Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Koliko bre to verzija ima? :D

Naravno da samo jedna valja, original, sve ostalo, smece...

Meni je US originalna, ostale takodje nisam gledao niti me interesuju. :D

Koliko bre to verzija ima? :D

Naravno da samo jedna valja, original, sve ostalo, smece...
Sad pogledah...

Australia - The Office
Canada - La Job
Chile - La ofis
Czech Republic - Kancl
Finland - Konttori
France - Le Bureau
Germany - Stromberg[a]
Greece - TBA
India - The Office
Israel - HaMisrad
Poland - The Office PL
Saudi Arabia - Al Maktab
Sweden - Kontoret
Brazil - Os Aspones
United Kingdom - The Office
United States - The Office

Srbija - Državni posao :censored:

La Job ahahahhah

I grci TBA nisu sigurni dal im se radi 😅

Montenegro - Opuč

Fantasticna je serija, koliko me stremio obavestio izasla je 5 sezona. Doduše ja sam na kraju 1 sezone. Dobra je što možeš da je gledaš dok su drugi ukućani prisutni bez ikakvih problema. Nema golotinje nema klanja i seckanja.

to se i meni svidja, serija za posle posla kad preuzmem drugu smenu(cuvanja dece) ili ujutru vikendom.

Pisci druge sezone From-a u fazonu: nije dosta iritantnih likova iz prve sezone, daj da ubacimo pun autobus još iritantnijih likova u drugu sezonu

Jedino priznanje što je navlakuša ko što je Lost bio ali znamo kako se to završilo.
Isto ako ne i gore očekujem ovde.

juce ujutru na nekom kanalu, mislim da se zove Epic Drama
odgledah prve dve epizode

i svidja mi se, generalno mi se svidjaju serije o vremenu izmedju dva rata.

Fantasticna je serija, koliko me stremio obavestio izasla je 5 sezona. Doduše ja sam na kraju 1 sezone. Dobra je što možeš da je gledaš dok su drugi ukućani prisutni bez ikakvih problema. Nema golotinje nema klanja i seckanja.

Uh... odgledao prvu sezonu. Ovo je na nivou "gledljivo"... otprilike ciljna grupa su fanovi Downton Abbey, samo dosadnija i praznija varijanta.

Ep 7 / Božićni specijal je baaaaš preterano sladunjava epizoda sa totalno nerealnim i neubedljivim završetkom. Uostalom čitava ta romansa je totalno neizgrađena kroz interakcije u prethodnih 6 epizoda.

Tu sam tacno i stao pred bozicnu, inace ovo nije moj tip serije ali me totalno rasterecuje i prija. Pogotovo sto mogu da gledam dok se ukucani vrzmaju po kuci.

Teacup
Odgledao dve epizode... zaredom. Sto retko cinim. Mozda sto su epizode od po 30 min...A mozda i zbog same radnje... koja je zanimljiva, misteriozna, intrigantna. Sta znam podseca na From, pomalo i na Under the Dome... a opet je nekako svoja, posebna.
Ovo je horor/sf/triler peacock-ova adaptacija knjige Stinger. Tesko da ce ovo biti dobra serija (ne uliva mi poverenje Peacock mada su specijalni efekti iznenadjujuce dobri) a i rano je davati ocenu posle samo dve odgledane epizode. Ali nastavljam da je gledam najvise zbog moje vrsnjakinje Yvone Strahovski. 😍

Poslednja izmena:
Ne volim je baaaaš toliko da bih takvu seriju gledao :D
A i nema potrebe kad postoji Chuck ;)

Koliko se sećam nisam čitao ništa od Robert R. McCammon knjiga iz horror žanra. Ali njegov "Matthew Corbett" serijal je jako zabavan.

Poslednja izmena:
Ne volim je baaaaš toliko da bih takvu seriju gledao :D
A i nema potrebe kad postoji Chuck ;)

Koliko se sećam nisam čitao ništa od Robert R. McCammon knjiga iz horror žanra. Ali njegov "Matthew Corbett" serijal je jako zabavan.
Serija bar ove dve epizode je za mene iznenadjenje. Sinoc sam zeleo da gledam nesto novo sto je skorije izaslo. I kad sam video nju... Produkcijski je bas ok...Prica super zanimljiva... Ali gluma 🤦... Moze to mnogo bolje.

Tu sam tacno i stao pred bozicnu, inace ovo nije moj tip serije ali me totalno rasterecuje i prija. Pogotovo sto mogu da gledam dok se ukucani vrzmaju po kuci.
Serije koje moram da pratim sa punim kapacitetom morace da sacekaju da deca poodrastu :)
Pustim epizodu deca prave lom zena vice cuvaj decu, malo gledam seriju malo decu odlicna serija za takve potrebe

Meni se svidja sto bar u prvih 5 epizoda nema ulepsavanja, nema ono evo sad cu da ti spasim kravu/konja , nego ako treba metak u celo
Jos taj odnos koji imaju Tristan i Djejms tj. savez da prezive Zigfirda

Završio Lost komplet, iako je bilo slabijih sezona i epizoda kao celina mi se serija možda i više sviđa nego kada sam je prvi put gledao 2010-te.
Apsolutne preporuke od mene iako to nije uglavnom popularno mišljenje za ovu seriju na ovom forumu 🙂

Nazad
Vrh Dno