Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Ima najava i za drugu sezonu

Da 1923 druga sezona ide krajem februara.

Yellowstone,
možda jeste malo zbrzana na kraju ali cjelokupno serija je daleko ispred masu onoga što se zadnjih godina snima. Dobri likovi, dijalozi, kadrovi prirode. Meni je bilo uživanje gledati je!

Sto godina samoće,
nisam čitao knjigu, pa ne znam da li je opravdala očekivanja. Ali prvi utisak mi je bio da je ovo trebalo dati Kusturici da snimi :D Meni ova prva sezona OK, odgledao u par dana!

Dune
Šta znam, meni ovo liči da su pucali na publiku GoT ali nisu imali ni blizu tu širinu priče. Trebalo je uvesti u priču još i poneku jaču kuću u carstvu, još likova, sporednih priča. Ovako ne zaslužuje hajp koji je imala.

Слажем се апсолутно за Кустурицу, краља магијског реализма. Верујем да је дубоко увређен што га нису звали.

Da 1923 druga sezona ide krajem februara.

Yellowstone,
možda jeste malo zbrzana na kraju ali cjelokupno serija je daleko ispred masu onoga što se zadnjih godina snima. Dobri likovi, dijalozi, kadrovi prirode. Meni je bilo uživanje gledati je!

Sto godina samoće,
nisam čitao knjigu, pa ne znam da li je opravdala očekivanja. Ali prvi utisak mi je bio da je ovo trebalo dati Kusturici da snimi :D Meni ova prva sezona OK, odgledao u par dana!

Dune
Šta znam, meni ovo liči da su pucali na publiku GoT ali nisu imali ni blizu tu širinu priče. Trebalo je uvesti u priču još i poneku jaču kuću u carstvu, još likova, sporednih priča. Ovako ne zaslužuje hajp koji je imala.
Realno je Yellowstone bio za tri sezone, tačno se vidi da su ovo ostalo produžavali (kao i vecina) radi gledanosti, a onda su i sa Costnerom zategli odnosi pa su kraj ovaj morali zbrzati. Što kažeš u moru ostalih opet to izgleda dobro, pogotovo fotografija ko voli ovu tematiku prirodu i pejzaže.

Sad zavrsio trecu sezonu yellowstone. Po meni je odlicna, odavno nisam gledao bolju seriju. Ocena 10/10

Severance 😲
Odavno nista bolje pogledao.. Svaka epizoda odlicna, ali poslednje 2 epizode su vrh-vrhova, narocito poslednja, ne pamtim kad sam poslednji put bio tako 'na ivici stolice'.

Odgledao prvu sezonu From-a kao i prvu epizodu druge sezone. Odlicna bas mi se dopada mada nekada ima duzih praznih scena, odlicna prica drzi paznju bas. Prva sezona solidna 9 od 10.

Skinuh, pa obrisih druge sezone The Old Man, Tulsa King, The Diplomat i Ridley. Poslednje 2 su daleko najkvalitetnije, ali me iskreno mrzi da im se vraćam. Previše toga se objavljuje, a zasigurno će to mnoštvo proizvesti i neki kvalitet, da bih trošio vreme na yesterday's serije.

Počo ovo. Ted Denson je generalno drag lik, mada za sad deluje sve to malo kemp, ali bumo videli. 😊

Poslednja izmena:
Silo je toliko poceo da me nervira da je to neopisivo.

Imam osećaj da su Silo drugu sezonu mogli celu da ubace u jednu epizodu koliko je dešavanja bilo 🤷‍♂️

Tako to izgleda kad hoćeš 3 knjige da razvučeš na 5, 6, 7 sezona?

Ruku na srce i tipa 2/3 druge knjige tog Silo serijala je radnja iz prošlosti gde se bave time kako i zašto su napravljeni silosi pa tek posle se vraća u sadašnjost.

Kako god, uveliko je već očigledno da većina AppleTV+ serija ima praznog hoda na sve strane i u epizodama i tokom sezone.

Drago mi je da nisam čitao knjige, jer deluju max depresivno...
Serija je pak, ok - tipa 6, naginje na 7 - čemu veoma doprinosi i kvalitetna, glavnoglumeća Šveđanka. 😉

American primeval
Oseca se smek revenanta, dobra serija do 4.epizode kad se blago razvodnjava. Od mene 7.5
P.s. Jedan od glavnih glumaca ima onaj iritantan Ostin Batlerovski smek koji je kul u dve epizode a onda skapiras da je T1000 izrazajniji u svakom pojmu glume od njega.

Poslednja izmena:
Sto godina samoće, knjigu sam čitao još u srednjoj školi, a to je bilo jako davno. Samo se sjećam da mi se svidjela. A serija na Netflixu, odlična. Konačno nešto što zavređuje vrhunsku ocjenu. Apsolutna preporuka od mene.

Landman ispade sasvim dobar. Šaren, romantizovan, naivan ali dobar.

SAS Rogue Heroes sezona 2, odgledah prve dve epizode, nastavak u stilu prve sezone , ocena kad izađu i poslednje epizode

Baš lepe vesti za SAS: RH, nisam očekivao da će uopšte dobiti drugu sezonu.
Prva mi je bila skroz ok sa tim nekim Gaj Riči šmekom.

Vidim da se Landman hvali a bas nedostaje neki neo-western fazon.

Dugometražni Train to Busan otprilike.

12 epizoda od čega su 2-3 čist filer i suvišne.

Prvih 6-7 epizoda odlične, onda serije skreće u patetiku malo ili malo više, zavisi od epizode.

U nekim scenama fali samo Benny Hill muzika koliko su scene komične.
Gluma je isto diskutabilna u nekoliko epizoda.

Produkcija na visokom nivou, vidi se da su baš uložili u seriju.

Od mene 7/10 i to zbog prvih 6-7 epizoda

SAS Rogue Heroes sezona 2, odgledah prve dve epizode, nastavak u stilu prve sezone , ocena kad izađu i poslednje epizode
Ja sam odgledao 2gu sezonu.
Generalno serija moze da se gleda ali me izuzetno nervira muzika. Ta muzika nije postojala u to vreme i nikako im ne prilici to.
5.5/10

Ovaj Taylor Sheridan teško djubre šta napravi ovim ljudima u 7 epizoda pa da ti dodje da se ubiješ. Baš ga je išao na tvrdo dramatutški. E ali dobro je, kvalitet bato. Žutokamen 1 Sezona

Ja prve dve epizode. Zanimljivo. Po atmosferi i koloritu me podsetilo na Taboo, koji sam voleo. Videću do kraja kako će biti. Mini serije su zbog svoje forme uglavnom odlične ili promašaj, teško sredina

Gledao neko?
Atmosfera ista kao revenant (radio isti lik). Scenografija odlicna, kostimi odlicni, gluma odlicna (osim jednog od glavnih glumaca, meni nije legla). Prve 4 epizode odlicne, 5 onako, sve usr.li sa poslednjom.

Nazad
Vrh Dno