beatport
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poena
- 245
Mobland i meni za sada odlicna!![]()
Meni odlicna za sada. Svaka preporuka, 9/10
Mobland i meni za sada odlicna!![]()
Meni odlicna za sada. Svaka preporuka, 9/10
Na stranu sto je casting najgori u istoriji filma, mala glumi takvo iritantno stvorenje sa je to jezivo. Bar je zabavno gledati sve meme sprdanje po netu za Bellu 🤣The last of us S02e01
WTF, jel ovo ima veze sa sezonom 1? Ili se ja drogiram ili sam ocekivao dobru sezonu... Ova prva epizoda je UZAS! Ne znam zasto forsiraju da dete od 40kg moze da savlada muskarca od 90 100kg, i jos milion drugih stvari al ajd necu da je ocrnim bas toliko sa jednom epizodom... Videcemo sta ce biti u narednim epizodama ali ocekivanja su jako jako mala...
Има јаку оцену, јер је прва сезона била одлична и прилично су пратили причу и дешавања из игре, сад што је било гомила woke глупости је прича за другу тему, али серија је генерално била одлична као и хемија између главних глумаца. Другу сезону чекам да се нагомила пар епизода па да почнем, надам се да ће бар упола бити као прва, мада тешко.Na stranu sto je casting najgori u istoriji filma, mala glumi takvo iritantno stvorenje sa je to jezivo. Bar je zabavno gledati sve meme sprdanje po netu za Bellu 🤣
Gledam sam trailer za sledeću epizodu, ma idi begaj sve pršti od akcije.
Meni nije jasno kako ta raspad serija ima takve ocene na IMDB, prva sezona je u pitanju najgora adaptacija igre ikada.
Ситуација касније постаје још већи циркус. Одгледао сам читаву сезону, смејурија. Рамбо је мала маца.Poceo da gledam 3-u sezonu Gangs of London. Izdrzao jednu i po epizodu.
Rostiljaju se po Londonu kao da je Dodge City. Lik popije metak u stomak i tako iskoci kroz prozor sa prvog sprata, odseta preko pola grada, tretira ranu salvetama i tera dalje. Za preskociti.
Ako si pročitao sve knjige koje su izašle koliko ceniš da bi trebalo još biti sezonaSad taman pravo vreme da je NE obnove za season 4 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari