Slazem se. Moja prva serija koju sam pratio...... necega najboljeg sto sam ikada gledao u zivotu, serije Twin Peaks...
Jok. Hrvati su preveli prve dve knjige. A na srpskom koliko vidim ni jedna od tri knjige 😂😂Takođe, ko će sad dočekati S03! Dođe mi da pročitam knjige, jesu objavili srpsko izdanje?
Ja nisam mogao da izdrzim pa sam procitao rezimeTakođe, ko će sad dočekati S03! Dođe mi da pročitam knjige, jesu objavili srpsko izdanje?
Hvala za predlog. Zavrsio upravo, teska, okrutna. Jako dobra.Gledao neko?![]()
American Primeval (2025) – Review | Netflix Survival Series | Heaven of Horror
AMERICAN PRIMEVAL on Netflix is a new mini series with 6 episodes. Witness the gritty and violent birth of the American West. Series Review >www.heavenofhorror.com
Alpha Males 😂I šta si pogledao za detoksikaciju?![]()
Slažem se da je druga sezona bila jaka, ali sa mračnijom atmosferom. Finale je zaista stavilo tačku na iBad sisters
Evo![]()
Druga sezona je podjednako zanimljiva kao i prva, mada malo depresivnija. Sada je u potpunosti zaokružena priča i iako bi možda bilo lepo videti još koju sezonu, apsolutno nema potrebe da nastavljaju jer je ovakav kraj sasvim zadovoljavajući. 8/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari