Jozef
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.10.2012
- Poena
- 195

Hysteria!
Odgledao sinoc prvu epizodu. Nije lose. Malo se kaci na 80s nostalgiju, ali tu je Bruce Campbell
👍Odlična serija, hvala moderatorima što nema lajk dugmeta pa moram da pišem ovaj post 😁 Quote dugme je za mene sad lajk dugme 😁
Pridružujem se ovoj preporuci. Za mene je kad sam je gledao pre nekoliko godina bila baš pun pogodak. Jer poprilično odstupa od šablona tih policijskih serija u smislu nema klišea detektiva koji se opsesivno vezuju za neki slučaj i nose posao kući i naravno da su razvedeni ili se razvode. Plus su i kriminalci u većini slučajeva gl*perde i idi*ti 😂😂😂 Neočekivana količina humora za taj žanr.A inače, preporuka za seriju Skot i Bejli u kojoj je ona igrala. Bila je pre dostupna na Pickbox-u, ne znam da li su je uklonili u međuvremenu.
malo si omasio temuSasvim pristojan film, nista spektakularno. Odgledao jer igraju moja 2 po meni sjajna glumca, Gandolfini (njegov poslednji film) i Tom Hardy.![]()
Crime drama, pomalo mracan, kraj podseca na 'The usual suspects' ali da ne spojlerujem previse, vredi baciti oko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari