Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Odlican.

Inace, evo privodim kraju Black Sails. Bas su nekako cudno odradili cetvrtu (poslednju) sezonu, unakazili neke likove, bas ne znam sta da mislim.

Battlestar Galactica, 20 godina kasnije.
I dalje mi je fenomenalna, čak i lošiji delovi serije. Showtime me baš obradovao.
Sad cu da ponovim farscape, ima ga na plexu for free da se gleda.

Posle negde Babylon 5 kad bi bio na streamingu...

The Agency šta ja znam ,onako .Dobri glumci ali priča šuplja,nedovoljno ubedljiva . 6/10 zbog dobre ekipe .

Jesi gledao Bureau po kojem je Agencija radjena? Ako nisi obabezno, no. 1 špijunska serija lagano.

Nisam ,može link ? Izbacuje mi više verzija ...

BSG je remek delo

Na prvo gledanje, mrzeo sam sezonu 2 i 3, ne kapirajuci religijski aspekt

Na drugo gledanje (skoro sam gledao), sve je nekako imalo smisla, zbog Starbuck, i zbog cinjenice da se sugetise i 3 generacija Cylon-a, od pre, kojoj ne treba Hub uopste (Cylon God)

Grace Park i Tricia Helfer neke nagrade su trebale da dobiju za glumu, pogotovo sto ova druga nije ni glumica, bukvano imas osecaj kao da su obe stvarno prebijene po 20 puta i bude ti ih zao

Reacher, za sada, sasvim solidno. Cak nije potrebno ni da se gledaju prethodne dve sezone, skoro bez glumaca iz tih epizoda.

Dakle krenuo je. Meni Ričer spada u one relaksirajuće serije, kao i Lupen.

Meni je Reacher bio super u prvoj sezoni, i onda sam instant izgasio seriju i vise nikada nisam odgledao ni minut serije

kada je ubio onu dvojicu sa ledja

To mi je bilo totalno degutantno i totalno van karaktera Reacher-a. Jeste ok, bio je besan i sve, ta scena mi je pokvarila seriju skroz

Očigledno nisi pročitao nijednu knjigu iz opusa :)
Nisam počeo treću, ali prema trejleru mi se čini da se i dalje drže šeme jedna knjiga - jedna sezona.

Konacno odgledao iako sam dugo hteo ali uvek ili krenem nesto drugo ili jednostavno nemam vremena

Bolestan sam pa sam muski bindzovao ali me nije odusevila solidna sedmica. Dobra zamisao nekako nabacane epizode (znam da je to fora) ali eto za mene mnogo isprevrtana prica.

Odgledao i Kobra Kai poslednju sezonu. Cini mi se da su je korektno zavrsili. Po meni odlicna serija koja moze da se pogleda zajedno sa decom, lagana, a opet nece biti dosadna ni nama

Sedeca na redu je da zavrsim manifest. Poceo sam pre nekoliko godina cekao poslednju sezonu dugo i onda stao posle par epizoda… nije mi legla. Sad mi je cilj da zavrsim i na misice ako treba.

Mislio sam da je one and done kao 1883. Razocarala me je. Razvlacenje u nedogled. Previse raznih prica koje nikako da se povezu, kao da nema vremenske presije. Podsetilo me na neki open world rpg gde odmah krenes na side questove a main story kad dodje na red. Nastavicu, ali kad bude serija definitivno zavrsena.

Ako nisi odgledaj American Primeval.Mnogo dobra vestern mini serija.

Ko god prati Jeloustoun preko javnog servisa neka se spremi da u sopstvenoj "režiji" odgleda petu i završnu sezonu jer nisu otkupili taj deo serije a ovaj četvti se završava negde u utorak, sredu. Donekle i očekivano jer je drugi deo pete sezone tek nedavno i završen. Možda za koji mesec i emutuju finalni deo serije, tako je bilo sa još par serija koje su emitovali zadnjih godina. El Čapo je bio taj fazon a ne mogu sad da se setim da li i koja još je tako odrađena što se njih tiče.

Poslednja izmena:
Ko god prati Jeloustoun preko javnog servisa neka se spremi da u sopstvenoj "režiji" odgleda petu i završnu sezonu jer nisu otkupili taj deo serije a ovaj četvti se završava negde u utorak, sredu. Donekle i očekivano jer je drugi deo pete sezone tek nedavno i završen. Možda za koji mesec i emutuju finalni deo serije, tako je bilo sa još par serija koje su emitovali zadnjih godina. El Čapo je bio taj fazon a ne mogu sad da se setim da li i koja još je tako odrađena što se njih tiče.
Taj sam. Nekako sam to i očekivao. Mislim da i na Netflixu nema pete sezone, samo prve četiri..

Ja na KODI zavrsavam tu 5 sezonu 😁

Odgledao sam u par dana sve tri sezone Mr Inbetween. Kao što sam pre neki dan napisao, jedna od boljih serija koje sam gledao u poslednje vreme. Epizode su kratke (oko 25 min.) i prava je šteta što su snimljene samo 3 sezone. Hvala svima koji su preporučili ovu seriju!

Meni je zamerka za mr.inbetween policija ne postoji i lik radi sve sto hoce. Iako je zanimljiva generalno, scenario je na momente totalna nebuloza.

Pitanje za Leftovers
Da li je događaj samo povod za dešavanja u seriji, u smislu da se neće do kraja baviti rešavanjem misterije na bilo koji način ili objašnjavanjem? Vidim da je otprilike poenta u tome kako se nositi sa gubitkom, ali nije da mi se 3 sezone gleda ovakva depresija koja je sama sebi svrha, iako su likovi zanimljivi nisam baš raspoložen za to, pa da znam da odmah prekinem ako se baš uopšte ne bave ovim natprirodnim fenomenom da bar malo razbiju crnilo?

@pastas Tako je, nije cilj serije davanje odgovara na tu misteriju.

I sam kreator serije Damon Lindelof je u nekoj izjavi, od početka emitovanja, izjavio da se serija neće baviti time da da objašnjenje te misterije, već je fokus na psihološkim i emotivnim posledicama tog događaja. Svakako jedna od najboljih serija!

Ali nije skroz nedorečeno da te čovek ne shvati pogrešno.

@pastas Tako je, nije cilj serije davanje odgovara na tu misteriju.
@pastas 😁

Jasno mi je šta je tema, to sam i napisao, ali je pitanje bilo nešto drugo. Nebitno, kolega mare je otprilike odgovorio, a već sam odgledao 6 epizoda pa ću verovatno i nastaviti ako me baš previše ne smori. Dobra je samo trenutno nisam baš raspoložen za nju.

Nazad
Vrh Dno