Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Takodje, vrh mi je.Meni je fantastičan Mr. Inbetween
Takodje, vrh mi je.Meni je fantastičan Mr. Inbetween
Baš sam se nakanio da je pogledam ali ako je rađena po Birou, sad baš nešto i nisam raspoložen.Jesi gledao Bureau po kojem je Agencija radjena? Ako nisi obabezno, no. 1 špijunska serija lagano.
Taj sam. Nekako sam to i očekivao. Mislim da i na Netflixu nema pete sezone, samo prve četiri..Ko god prati Jeloustoun preko javnog servisa neka se spremi da u sopstvenoj "režiji" odgleda petu i završnu sezonu jer nisu otkupili taj deo serije a ovaj četvti se završava negde u utorak, sredu. Donekle i očekivano jer je drugi deo pete sezone tek nedavno i završen. Možda za koji mesec i emutuju finalni deo serije, tako je bilo sa još par serija koje su emitovali zadnjih godina. El Čapo je bio taj fazon a ne mogu sad da se setim da li i koja još je tako odrađena što se njih tiče.
Tako serija treba da izgleda. Više nego odlična. Savladana u jednom danu.American Primeval
Brutalno dobra serija,Netflix je u pitanju.Divlji zapad,ali stvarno.Mini serija,vredi pogledati.
@pastas 😁@pastas Tako je, nije cilj serije davanje odgovara na tu misteriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari