Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Sestru izgleda u onoj šumi oteo Predator, pa ce onda o njoj drugi serijal.

Ne znam gde si nasao taj info, ja znam da je bilo planirano 5 sezona andora i tu prica o sestri bi isla u tim sezona, ali posto je odluceno da se zavrsi sve sa 2 to je sve izbaceno, jedino da neko nema neki leak/info za neki spinoff andora?

E bogami da su isli 5 sezona udavili bi, ovo je taman dovoljno možda ima tu praznog hoda 4-6 epizode 2 setone.

Pa za andor da, ali kao sto vidis serija je trajala vise godina da su isli na 5 sezona onda bi morala neka kompleksnija prica da se obradi od koje bi zavisilo da li je interesantna

Mislim u smislu da čekam 5 godina na pred pobunu da bih osedeo ali avaj verovatno bi bilo još zlatnih momenata. Mada sve u svemu 3 sezone do 5 maksimalno su dobre serije, možda su videli sa će da se upetljaju pa pametno odustali. I verovtano je projekat na tokiko godi a bio preskup...

Krenula druga sezona Nine perfect strangers, jel gleda neko? Prva mi je bila ok

Ima nekoliko Danskih filmova koji su odlični, mislim da mi je ostalo par da odgledam da zaokružim.

Films
The Keeper of Lost Causes (2013)
The Absent One (2014)
A Conspiracy of Faith (2016)
The Purity of Vengeance (2018)
The Marco Effect (2021)
Boundless (2024)

Ako u svim nabrojanim glumi onaj isti Gunnar Gunnarsson iz The Keeper of Lost Causes, džaba ih bilo. Odbojan mi ko gusti sok.

Ne znam.m ko je Gunnar Gunnarson ali isti su likovi glavni detektiv i onaj pomoćnik u prva 3 dela. Ostale nisam gledao

Dobra serija ali suviše kratka, zbrzana, pogotovo poslednja epizoda.
Imalo je i ima tu daleko više materijala koji je mogao da se uklopi u priču i makar razvuče na 10tak epizoda.

Inače lik Jim Bridgera koji je pojavljuje u seriji je zaista postojao.
Radi se o jednom od najzanimljivijih likova Divljeg Zapada.

Koga zanima google je uvek tu.

8/10

Има на Максу тренутно, па је време за обнову, доста се тога заборавило. И даље је ремек дело па ето прилике ко је позаборављао детаље, да се подсети.
10/10 лагано. Сад је време и Рајан да се обнови.

Što se mene tiče, konačno malo razbibrige u stilu '70. Serija je zanimljiva, nije dosadna, ima taj neki vajb odl school serija, ima i ok radnju, posle prve dve epizode je skroz ok.
Evo i još nešto sa temom sedamdesetih. Nakon odgledane tri epizode deluje interesantno i (bar meni) potpuno drugačije od serija koje se poslednjih godina vrte po TV-u

Last of Us
sezona 1- 9
sezona 2 - 6
sezona 3 glavnu ulogu preuzima Abby pa napokon Ellie koja ne moze da vodi seriju ni u kom slucaju odlazi, u prvoj sezoni je jos bila ok kao dete u 2goj cist promasaj

Uvek nailazi novija generacija koja se pronalazi u takvim serijama, igricama, theme parkovima (to je skorsezeova izjava za Marvel filmove, i nista nije pogresio)...
Koji ne znaju da je sve to prezvakano milion puta.
Zato treba gledati samo mini-series, jer znas da je dobar scenario (i moguci film u najavi)
ali da ce da se konacno zavrsi na kraju prve i jedine sezone.

Serije su precenjene, iz cistog razloga sto raja ne vidi vise uzivanje u outdooru, nego daj samo indoor i da se ne trzam previse...
Nego, samo daj jos jos jos,
razredi do bola ako treba, ali samo da uzivam. Nesto kao narkomani, ali manje pogubno za celokupni organizam, osim kicme.

Zato treba gledati samo mini-series, jer znas da je dobar scenario (i moguci film u najavi)
ali da ce da se konacno zavrsi na kraju prve i jedine sezone.

Iole uspešne "mini" i "limited" serije sve više imaju tendenciju da "prerastu" u ne-mini serije. Tipa eto ti Shogun. Neke momentalno po završetku prve sezone neke posle godinu, dve, tri...

@srkiller Pa lenj sam da ti nabrajam sad primere a i da se prisećam. 1 koji mi je najsvežije kao ovogodišnji primer sam naveo.
Big Little Lies je povampirena, na BBC Showtrial i Vigil.

Dosta priča koje nisu imale pokrića i potrebe da se šire se šire jer eto ima b*dala koje će to sve da gledaju. Čemu dalje "širenje" Shogun priče?

ne vuci me za jezik Shamane
Poradi malo na načinu komunikacije sa drugim članovima foruma ;)

Ne moram da poradim na nacinu komunikacije, nismo u disko klubu...
ali zelim da te navedem na jednu seriju za koju znam da ti se svidela..
Pocinje na H, zavrsava na D.
Remember, remember... i to je po meni i poslednja serija koja je vrv i prerasla sve fimove u pisanju...
To je poslednja serija koje je mene licno radila.. jel znas o kojoj se seriji radi (pogotovo prvoj i najboljoij sezoni)?

Poslednja izmena:
Nisam vidovit 😊 a i pamćenje mi je svakim danom sve gore.

Homeland?

Homeland. Tu ima nekoliko odličnih sezona. Možda 2. i 3. da su ispod nivoa, ostalo sve - klasik tog žanra. Odlična glumačka ekipa, dobar izbor tematika po sezonama, kvalitetni scenariji. Izvinjavam se ako sam upao na zabavu nepozvan 😁

Vrh Dno