To sto si napisao je Ricky Gervais jako lepo i kulturno objasnio, izmedju ostalog:Ako nešto ne podnosim to je kad se neko uvredi jer je neko drugi pisao loše o filmu/seriji koji se njemu jako dopada. Definicija nezrelosti.
+1Posle 3 odgledane epizode meni je Dune: Prophecy dobra serija (bar za sada). Ako ste fan Dune univerzuma, preporučujem.
Posle 3 odgledane epizode meni je Dune: Prophecy dobra serija (bar za sada). Ako ste fan Dune univerzuma, preporučujem.
Čovek je lepo rekao da nije samo jedan u pitanju e sad to što tebe u svakoj sferi zabave iz nekog razloga pogađa reč woke i skačeš ko oparen na svaki i svačiji komentar...Aha znaci zakljucak da je jedan glumac koji je dominanta pojava (verujem u licnom zivotu) prestavljen u jednom izmisljenoj seriji da glumi po vama seku persu, oznacava da je serije woke i da je smece
Mini serija Black doves od mene 7.5 odgledao samo prvu epizodu (ps jedan glavni lik je gay da upozorim )
Probaćemo onda za par godina kada nas "omekšaju" još malo. Evo premijer liga opet mesec sa kapitenskim toplim trakama. Nije dovoljno više leto sada imamo i jedan period zime.SFU ima taj element ako se ne varam zato što je tvorac serije iz tog tabora. Druga vremena drugi motivi nije forsirano ali ipak teško pada na želudac. Svakako je greota takvu kreaciju propustiti iako je i meni trebalo 3 puta da krenem da gledam baš zbog toga.
Odlicna je, drzi paznju ali Homeland je u slicnom fazonu, takodje extraTeško da će u skorije vreme neka serija nadmašiti francuski Biro...
Čim krene ta igranka gasim instant, kao Uefa 0 toleranacija😃 Što bi rekao Đuro u Nadrealistima "sram vas bilo, morao sam djecu u drugu sobu odvesti".Probaćemo onda za par godina kada nas "omekšaju" još malo. Evo premijer liga opet mesec sa kapitenskim toplim trakama. Nije dovoljno više leto sada imamo i jedan period zime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari