shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
cak i Dzofri, jes bio iritantan
cak i Dzofri, jes bio iritantan
Jedan od razloga zašto sam prekinuo da gledam ovu seriju na drugoj sezoni je taj za Tonija. Jednostavno, taj čovek se ne može gledati drugačije nego kao Toni i tu je kraj priče. Na žalost, ni serija mi nije išla, iako sam spremio svih šest sezona, ne verujem da ću joj se vraćati.Line Of Duty.
Pogledah prve dve sezone.
Dobra jeste ali ipak malo sporija nego Unforgotten.
Ali Toni iz Men Behaving Badly koji igra korumpiranog pandura 😂
Ja ne mogu drugačije da ga gledam u drugoj ulozi nego kao Tonija😂
Meni za sada mnogo bode oči Kate.Jedan od razloga zašto sam prekinuo da gledam ovu seriju na drugoj sezoni je taj za Tonija. Jednostavno
počeli su u nedostatku svežih ideja i zapleta da ubacuju scene i dijaloge koji mi nisu baš po ukusu, verovatno u svrhu provokacije i šokiranja gledalaca.
Ali bukvalno cekam da prodje u seriji kao njegovi generacijski klonovi iz TWD i GOT, i onda potom gasim seriju zadovoljan.Apropo Froma, onog malog bih tako rado sutnuo u glavu i ne bi mi bilo zao ni sekundu 😄
To su ujedno i hajlajti tih epizoda. 😆Ti sebe ne vidiš kao asian girl? 😜
Mene više šokiralo otkud sad odjednom s*se od Carrie Coon 😂😂 I to u 2 epizode.
Pre neki dan sam počeo ponovo da gledam Men Behaving Badly nakon 25-30 godina i preporučujem svima koji nisu da je pogledaju.Line Of Duty.
Pogledah prve dve sezone.
Dobra jeste ali ipak malo sporija nego Unforgotten.
Ali Toni iz Men Behaving Badly koji igra korumpiranog pandura 😂
Ja ne mogu drugačije da ga gledam u drugoj ulozi nego kao Tonija😂
Postoji više varijacija britanskog humora. Jedna forma su recimo Nepristojni oličenje togj tzv. "lad culture" fenomena, ranih devedesetih (hedonizam, muška nezrelost, seksizam, ironija), a sasvim druga, Montijevci, Crna Guja ili Fawity Towers (samo neke poznatije da pomenem), koje imaju sofisticiraniji humor sa dozom apsurdnog i nadrealnog. Opet, najpopularnije Mućke su negde između.Ta serija je oličenje loše / d*bilne varijante britanskog humora...
Postoji više varijacija britanskog humora. Jedna forma su recimo Nepristojni oličenje togj tzv. "lad culture" fenomena, ranih devedesetih (hedonizam, muška nezrelost, seksizam, ironija), a sasvim druga, Montijevci, Crna Guja ili Fawity Towers (samo neke poznatije da pomenem), koje imaju sofisticiraniji humor sa dozom apsurdnog i nadrealnog. Opet, najpopularnije Mućke su negde između.
Ali uopšte nemam predstavu zašto su ti toliko loši, jer generalno, bar kad je reč o ljudima koje poznajem i koji u Nepristojnima ne vide ništa, njma je i ceo taj britanski humor nezanimljiv. Možda tu postoji generacijski jaz ili nešto treće, da je nekome nešto baš loše, a nalazi se na toj talasnoj dužini za britanski humor.
To već ne znam šta je, verovatno s razlogom![]()
Cekaj da protrljam oci i procitam ponovo 😂Light Shop (2024)
![]()
Ocena: 7.8-8.0 / 10.
Dobra, zanimljiva![]()
To već ne znam šta je, verovatno s razlogom![]()
I ja mislim da je u pitanju generacijski jaz.
Moja reputacija hejtera je apsolutno nezaslužena. Najveći hejteri u ovoj temi su @Antara i @banexbanex 😂😂😂Cekaj da protrljam oci i procitam ponovo 😂
Gledao sam je 90-ih i sve što mi je ostalo u sećanju je de*ilna Martinova faca. Bilo je par ok epizoda ali to danas ne bih mogao da gledam koliko je loše.Ta serija je oličenje loše / d*bilne varijante britanskog humora...
Ti si car u ocenama ispod 7 tako da ne znam otkud ja u tom društvu 🤣Moja reputacija hejtera je apsolutno nezaslužena. Najveći hejteri u ovoj temi su @Antara i @banexbanex 😂😂😂
Gde mene nađe?Moja reputacija hejtera je apsolutno nezaslužena. Najveći hejteri u ovoj temi su @Antara i @banexbanex 😂😂😂
i naravno koliko su anti-socijalne mreže zlo modernog doba.
To podsticanje malo na razmišljanje je plus za ovu seriju ali sama serija se jako malo i jako površno bavim tim pitanjima koja postavlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari