Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Ja sam uporan čovek 😂😂 Nešto treba da bude baaš kršina na kub (ili da ima 20-28 epizoda u sezoni 😂) pa da ne kompletiram celu sezonu.

Npr ovo đubre

sam batalio posle 3 epizode i iako sezona ima samo 6 epizoda ne pada mi na pamet da pogledam ostatak čisto da bude cela sezona odgledana. Nisam baš toooooliko OCD.

The Handmaid's tale je od tako dobre prve sezone postala takvo smeće da je to sramota. Gledam poslednju sezonu samo zbog žene, a i ona već odustaje. Da su je prekinuli nakon prve sezone bila bi kultna.
Završio Bondsman, meh, prvih par epizoda onako još može da se prežvaće, ostalo jedva.
Počeo Wheel of time treću sezonu i ne mogu od prve nastaviti dalje.
Merkam da počnem da gledam Slovo Pacana, izgleda mi dobra.

Onaj zaplet je toliko nebulozan da bi dete od 4 godine bolji posao odradilo! Eeeeej oni dobrovoljno odlaze na no mans land sa ciljem da u gileadu pobiju vidjenije komadante sa dva pistolja i dva proteinska bara!!!????
pravicu se da se da se treca epizoda nije ni dogodila.

The Wheel of Time S03E07: pored glavnog problema casting-a izuzetno loših glumaca za neke od glavnih uloga drugi osnovni problem ove serije je i (ne)kvalitet pisanja i nedoslednost.

U jednoj epizodi Metove sestre bez ikakvog treniranja svojih sposobnosti posle 2 minuta instrukcija i vežbica savladavaju i "leče" ovu Aes Sedai što je načičkana strelama sa svih strana da bi u ovoj sledećoj em one sad odjednom ne mogu više to da urade em što Aes Sedai sad posle jednog većeg projektila koji je prosvirao gotova odmah totalno (vau kako napeto i tragično, evo živ nisam).

Plus "wisdom" bakuta koja nikad nije koristila svoje "moći" u 10 minuta epizode dostiže nivo da diže energetske štitove 😂😂😂.

Klinke zatim naravno sad odjednom ponovo imaju energije da osvete smrt svoje majke.

Što više pokušavaju da napišu "epic" momente to krajnji rezultat izgleda jadnije.

I posle 3 sezone već se i uočava trend da ma koliko bolje epizode bile na početku sezone u odnosu na prethodne sezone u poslednjih par epizoda svaka sezona će da se sroza nazad na nivo iz prve sezone.

p. s. Ova glumica što glumi Faile mi je izuzetno antipatična i fizički odbojna. Patuljak žgoljavo-grvabi, još sa ovim venčugama po vratu... instant dislike.

Poslednja izmena:
The Handmaid's tale je od tako dobre prve sezone postala takvo smeće da je to sramota. Gledam poslednju sezonu samo zbog žene, a i ona već odustaje. Da su je prekinuli nakon prve sezone bila bi kultna.
Dobra ideja, ali sto vise odmice, sve vise zelim da se zavrsi i eto konacno valjda i oce. Nesto sto mi definitivno nece nedostajati je ona gistro nadrndano-zaebana faca june osborne.

The Wheel of Time S03E07: pored glavnog problema casting-a izuzetno loših glumaca za neke od glavnih uloga drugi osnovni problem ove serije je i (ne)kvalitet pisanja i nedoslednost.

U jednoj epizodi Metove sestre bez ikakvog treniranja svojih sposobnosti posle 2 minuta instrukcija i vežbica savladavaju i "leče" ovu Aes Sedai što je načičkana strelama sa svih strana da bi u ovoj sledećoj em one sad odjednom ne mogu više to da urade em što Aes Sedai sad posle jednog većeg projektila koji je prosvirao gotova odmah totalno (vau kako napeto i tragično, evo živ nisam).

Plus "wisdom" bakuta koja nikad nije koristila svoje "moći" u 10 minuta epizode dostiže nivo da diže energetske štitove 😂😂😂.

Klinke zatim naravno sad odjednom ponovo imaju energije da osvete smrt svoje majke.

Što više pokušavaju da napišu "epic" momente to krajnji rezultat izgleda jadnije.

I posle 3 sezone već se i uočava trend da ma koliko bolje epizode bile na početku sezone u odnosu na prethodne sezone u poslednjih par epizoda svaka sezona će da se sroza nazad na nivo iz prve sezone.
Još nisam došao dotle ali verujem da jeste tako međutim i meni je glavni utisak baš loš kasting što se tiče nekih od najglavnijih likova (onoga ko je birao Egwene i Perryna bih otkinuo glavu). Ali valjda ako su mislili da je John Snow prošao sa glumcem sa facom prodavca nadgrobnih spomenika proći će i Perryn.

onoga ko je birao Egwene
Ta ne bi bila jedna od najlepših ni u najmanjem selu a kamo li kako po knjigama treba sa bude u top 2-3 najlepše žene u celom svetu & svih vremena.
Ova glumica što su izabrali za Elayne je makar slatka / simpatična i neočekivano obla na pravim mestima 😁😁

Elayne mi je sasvim OK, Ninaeve lično vidim kao dobar izbor ali Egwene je promašaj i vizuelno i po glumi ali cenim da su odabrali takvu glumicu da bi Rand mogao lakše da prošvrlja.

Rand je najgori casting 😋
Nynaeve u seriji mi je duplo zanimljivija ( & manje iritantna) nego u knjigama. Zasluga same glumice pre svega.

Rand mi nit smrdi nit miriše tako da ima prolaznu ocenu...
Ali tek što preteraše sa onim modernim hvatanjem u koštac...

The city is ours

Meni OK britanska serija.Odgledao u cugu.Ili sto ja volim 'vake britanske :) .

Jaoj bre, reakcije na početku ep 3 su neviđeno imb*cilne kao i to da mega giga luksuzna vila KAO nema svaki kvadratni milimetar placa pokriven video nadzorom što celu dilemu "šta se desilo?" rešava u 5 minuta dok premotaju X sati video materijala.
A ovi će sad da guslaju još 5 epizoda 😂😂😂😂

Hehehehe, pa rekoh lagano stivo :). :geek:

Poceo da gledam Good american family

Nije nesto ali mi ova mala, usvojena, spooky...pa da vidim sta ce bidne .

Batali to i odgledaj doku seriju, ima je na Max-u čini mi se. Ja sam je svojevremeno gledao premijerno na ID kanalu, a ukupno izašlo tri sezone (poslednja u januaru), čini mi se da su je najavljivali i na dox tv, nego ne stižem da pogledam poslednju. Inače, jedna od najkontroverznijih priča koje sam video.

MobLand, tipicni Guy Ritchie, prve dve epizode odlicne.

Kažem da nisam puk'o da ću tu gledati, ako su stvarno snimili / ako nije fake info.

Batalio sam seriju na season 13 (pre toga 5-6 sezona gledao u fazonu "toliko loše i d*bilno da je dobro/zabavno?") pa kad se završila onda sam na premotavanje i preskakanje filer epizoda smandrljao do kraja serije. A sad hoće još 😂😂😂 Ne hvala!

Davno sam ja rekao da je trebalo da preimenuju u "Emisija o Semu i Dinu" :D

Završila se 1923 ,solidna 7ica. Nadam se da su završili priču sa John Duttonom .

Lotus 3 sezona, najslabija od sve tri, al opet gledljiva.

Sto se White Lotus serije tice, jos pre 2 sezone je bilo vreme za wrap.

Isteklo vreme za EDIT:

Black Mirror S07 prve dve epizode odlicne, treca smaracka, ugasih je.
Prva epizoda je odlicna jer se tice pretplate... druga isto jako dobra da ne spojlujem...
Od 4 pa do 6 ne znam, nisam gledao jos uvek

1923
Poslednja epizoda što se mene tiče, čista desetka!

Serija me nakon prve epizode ostavila malo skeptičnim. Iako solidna, prva epizoda u pojedinim momentima delovala mi je nerealna sa jednim predsednikom SAD kao notornim alkoholičarom koji spava s agenticom obezbeđenja i tom lakoćom ubistva, tako da sam bio blizu da odustanem, sve do samog kraja epizode, kada sam uvideo da će ovo biti mnogo mističnija i intrigantnija SF serija u odnosu na ono prikazano u prvoj epizodi.
Nažalost, oko šeste (ili sedme) epizode kreće pad sa takvim patetisanjem upotpunjen sa akcionim elementima, gde svakoj ključnoj stvari u radnji, prethode besmisleni naivni zapleti. Vrhunac tog razočarenja je dostignut u finalnoj (osmoj) epizodi, odnosno kako je došlo do ubacivanja u "klub odabaranih" i sam čin ubistva predcednika. Nekome, možda ovo i ne budu neke značajne zamerke, tako da je najbolje pogledati je.

Što se glumaca tiče, pojma nemam gde je ovaj narod glumeo ranije, ali sasvim je dobro sve to odrađeno, jedino mi je ova Crysh Marshall kao Robinson ( crna verzija Elisabeth Moss) potpuno mi je vizuelno odudarala i nikako mi se nije uklapala kao neko ko leže sa predcednikom James Marsden sjajan, prvi put ga video dan pre nego što ću početi sa serijom na Nac Geo spremao neku klopu. S druge strane, jako sam slab na tipove kao što je Sarah Shahi (dr Gabriela Torabi). Kakva žena!

Imao sam joj želju dati 7/10 jer je u principu moderna SF triler serija teralica, mada dosta mi pala u finalu, ali opet otvorila vrata za narednu sezonu, tako da neka se dinsta jedan period za konačnu ocenu.

Serija me nakon prve epizode ostavila malo skeptičnim. Iako solidna, prva epizoda u pojedinim momentima delovala mi je nerealna sa jednim predsednikom SAD kao notornim alkoholičarom koji spava s agenticom obezbeđenja i tom lakoćom ubistva, tako da sam bio blizu da odustanem, sve do samog kraja epizode, kada sam uvideo da će ovo biti mnogo mističnija i intrigantnija SF serija u odnosu na ono prikazano u prvoj epizodi.
Nažalost, oko šeste (ili sedme) epizode kreće pad sa takvim patetisanjem upotpunjen sa akcionim elementima, gde svakoj ključnoj stvari u radnji, prethode besmisleni naivni zapleti. Vrhunac tog razočarenja je dostignut u finalnoj (osmoj) epizodi, odnosno kako je došlo do ubacivanja u "klub odabaranih" i sam čin ubistva predcednika. Nekome, možda ovo i ne budu neke značajne zamerke, tako da je najbolje pogledati je.

Što se glumaca tiče, pojma nemam gde je ovaj narod glumeo ranije, ali sasvim je dobro sve to odrađeno, jedino mi je ova Crysh Marshall kao Robinson ( crna verzija Elisabeth Moss) potpuno mi je vizuelno odudarala i nikako mi se nije uklapala kao neko ko leže sa predcednikom James Marsden sjajan, prvi put ga video dan pre nego što ću početi sa serijom na Nac Geo spremao neku klopu. S druge strane, jako sam slab na tipove kao što je Sarah Shahi (dr Gabriela Torabi). Kakva žena!

Imao sam joj želju dati 7/10 jer je u principu moderna SF triler serija teralica, mada dosta mi pala u finalu, ali opet otvorila vrata za narednu sezonu, tako da neka se dinsta jedan period za konačnu ocenu.
Meni bas drago sto sam nasao tu seriju. Ima neki naivni vajb serija od pre 10-15 godina ali nekako je zanimljiva i tera na gledanje. Nije kao sve danasnje serije ozbiljna i mracna i ne trudi se da bude pametna i duboka pa ispadne smor

Slažem se. Svakako prijatno osveženje na idejnom planu, posebno što mi SF kao žanr negde na petnaestom mestu u odnosu na distopijske elemente, mada oba žanra uglavnom idu jedan s drugim.

The last of us S02e01
WTF, jel ovo ima veze sa sezonom 1? Ili se ja drogiram ili sam ocekivao dobru sezonu... Ova prva epizoda je UZAS! Ne znam zasto forsiraju da dete od 40kg moze da savlada muskarca od 90 100kg, i jos milion drugih stvari al ajd necu da je ocrnim bas toliko sa jednom epizodom... Videcemo sta ce biti u narednim epizodama ali ocekivanja su jako jako mala...

Užasno je glupa epizoda.
Pokušavaju da prodube njihov odnos nekim isforsiranim krizama odnosa sa dozom komike, ali je sve nekako izveštačeno i neubedljivo, a pogotovo gluma Pedra kome očigledno ne leži to što treba da radi.
.

Jedva sam je završio, toliko je loše.

Nazad
Vrh Dno