Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne gledam Silo, kaže žena da je odlična. Plus imamo neke relikvije iz serije 🤣 možda počnem da gledam.

Prilozi

• 20241203_111759.jpg
    20241203_111759.jpg
    53 KB · Pregleda: 105
Odgledao Euphoriu, onako neočekivano, jer je ima na SBB-u. Neka bude 7.5 jer mi se nije svidela druga polovina druge sezone. Generalno sam zadovoljan, držala mi je pažnju od prve do poslednje epizode.

Nisam gledao specijale, samo ono sto ima u video klubu :)

Sidni kida, detalji nisu za ovaj forum :D

Pogledao sam pre neki dan prvu epizodu The Agency, nisam ni znao da je ustvari rimejk francuske špijunske serije https://www.imdb.com/title/tt4063800/?ref_=ext_shr
I kako je već duži period imam u planu a nikako da krenem da gledam, reših se danas da počnem. I prva epizoda nebo i zemlja u odnosu na američku verziju...

Elem američka verzija mi izgleda očajno, Fasbender glumi kao da je nateran na silu

Pogledao sam pre neki dan prvu epizodu The Agency, nisam ni znao da je ustvari rimejk francuske špijunske serije https://www.imdb.com/title/tt4063800/?ref_=ext_shr
I kako je već duži period imam u planu a nikako da krenem da gledam, reših se danas da počnem. I prva epizoda nebo i zemlja u odnosu na američku verziju...

Elem američka verzija mi izgleda očajno, Fasbender glumi kao da je nateran na silu
Tesko je naći nešto (film/serija) da je bolje od originala, zato ne treba ni očekivati od takvih projekata nešto puno.

Tako je... 9/10
Daredevil (cela serija), Stranger Things (1-1,5 sezona je doduse slabija), Narcos (2. sezona slabija) - su najbolje sto je NF izbacio iz svoje kuhinje.
Nakon odgledane 2. sezone Arcane dodao bih i nju, kao i Godless

8.5/10
Altered Carbon (s1), Dark i House of Cards (do odlaska Spejsija)...
Moze i Queen's Gambit da prodje.

U "kategoriju ispod" 8/10 - bih mozda ubacio Punishu, Kingdom, Ozark, Love Death and Robots, animiranu Castlevaniu.

Nisam odgledao (i stoje na listi) When They see us, Mindhunter, Bojack, The Last Kingdom, Dark Mirror (2. sezonu i nadalje)
Plus Marco Polo mislim da je to isto Netflix radio, odlična serija dok nisu krenuli da štancuju smeće

Našao sam specijale na Max-u :)
Za Euphoriu.

Da li je do mene ili je ova druga sezona Silo veoma dosadna? Tri epizode ništa se nije desilo.

Ljudi, niko ne komentariše pa ne znam smem li ja onu "abominaciju" - tako kažu na netu, od Lotr serije... :censored:
Da li je neko gledao od vas i da li bi je preporučili onom što od svih umetničkih univerzuma najviše voli Lotr univerzum.
Da, filmove sam gledao 777 hiljada puta. Volim i trilogiju i Hobita! :love:

Smes, nemoj da nam se stidis, nije nista bezobrazno.
Odgledaj obavezno, ne vredi da se obazires na usplanule komentare sa interneta jer su malo nalozeni da je OG Dzeksonova trilogija nedodirljiva.

Serija je odlicna, ali moras da je odgledas do kraja za potpuni ugodjaj, odnosno kresendo koji nudi poslednja epizoda.
I fokusiraj se u svakoj epizodi jer zahteva potpunu koncentraciju i ima dosta detalja koji su fanovi serije ovde na forumu propustili a nisu bas u potpunosti shvatili.
Dosta doprinosu lore-u i svetu koji je Tolkien kreirao, vidi se da su potrudili mada su imali malih problema u samoj realizaciji na platnu.
Jesu neke stvari malo promenili, ali nije toliko sad bas strasno, verujem da ce ti se svideti na kraju.

Oba prsta uvis za seriju.

Star Wars: Skeleton Crew​

8.0 zasluzuje bar ovu ocenu, ona na IMDB je od mase hajtera koji su postali smesni znam da mrze disney ali je ova serija stvarno ok, ne znam sa cime bi je poredio delom sa Stranger things
Pocetak ima vajb 80tih takodje, klinci glumci su perfektni, serija je kako za decu tako i za one koji pozele nekad da odgledaju nesto ovako... ovi sto daju ocenu 1.0 pa ne znam sta bi rekao osim da im definitivno treba pomoc
woke gluposti nisam primetio ni slicnost sa ubogim Acolyte %$$7#%
Najveca mana je sto je 2ga epizoda 29min?! dok je prva normlane duzine oko 40tak

Prica lici na gusarsku pustolovinu u svemiru sto i nije lose ipak je ovo za decu i one malo starije, ono sto mi se JAKO svidelo sto je MANA svih disney serija je sto ne u kom slucaju ne znam sta je kraj ni sta da ocekujem, tu me podseca na seriju Lost In Time koja mi je takodje bila odlicna sa jakom ocenom od 9.0

Poslednja izmena:
Ljudi, niko ne komentariše pa ne znam smem li ja onu "abominaciju" - tako kažu na netu, od Lotr serije... :censored:
Da li je neko gledao od vas i da li bi je preporučili onom što od svih umetničkih univerzuma najviše voli Lotr univerzum.
Da, filmove sam gledao 777 hiljada puta. Volim i trilogiju i Hobita! :love:
meni je prva sezona bila slaba,a u drugoj sam bas uzivao
tako da mi serija nije losa

Ne znam zašto postoji potreba da se pojedinci koji nešto ne vole, kojima se nešto ne dopada ili koji se u nečemu jednostavno ne pronalaze i ne prepoznaju odmah etiketiraju kao hejteri.
Jednostavno, da se ogradim, niti sam gledao seriju niti ću, niti sam je hejtovao ali mislim da svako ima pravo da za bilo šta iznese svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno - e sad da li će bilo ko da se složi sa mnom ili ja da njim to je već druga priča ali nije razlog da ako se ne složimo zovemo onog drugog hejterom zato što mu je nešto i iz nekog razloga loše.

To sam baš čekao a nisam imao pojma da je radjena po Birou. Biro je numero uno špijunska serija.

Ne znam zašto postoji potreba da se pojedinci koji nešto ne vole, kojima se nešto ne dopada ili koji se u nečemu jednostavno ne pronalaze i ne prepoznaju odmah etiketiraju kao hejteri.
Jednostavno, da se ogradim, niti sam gledao seriju niti ću, niti sam je hejtovao ali mislim da svako ima pravo da za bilo šta iznese svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno - e sad da li će bilo ko da se složi sa mnom ili ja da njim to je već druga priča ali nije razlog da ako se ne složimo zovemo onog drugog hejterom zato što mu je nešto i iz nekog razloga loše.
+1 slažem se u potpunosti. Ukoliko se ostavi negativna recenzija, odmah se etiketiras kao mrzitelj svega itd itd...

Odgledao prve dve epizoda Landman i leglo mi odlično. Malo me iritira lik ćerke i nadam se da joj neće dati mnogo mesta u narednim epizodama. Bili Bob Tornton skoro neprepoznatljiv koliko je ostario, ali i dalje ima harizmu i nosi seriju kao od šale.

Landman odlican iako mi nije delovalo da moze biti ista pametno ,obzirom na tematiku. 8.5/10

Landman
Rano je jos za ocenu.Odgledao jednu ipo epizodu. Bili Bob u svom elementu. Iz Seridanove kuhinje-znaci bice 8/10

Star Wars: Skeleton Crew​

8.0 zasluzuje bar ovu ocenu, ona na IMDB je od mase hajtera koji su postali smesni znam da mrze disney ali je ova serija stvarno ok, ne znam sa cime bi je poredio delom sa Stranger things
Pocetak ima vajb 80tih takodje, klinci glumci su perfektni, serija je kako za decu tako i za one koji pozele nekad da odgledaju nesto ovako... ovi sto daju ocenu 1.0 pa ne znam sta bi rekao osim da im definitivno treba pomoc
woke gluposti nisam primetio ni slicnost sa ubogim Acolyte %$$7#%
Najveca mana je sto je 2ga epizoda 29min?! dok je prva normlane duzine oko 40tak

Prica lici na gusarsku pustolovinu u svemiru sto i nije lose ipak je ovo za decu i one malo starije, ono sto mi se JAKO svidelo sto je MANA svih disney serija je sto ne u kom slucaju ne znam sta je kraj ni sta da ocekujem, tu me podseca na seriju Lost In Time koja mi je takodje bila odlicna sa jakom ocenom od 9.0

Moje vidjenje kako je nastala serija:
Producent: Dobar dan ljudi , treba nam nova SW serija posto je sve sto pipnemo djubre i povracka, uzrast od 7-10 godina, da cujem predloge?
Nebitni saradnik 1: Da napravimo po ugledu na originalnu trilogiju, da bi i roditelji uzivali sa decom a i usput da ih zainteresuju i upute u tehnologiju?
Producent: Skoci sa prozora slobodnim stilom. Sledeci?
Nebitni saradnik 2: Da probamo nesto originalno. Univerzum je vec ustanovljen u dovoljnoj meri u prva 6 filma tako da to sve mozemo da koristimo. Doziramo Dzedaje tek koliko treba da ostanu misticni, a ne svaka druga red Dzedaj, Dzedaj... Isto filmovi su postali ono sto je su dobrim delom i zbog muzike John Williamsa. Da probamo da nadjemo nekog talentovanog kompozitora i platimo neki manji filharmonijski orkestar da napravi bar neki delic magije koju nam je Williams ostavio..?
Producent: Ahahahhahahaha.... Cujes ti sebe - i platimo neki manji filharmonijski orkestar. Pa druze, znas ti koliko kokaina ja smrcem pre nego sto obujem carape ujutru, to kosta. Mogu da platim Jude Law-a i ne bacam ni dolar vise. Prozor ti je vec otvoren, znas sta ti je raditi. Ko je jos ostao? Ti tamo, sta ti predlazes?
Zbunjeni cistac prostorija: Ja? Meni se svidela planeta sa blagom i hari poter kad sam bio klinac, sta znam...
Producent: .....sunce ti, od ovoga moz` se rikne! Sutra dolazis da ti damo kancelariju.

Kud su ukinuli smajlije... ovaj post iznad zaslužuje mega smajli plakanje ! 😂🤣😭

Back to topic , moram da se bacim na The Rings of Power jer vidim da je baš hvalite u hipi fazonu .
Lioness druga sezona vozi i dalje kao i prva a Zoe ne prestaje da iznenađuje 😍 . Ima 46 godina a i dalje izgleda kao da ima 20.

Čudo Sheridan nije ubacio Zoe u Yellowstone da odradi neki rodeo, jaše ko pravi kauboj.

Posle 3 odgledane epizode meni je Dune: Prophecy dobra serija (bar za sada). Ako ste fan Dune univerzuma, preporučujem.

Moje vidjenje kako je nastala serija:
Producent: Dobar dan ljudi , treba nam nova SW serija posto je sve sto pipnemo djubre i povracka, uzrast od 7-10 godina, da cujem predloge?
Nebitni saradnik 1: Da napravimo po ugledu na originalnu trilogiju, da bi i roditelji uzivali sa decom a i usput da ih zainteresuju i upute u tehnologiju?
Producent: Skoci sa prozora slobodnim stilom. Sledeci?
Nebitni saradnik 2: Da probamo nesto originalno. Univerzum je vec ustanovljen u dovoljnoj meri u prva 6 filma tako da to sve mozemo da koristimo. Doziramo Dzedaje tek koliko treba da ostanu misticni, a ne svaka druga red Dzedaj, Dzedaj... Isto filmovi su postali ono sto je su dobrim delom i zbog muzike John Williamsa. Da probamo da nadjemo nekog talentovanog kompozitora i platimo neki manji filharmonijski orkestar da napravi bar neki delic magije koju nam je Williams ostavio..?
Producent: Ahahahhahahaha.... Cujes ti sebe - i platimo neki manji filharmonijski orkestar. Pa druze, znas ti koliko kokaina ja smrcem pre nego sto obujem carape ujutru, to kosta. Mogu da platim Jude Law-a i ne bacam ni dolar vise. Prozor ti je vec otvoren, znas sta ti je raditi. Ko je jos ostao? Ti tamo, sta ti predlazes?
Zbunjeni cistac prostorija: Ja? Meni se svidela planeta sa blagom i hari poter kad sam bio klinac, sta znam...
Producent: .....sunce ti, od ovoga moz` se rikne! Sutra dolazis da ti damo kancelariju.
Znaci ti si gledao i problem ti je muzika, i naravno smeta jer je serija za decu, to sto lici na neke serije i detalje je uradjeno namerno jer naravno sad nisi ni cuo za easter egg, pogotovo sto su te serije veoma stare i ciljanja publika ih nije gledala

hejt je kad neko nesto pljuje sto nije gledao i zamera gluposti koje je neko izmislio, razumem da neko hejtuje acoyte na primer (ima tona gluposti u istoj) ili iznosi konstruktivne zamerke, sve ostalo je samo hejt matoraca koji nemaju pametnija posla

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno