen polovinom osamdesetih.@old_bookmaker Pesma mi je poznata a spot mi je nepoznat.
Jesam, '86. sam godište.Nisi ti onda rodjen polovinom osamdesetih.
Ma znam. Zezam se.Jesam, '86. sam godište.
Pa eto zamisli na selu sa 3 TV kanala nikad nisam bio u prilici da vidim taj spot - zamisli ova 2 dodatna skandala:
1) nikad čuo ni za ima te pevačice ( = pojma nisam imao ko izvodi tu pesmu, i samo mi je refren pesme poznat)
2) ružna mi je za medalju.
Pravda za Samantu Fox.A za nas, sa početka osamdesetih, su ovo bile najpoznatije sise sveta
S obzirom da je ta pesma iz 1987. godine, one rođene 1986. godine su još uvek zanimale neke druge bubs...Jesam, '86. sam godište.
Kada već drvimo na ovoj temi izlizala se vhs kaseta i na Pamelin prvenac iz playboya čini mi se 94-95ta ili tako nešto. Tada nije bilo puno konkurencije ili mi nismo čuli za slične 😀. Eh tinejdžerski dani...Ma znam. Zezam se.
Pa ni u gradu nije bilo više kanala. A samo se za sise Sabrine znalo. Dok se nije pojavila Pamela.
*** tad nam bila lepa, a sad je ne bih ni pogledao.
A Sidni mi nikad nije bila lepa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari