Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Pocela druga sezona serije The Last of Us. Odgledah prvu epizodu. Malo usporena ali se nadam ubrzanju.

Mobland - Gay Richie vajb.

The LoU - znao sam da će odmah neko krenuti da je mrači i ocrnjuje, al sam ubeđen da će je svi odgledati do kraja, a to se ne radi kad je već toliko loša, nego se batali, a svedoci smo da ima mnogooo lošijih serija slične tematike. Meni deluje obećavajuće, ne znam zašto svi čekaju neku konstantnu akciju? Po mom mišljenju, ko je svario From, ovde nema šta da prigovori 😎

Ko zna nije počeo ni From ni taj The Last of Us (ni True Detective season 4, ni...).

Ima istine, samo, ne bih ja Lost of us u isti koš sa druge dve nabrojane

The last of us S02e01
WTF, jel ovo ima veze sa sezonom 1? Ili se ja drogiram ili sam ocekivao dobru sezonu... Ova prva epizoda je UZAS! Ne znam zasto forsiraju da dete od 40kg moze da savlada muskarca od 90 100kg, i jos milion drugih stvari al ajd necu da je ocrnim bas toliko sa jednom epizodom... Videcemo sta ce biti u narednim epizodama ali ocekivanja su jako jako mala...
Na stranu sto je casting najgori u istoriji filma, mala glumi takvo iritantno stvorenje sa je to jezivo. Bar je zabavno gledati sve meme sprdanje po netu za Bellu 🤣
Gledam sam trailer za sledeću epizodu, ma idi begaj sve pršti od akcije.
Meni nije jasno kako ta raspad serija ima takve ocene na IMDB, prva sezona je u pitanju najgora adaptacija igre ikada.

TLoU sjajno odrađena i verno prikazana prva epizoda druge sezone .Jedino što kvari utisak meni lično koji sam obrnuo sve remastere x puta su vizuelno promašene ključne osobe kao što su Joel,Eli i Aby recimo ali to ne bi trebalo da igra neku ulogu i kvari doživljaj gledaocima koji nisu nikad imali dodir sa igrama .

Daredevil Born again posle malo kilavog starta odličan kraj sezone i uvod za drugu sezonu koja izlazi sledeće godine jer se već dosta toga snimljeno i odavno imaju scenario za sve 18 epizoda.
Malo nelogičnih stvari ali ipak je to serija po stripu.
U svakom slučaju posle Mandalorian najbolja serija polu raspalog Marvela, Disney

Na stranu sto je casting najgori u istoriji filma, mala glumi takvo iritantno stvorenje sa je to jezivo. Bar je zabavno gledati sve meme sprdanje po netu za Bellu 🤣
Gledam sam trailer za sledeću epizodu, ma idi begaj sve pršti od akcije.
Meni nije jasno kako ta raspad serija ima takve ocene na IMDB, prva sezona je u pitanju najgora adaptacija igre ikada.
Има јаку оцену, јер је прва сезона била одлична и прилично су пратили причу и дешавања из игре, сад што је било гомила woke глупости је прича за другу тему, али серија је генерално била одлична као и хемија између главних глумаца. Другу сезону чекам да се нагомила пар епизода па да почнем, надам се да ће бар упола бити као прва, мада тешко.

Mislim da su se ljudi zasitili zombija. TWD poplava serijala i smaračina zadnjih X sezona glavne serije, ne pogoduje ionako prosječnoj seriji LOU. Neko moje mišljenje.

ja bi bas voleo da ima jos zombi serija,filmova,ali kvalitetnih .....twd sa svim svojim manama je dobra serija dok Rick nije napustio ,samim tim mi je i ova the ones who live ispala skroz okej
ta serija ima perspektivu da nastavi kvalitetno,ali i da propadne

Nisam siguran da li sam to samo ja toooooliko oguglao ili season 3 finale The Wheel of Time nije bila mega-krš epizoda kao što jeste bio slučaj i za season 1 i season 2.

Da li sam ja oguglao ili mi se čini da je WoT jedna od retkih serija gde kvalitet materijala ne samo da ne opada tokom godina već su sezone generalno čak i bolje s vremenom.

Sezona 3 je definitivno bolja od druge, koja je opet bila bolja od prve. Ni ova nije spektakl, ali reklo bi se sasvim pristojna serija vredna utrošenog vremena, bez onih silnih trasfer blama momenta iz prve.

Sad taman pravo vreme da je NE obnove za season 4 😂

Odgledah treću sezonu Reacher-a https://www.imdb.com/title/tt9288030/

Zadovoljan sam, držala mi je pažnju, nadam se da će nastaviti u dobrom stilu sa sezonom 4 koja je najavljena.

Poceo da gledam 3-u sezonu Gangs of London. Izdrzao jednu i po epizodu.
Rostiljaju se po Londonu kao da je Dodge City. Lik popije metak u stomak i tako iskoci kroz prozor sa prvog sprata, odseta preko pola grada, tretira ranu salvetama i tera dalje. Za preskociti.

Poceo da gledam 3-u sezonu Gangs of London. Izdrzao jednu i po epizodu.
Rostiljaju se po Londonu kao da je Dodge City. Lik popije metak u stomak i tako iskoci kroz prozor sa prvog sprata, odseta preko pola grada, tretira ranu salvetama i tera dalje. Za preskociti.
Ситуација касније постаје још већи циркус. Одгледао сам читаву сезону, смејурија. Рамбо је мала маца.

@Miki Ue
Jesam pročitao svih 14 beše? knjiga. Tačnije pročitao sam 1-8 i 11-14 a za 9 i 10 sam čitao samo 60-90 stranica "chapter summaries" sa https://library.tarvalon.net/index.php?title=Category:Chapter_Summaries

(= napravio epub fajl of tih web stanica pomoću EpubPress extenzije i čitao na Kindle)

A koliko će sezona serija imati videćemo. Pročitao sam po netu komentare da kad su nudili seriju Amazon-u da je u ponudili bilo nekoliko varijanti (valjda 3 varijante) sa brojem sezona između 3 i 8... i navodno su odabrali / pristali na tu varijantu da se knjige kondenzuju u 8 sezona serije.
Naravno nema garancije da će serija stvarno poživeti toliko da odradi svih 8 "planiranih" sezona i/ili da se neće predomisliti i reći im da sad ipak moraju da sabiju sve u 5 sezona.
Ili da je čak ni ne obnove za 4. sezonu 😂😂

Ja lično podržavam snimanje oko tridesetak sezona Reachera :)

Odveo treću sezonu Reacher-a u dva dana. Vrlo dobra. Možda mi je samo bilo previše akcije odjednom. Možda je bolje da sam ga razvukao bar na dva tri dana više.

Daredevil Born Again, mediokritet. Vidi se da su sve to krpili, presnimavali, nakalemili prvu i poslednju epizodu... Daleko ispod nivoa onih sezona sa netfliksa

Ne znam za vas ali mene je American Primeval poprilično smorio. Gledam 4 epizode već 20 dana i nešto nemam volju da nastavim. Možda zato što sam skoro gledao Yellowstone pa mi je ta tematika pomalo smorila. Inače kad sam već kod yellowstone jel vredi gledati 1883 i 1923?

Ako ti se dopao Yellowstone, verujem da će ti se dopasti i 1883/1923. Meni je bolje legla 1883.

1883, Yellowstone, 1923 po kvalitetu. Ne zaboravi druga sezona 1923 završena početkom aprila, ali ništa posebno.

Elza,necija tiha patnja ;)

Nazad
Vrh Dno