Ako gledaju Henry Danger onda im je sledeći korak Danger Force pošto je ovaj moj obe apsolvirao.Moji gledaju Henry Danger ima i film je izašao pre nedelju dana. Mislim da ima i crossover epizoda sa Tandermanovima njih su izlizali. Pored toga iz iste kuhinje im se jako svidelo Rock Island Mysteries.
Henrija opasnost su ranije vrtili, da bile su te epizode gdje se pojavljuju zajedno. Pa Sila opasnost, Razvali igru... Uglavnom MAX i Skyshowtime i plaćam zbog njih.Moji gledaju Henry Danger ima i film je izašao pre nedelju dana. Mislim da ima i crossover epizoda sa Tandermanovima njih su izlizali. Pored toga iz iste kuhinje im se jako svidelo Rock Island Mysteries.
Nama je ok. Ja sam odgledao ranije, a mala polako ulazi u te godine, pa joj je interesantno. Večeras hoće da gledamo train to Busan@AcaN Juce sam napravio gresku sa All of Us Are Dead, pobrkao sam je sa Duty After School te sam morao da potrazim... Imaju Korejci mali milion tih srednjoskolskih, tinejdzerskih serija, pa ne zameri.
Znaci, Duty After School, prvi deo veoma dobar, a drugi dosta losiji. Mada moze da se pogleda da se zaokruzi prica.
Jel realno da upoznajemo dva para lezbejki u prvih 20 minuta prve epizode...No Good Deed (Netflix)
Očekivala sam crni humor s obzirom na to da je seriju radila ista osoba koja je radila Dead to Me, ali meni lično ovde ništa nije bilo duhovito. Lisa je nastavila da glumi Fibi, samo je malo smanjila ekscentričnost. Može da se pogleda ako baš nema ništa drugo pametnije da se gleda, u suprotnom slobodno preskočiti.![]()
I feel your pain bro 🤣, ako nisi, baci pogled na Pančetu, ne znam kako se zove serija, domaća ultra sapunica, da vidiš/osetiš taj nivo transfer blamaAuuu kakav je ova domaća? / regionalna? serija "Urgentni centar" mega giga treš 🤣🤣🤣
Dok sam ja podgrevao supu u kuhinji ćale je u dnevnoj pored gledao to đubre na TV-u pa sam "ozračen" prinudno.
Znači, nemam reči 😂😂😂 Kakvi fantastični dijalozi i gluma, kakvo suptilno a ubedljivo kašljanje pacijenta 💀 Morao sam da pogled ka TV-u da vidim koji kanal je i da pogledam EPG šemu.
Tačno nije zdravo ulaziti u kuhinju i dnevnu bez slušalica na ušima...
Inače kada je serija previše razvučena,sa dosadnim dialozima,preskačem,da bi došao do neke akcije.Ovde sam preskakao krvave akcije da bi vidio neki dialog.![]()
Zanimljiva stvar da je rađena na osnovu istorijskih činjenica, odnosno bavi se periodom Jutskog rata između mor(m)ona sa jedne i federalne vojske sa druge strane, odnosno o ratu koji se u stvari nije ni desio.
Serija mi ostavlja mešovite utiske, a ono što bih izdvojio su upečatljiva atmosfera i vizuelni prikaz, ali mi je preterano fokusiranje na grafički prikaz nasilja delovalo repetitivno, kao da se cela serija svodi na taj segment priče. Imao sam utisak kao da se sve te grupe na maloj kvadraturi vrte u krug, dolazeći do istih mesta gde je bila prethodna grupa.
Nisam imao apetit da seriju pogledam u cugu, možda jesam posle treće epizode, ali više iz razloga da je što pre privdem kraju jer me čeka repriza prve sezone Severance, a ono patetisanje u poslednjoj epizodi, ne bih komentarisao.
Vizuelno za 8, priča za 6, prosek 7/10 ali tanjih.
Sasvim solidno - recimo oko 7 / 10. Neočekivano dobro za Netflix.![]()
Zanimljiva stvar da je rađena na osnovu istorijskih činjenica, odnosno bavi se periodom Jutskog rata između mor(m)ona sa jedne i federalne vojske sa druge strane, odnosno o ratu koji se u stvari nije ni desio.
Serija mi ostavlja mešovite utiske, a ono što bih izdvojio su upečatljiva atmosfera i vizuelni prikaz, ali mi je preterano fokusiranje na grafički prikaz nasilja delovalo repetitivno, kao da se cela serija svodi na taj segment priče. Imao sam utisak kao da se sve te grupe na maloj kvadraturi vrte u krug, dolazeći do istih mesta gde je bila prethodna grupa.
Nisam imao apetit da seriju pogledam u cugu, možda jesam posle treće epizode, ali više iz razloga da je što pre privdem kraju jer me čeka repriza prve sezone Severance, a ono patetisanje u poslednjoj epizodi, ne bih komentarisao.
Vizuelno za 8, priča za 6, prosek 7/10 ali tanjih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari