Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Konacno zavrsih drugu sezonu White Lotus, koju sam krenuo pre 4 meseca da gledam. Meni uopste nije legla i mnogo mi je losija od prve sezone. Svi glumci antipaticni do bola

Umro David Lynch…
Da se obelezi, kreator, po meni, necega najboljeg sto sam ikada gledao u zivotu, serije Twin Peaks i mnogobrojnih filmova. Tata ‘Mindfucka’.
Slava mu!

Nek mu je laka crna zemlja i neka svrati u snove da tripuje

Squid game, mnogo lošija od prve sezone, videćemo kad izadje drugi deo druge sezone

... necega najboljeg sto sam ikada gledao u zivotu, serije Twin Peaks...
Slazem se. Moja prva serija koju sam pratio...
Prikazivala se na tv-u... A imao sam samo 11 godina... Mozda sam bio previse mlad za takav sadrzaj, ali jos tada sam citao caletove "Vecernje novosti"... Od sporta, zanimljivosti iz sveta... pa do crne hronike.

Silo kraj druge sezone na nivou .Treća sezona prequel tj pratiće drugu Shift knjigu . Ahh ko će da dočeka treću sezonu sad. 9/10 obe sezone .
Počela druga sezona Severance , prva epizoda obećava .

Krenuh sa trećom sezonom Alfa mužjaka, nastavljaju u istom ritmu, španska razbibriga, prst u uvo, mozak na pašu!

Rekošte li da je Squid Game ovo "polusezona", pa da je bolje sačekati nastavak?

Sto godina samoće
Što se mene tiče 10/10
Nisam čitao knjigu i ne znam koliko su uspeli verno da je reprodukuju u vidu serije, al ovo što sam odgledao je odlično.

Silo finale odlično, pred sami kraj epizode sam uhvatio sebe gdje pauziram i provjeravam gledam li i dalje Silo ili se greškom pustilo nešto drugo... :D

Takođe, ko će sad dočekati S03! Dođe mi da pročitam knjige, jesu objavili srpsko izdanje?

Auuu kakav je ova domaća? / regionalna? serija "Urgentni centar" mega giga treš 🤣🤣🤣
Dok sam ja podgrevao supu u kuhinji ćale je u dnevnoj pored gledao to đubre na TV-u pa sam "ozračen" prinudno.
Znači, nemam reči 😂😂😂 Kakvi fantastični dijalozi i gluma, kakvo suptilno a ubedljivo kašljanje pacijenta 💀 Morao sam da pogled ka TV-u da vidim koji kanal je i da pogledam EPG šemu.

Tačno nije zdravo ulaziti u kuhinju i dnevnu bez slušalica na ušima...

Landman, jedna od zanimljivijih prvih sezona novih serija! Još jedna fantastična uloga za Bilija Boba i dodao bih da je serija Goliath u kojoj takođe glumi, nekako prošla ispod radara. U svakom slučaju, preporuka za obe!

Serija Goliath nije prošla ispod radara.
Bila je dosta gledana ali nije prikazivana na nekom od striming servisa kojih ima ovde u Srbiji za razliku od Landmana koji je išao na Sky Show Time.

Silo S02 sam juce pustio da se vrti u pozadini dok sam obavljao kucne poslove, radio nesto za kompom, hranio macku, setao sumom, tukao decu, mazio macku.
Buvkalno 2 lika mi se svidjaju u seriji (Tim i Rebeca), sve ostalo su youtube nivo glumaca, samo za otpis..

Finalnu epozodu sam ispratio praveci spagete za veceru deci i sebi (posle batina naravno) , i par minuta pred kraj, kada sam shvatio da je drugacije svetlo u seriji, sam ostavio cediljku i rek'o sebi:
"Flash backovi, forwardi i paralelni djavoli me vise nece videti."
Ja sam zavrsio sa Silo, ne moze nista da se desi sto vec nije vidjeno...

Od sad iskljucivo gledam samo ili mini serije, ili serije koje traju jednu sezonu.
Ako Common glumi u istoj, preskacem i to.

Poslednja izmena:
Silo su celu sezonu mogli staviti u maks 5 epizoda

Oprobani recept, puste malo radnje pa većinu filer i onda zadnjih 5 min epizode radnja da zainteresuje za narednu. Pogledao ovaj Landman, treba reći Sheridanu da naredne sezone vode matorce na neko pecanje, pa da gledamo zapetljavanje najlona.

Bad sisters

Evo

Druga sezona je podjednako zanimljiva kao i prva, mada malo depresivnija. Sada je u potpunosti zaokružena priča i iako bi možda bilo lepo videti još koju sezonu, apsolutno nema potrebe da nastavljaju jer je ovakav kraj sasvim zadovoljavajući. 8/10
Slažem se da je druga sezona bila jaka, ali sa mračnijom atmosferom. Finale je zaista stavilo tačku na i

Severance S1

Odgledao sam je za dan :oops::ROFLMAO:

Mislim da mi se to poslednji put desilo sa Prison Break s1 i Lost s1 :ROFLMAO:

I dobro je što je nisam gledao kad se pojavila jer vidim da je pauza između prve i druge sezone bila tri godine.

Toliko da nemam pojma šta sam gledao 😅, ali dobro se secm poslednje epizode S1 pa to vadi situaciju.

Može i tako...u uvodnim scenama dve epizode čini mi se 2-3 sezone Jelouston-a videće se kako su došavši u Montanu prošli i završili neki od junaka 1883 tako da ćeš sa te strane imati neku poveznicu a kad završiš ovu sagu taman se baciš na 1923 čija druga sezona izlazi krajem februara.

Nazad
Vrh Dno