Realno je Yellowstone bio za tri sezone, tačno se vidi da su ovo ostalo produžavali (kao i vecina) radi gledanosti, a onda su i sa Costnerom zategli odnosi pa su kraj ovaj morali zbrzati. Što kažeš u moru ostalih opet to izgleda dobro, pogotovo fotografija ko voli ovu tematiku prirodu i pejzaže.Da 1923 druga sezona ide krajem februara.
Yellowstone,
možda jeste malo zbrzana na kraju ali cjelokupno serija je daleko ispred masu onoga što se zadnjih godina snima. Dobri likovi, dijalozi, kadrovi prirode. Meni je bilo uživanje gledati je!
Sto godina samoće,
nisam čitao knjigu, pa ne znam da li je opravdala očekivanja. Ali prvi utisak mi je bio da je ovo trebalo dati Kusturici da snimi Meni ova prva sezona OK, odgledao u par dana!
Dune
Šta znam, meni ovo liči da su pucali na publiku GoT ali nisu imali ni blizu tu širinu priče. Trebalo je uvesti u priču još i poneku jaču kuću u carstvu, još likova, sporednih priča. Ovako ne zaslužuje hajp koji je imala.
RealnoImam osećaj da su Silo drugu sezonu mogli celu da ubace u jednu epizodu koliko je dešavanja bilo 🤷♂️
Isti fazon s The Old Man, i Mare of Easttown.dobra serija do 4.epizode
Ja sam odgledao 2gu sezonu.SAS Rogue Heroes sezona 2, odgledah prve dve epizode, nastavak u stilu prve sezone , ocena kad izađu i poslednje epizode
Gritty and gore. Mracna, mucna serija al' ipak dobra.Gledao neko?American Primeval (2025) – Review | Netflix Survival Series | Heaven of Horror
AMERICAN PRIMEVAL on Netflix is a new mini series with 6 episodes. Witness the gritty and violent birth of the American West. Series Review >www.heavenofhorror.com
Atmosfera ista kao revenant (radio isti lik). Scenografija odlicna, kostimi odlicni, gluma odlicna (osim jednog od glavnih glumaca, meni nije legla). Prve 4 epizode odlicne, 5 onako, sve usr.li sa poslednjom.Gledao neko?American Primeval (2025) – Review | Netflix Survival Series | Heaven of Horror
AMERICAN PRIMEVAL on Netflix is a new mini series with 6 episodes. Witness the gritty and violent birth of the American West. Series Review >www.heavenofhorror.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari