Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Netflix-u se pojavla serija Future Man. Ima par nedelja tome. Nisam bio raspoložen da je gledam ali ima dobre ocene na RT.

Prva sezone mi je bila sasvim OK, bilo je čak i dobrih fori da se lepo nasmeješ. Druga i treća (nisam još završio, samo dve epizode), žali bože vremena. Treblo je lepo da je završe u prvoj sezoni.

Epizode su kratke, lako se "bindžuje". 😀

Totalno luda serija, mada sta znam, jedna sezona je bila dovoljna. Iskreno se ni ne sećam dešavanja iz druge sezone.

Na Netflix-u se pojavla serija Future Man. Ima par nedelja tome. Nisam bio raspoložen da je gledam ali ima dobre ocene na RT.

Prva sezone mi je bila sasvim OK, bilo je čak i dobrih fori da se lepo nasmeješ. Druga i treća (nisam još završio, samo dve epizode), žali bože vremena. Treblo je lepo da je završe u prvoj sezoni.

Epizode su kratke, lako se "bindžuje". 😀
Prva je odlična, posle se bas razvodnilo.

Terror sam imao želju da odgledam kada je izašla ali sam nekako propustio i tada je prošao voz ali dobro da si me podsetio - mada čuo sam da je druga sezona dosta lošijeg kvaliteta.

Peaky Blinders nisam gledao niti ću - jednostavno ne privlači me taj period koji pokriva a potom generalno ni sama radnja mi nije nešto primamljiva.

Meni se Terror baš svideo najviše zbog istorijskog portreta ekspedicije i dešavanja koja su baš detaljno predstavljena. Fiktivni horor/misterija deo mi se nije svideo uopšte ali razumem da je moralo da se ide u sličnom pravcu radi privlačenja veće mase. Sve u svemu preporuka ko nije gledao.

mada čuo sam da je druga sezona dosta lošijeg kvaliteta.
Nemam u planu da ikad gledam tu drugu sezonu, to što su posle X godina rešili da ta serija postane kao antologija.

Pre nekoliko godina sam počeo da čitam knjigu ali sam je batalio posle tipa 30-40% (jer mi je bila prespora i nije se poklopilo sa raspoloženjem) pa pošto ovih dana imam problema i da smislim koju knjigu da počnem kao i koje serije da gledam imao sam kratku dilemu da li da možda probam ponovo knjigu ili da gledam seriju pa je odluka pala na seriju. Kao eto gotivim baš Jared Harris-a + nemam baš naručito dobra iskustva sa čitanjem knjiga Dan Simmons.

Sada si me dobro podsetio i pomalo ponovo zaintrigirao za seriju i bacim pogled na IMDB kako bih se podsetio glumačke postave kad vidim da je naredne godine planirana i treća sezona...

Pluribus e07. Al' je radio FF, pogotovo kad krene poruka na telefonskoj sekretarici... kao da sam gledao neki reklamni 4K YouTube video.

I onda bi možda ne daj bože pročitao neku knjigu? 😱

Ja uvek nađem nešto da se ubije vreme 😁😁

Pogledajte prilog 518081

Gledam The Terror i Peaky Blinders (iako jeste meh 😂😂)
Ne znam koji su ti filmovi u planu za gledanje, ali film gde ja čitam knjige nećeš gledati 😂

Nego, kakva je ovo aplikacija? Ako dobro razumem beleži koliko si dnevno gledao video sadržaja?

Ja nema sanse ni da nastavim da je gledam. Posle druge epizode to jest na polovini iste prekinuo. Nemam zivaca za to.

Fini komentari na IMDb-u kad se uđe u najnoviju epizodu Pluribusa 😁

Nema šanse da ovo čudo dočeka treću sezonu, čak nisam siguran ni u drugu. Ovo je samo dokaz, da to što snimiš jedan, dva hita, ne znači automatski da si majstor za serije.

Nego, kakva je ovo aplikacija? Ako dobro razumem beleži koliko si dnevno gledao video sadržaja?
Nije (Android) aplikacija, nego Trakt.tv sajt. Watched history sekcija mog profila.
Kodi Trakt addon automatski obeležava kao odgledano kako šta gledam.

kad vidim da je naredne godine planirana i treća sezona...
Niko te ne tera da gledaš dalje od prve sezone 😁 A oni nek snimaju još 10 sezona ako hoće...

Znam da me ne tera, samo mi nije jasno da toliko godina nakon poprilično loše ocenjene druge sezone oni reše da snime i treću - a nije da će posle takve druge gledaoci da imaju neka visoka očekivanja po pitanju treće sezone.

Loše ocene imaju i American Horror Story sezone pa je štancaju godinama.

Screenshot_20251213_131215_Chrome.png
Screenshot_20251213_131230_Chrome.png
Screenshot_20251213_131244_Chrome.png

Poslednja izmena:
Apsolutno nije za poređenje jer AHS štancaju sezone godinu za godinom (i ima mnogo takvih primera gde štancaju sezone jednu za drugom uprkos lošim ocenama) a ovde snimaju treću sezonu sedam godina nakon druge sezone koja je imala loš odziv kod publike i ja sam upravo na to i mislio kao malo logično.

Pa zaboravili ljudi da je loša pa da im uvale na foru. Inače isto nikad nisam mogao dalje od prve epizide ni Peaky ni Terror. Prosto ne volim britanski kišni 19/20 vek To mi jedino sa Depom prolazi.

Malo mi je van konteksta ova tvoja poruka, ali gledao se pretender, dal se bese davao na Hepiju?! Doduse, tada je mozda jos bila Košava.

Pluribus ima kapaciet da traje max 1 sezonu, sve posle toga je Severance, Silo, vanje....

kao i gro mistery serija, nema tu sta vise da se kaze posle 1. sezone
Nista novo.
Ali Walton Goggins moze da iznese i 2 sezone neke serije (osim belog lotusa), sam!!!

Poslednja izmena:
Malo mi je van konteksta ova tvoja poruka, ali gledao se pretender, dal se bese davao na Hepiju?! Doduse, tada je mozda jos bila Košava.
Na košavi je išla serija , redovno sam pratio svaku epizodu. Pokusao da dam šansu toj seriji ponovo pre par godina ali izdržao nekih tri epizode i to je. Neke stvari su bolje da ostanu u lepom sećanju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno