Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Sestru izgleda u onoj šumi oteo Predator, pa ce onda o njoj drugi serijal.

Ne znam gde si nasao taj info, ja znam da je bilo planirano 5 sezona andora i tu prica o sestri bi isla u tim sezona, ali posto je odluceno da se zavrsi sve sa 2 to je sve izbaceno, jedino da neko nema neki leak/info za neki spinoff andora?

E bogami da su isli 5 sezona udavili bi, ovo je taman dovoljno možda ima tu praznog hoda 4-6 epizode 2 setone.

Pa za andor da, ali kao sto vidis serija je trajala vise godina da su isli na 5 sezona onda bi morala neka kompleksnija prica da se obradi od koje bi zavisilo da li je interesantna

Mislim u smislu da čekam 5 godina na pred pobunu da bih osedeo ali avaj verovatno bi bilo još zlatnih momenata. Mada sve u svemu 3 sezone do 5 maksimalno su dobre serije, možda su videli sa će da se upetljaju pa pametno odustali. I verovtano je projekat na tokiko godi a bio preskup...

Krenula druga sezona Nine perfect strangers, jel gleda neko? Prva mi je bila ok

Ima nekoliko Danskih filmova koji su odlični, mislim da mi je ostalo par da odgledam da zaokružim.

Films
The Keeper of Lost Causes (2013)
The Absent One (2014)
A Conspiracy of Faith (2016)
The Purity of Vengeance (2018)
The Marco Effect (2021)
Boundless (2024)

Ako u svim nabrojanim glumi onaj isti Gunnar Gunnarsson iz The Keeper of Lost Causes, džaba ih bilo. Odbojan mi ko gusti sok.

Ne znam.m ko je Gunnar Gunnarson ali isti su likovi glavni detektiv i onaj pomoćnik u prva 3 dela. Ostale nisam gledao

Nazad
Vrh Dno