Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skontao sam ga u "Travelers" seriji kad sam je gledao pre godinu-dve.

Njega nisam, al sam Roba Stewarta, gledao naravno mnogo puta posle :)

ed: Opsetih se sad da su ga pre desetak godina doveli ovde, pa ga mučenog ko mečku vodali i fotkali po Žarkovu. :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Uglavnom, poceo sa gledanjem druge sezone tokyo vice, za sada deluje ok.
Baksuze 😂😂

@Shomi22 moze li prevod za Halt and Catch Fire, nekada kad budes imao vremena?
Rado, ali mnogo je kume. Četiri sezone po 10 epizoda (svakako ne bih preskočio prvu, pošto mi je mrsko da radim za nekim, kao što je bio slučaj sa Teheranom, jer volim da sve bude cakum-pakum). Znam da je serija vrh, gledao sam je davno, ali u poslednje vreme pecam mini serije. Nekako mi odgovaraju po dužini, jer mogu relativno brzo da završim i uklopim ih u slobodno vreme, a i “ne obavezuju me” za sledeću sezonu . Kada bi se uhvatio ovoga, prevodio bih godinu dana.🤣 Mada, nikad se ne zna. Nije nemoguće.😉
@shamanNS zeki za Apple, ali kao što sam jednom spomenuo, njihovi engleski titlovi su perfektno ušnirani, pa ne moram da se bakćem oko podešavanja vremena, što me je na Šogunu ubilo (200-400ms napred/nazad, nije strašno, ali šta ću kad sam bolestan🤣) i ne treba mi i ta beda da me usporava. Inače, kad se već spominje Apple, odgledah sinoć
The Big Cigar, koju bih preveo kao “Prazna Priča” i mogu vam reći da mi se sviđa (nekako opičena i zanimljivo snimljena). Ne razumem zašto je ocenjena sa 5.5/10 🤔, iako svaka epizoda pojedinačno ima minimum 7/10, što je i neka realna ocena, bar što se tiče prve, pa merkam nju za sledeću.
Mislim, ne mogu je početi pre 20-og, pošto idem u London na nedelju dana, ali kad se vratim možda je spičim.😁

Halt and Catch Fire odlična, završio je pre neki dan. Silo sa Apple TV+ isto solidna.

Baksuze 😂😂

Budalastina. Nisam jos zavrsio sezonu, ali je sasvim ok sto sam do sada pogledao. Mozda im je falilo diverziteta, sta znam. Iskreno me mrzi da čitam.

Pročitao jutros i prilično dobra odluka jer je solidno završena druga sezona i realno nije bilo potrebe da se nastavi .

Odgledah 1883, verovatno nisam objektivan jer sam ubio jedno 1000 sati u Rdr2 :D meni serija vrhunska, taj Rdr2 vajb i cela prica tog vremena, predeli, ma sve, isplakah se ko malo dete. Sad idem na 1923, da bude i upola ko ova bice extra.

Dobro je to sve odrađeno, pogotovo ko voli taj period i žanr, 1923 isto ima dobru ekipu glumaca.

Star Wars Acolyte stvarno ne razumem da do sad nisu skontali gde je problem, i bez dobrih pisaca nema dobre serije, ja sam se nadao da su posle Andora svatili greske ali.... glavna prica i neka desavanja su totalni promasaju, ova kao radi za sith lorda a ponase se povremeno ko tinedzerka pa malo je hladnokrvni ubica, ubiti oni iz matrixa koja je jedaj master 30+ godina je smesno jos sa fintama kung fu........
Stvarno da se zapitas da neko ulozi toliko para u neke pisce/reditelje koji nemaju 2 grama mozga

Star Wars Acolyte stvarno ne razumem da do sad nisu skontali gde je problem, i bez dobrih pisaca nema dobre serije, ja sam se nadao da su posle Andora svatili greske ali.... glavna prica i neka desavanja su totalni promasaju, ova kao radi za sith lorda a ponase se povremeno ko tinedzerka pa malo je hladnokrvni ubica, ubiti oni iz matrixa koja je jedaj master 30+ godina je smesno jos sa fintama kung fu........
Stvarno da se zapitas da neko ulozi toliko para u neke pisce/reditelje koji nemaju 2 grama mozga
Zaista ne razumijem šta ljudi očekuju toliko od Disney produkcije? Po čemu su oni najpoznatiji?
Naravno, po ekranizaciji bajki za djecu. Zato uživajte u svemirskim Elza i Ana :cool: dogodovštinama.

Preterali ste.
Serija, ocena, utisak i gledati: da/ne

The Reacher sezona 1 i 2.
cirevi na ledjima od steroida, kad skine majicu... mislim, dajte tom kruza ili ricarda cembrlejna..
Inace je gotivan izmisljeni lik, full pozitivan i moralno predodredjen na postenje i dobrotu itekako..
Serija je tesko...inace
5.5/10

Star Trek: Discovery (2017-2024)
5., tj. poslednja, sezona
da citiram Merlina :D
da je ovakva bila 4. sezona, onda im ne bi rekli da završavaju seriju sa 5. sezonom i ne bi se odužilo snimanje te sezone. ova sezona ima 11 a ne 10 epizoda pošto je 10. u stvari dupla.
neke stvari su zbrzane, neke po običaju izneverovane, ali sve u svemu može da prođe. ima i nekih stvarno dobrih epizoda, poput 4.

Gaslit (2022)
mini-serija
dobra dramska serija. Džulija je oduvala sa svojom glumom

Srećom nisam počeo s gledam Star Wars Acolyte
Od sada apsolutni bojkot svega što pravi Disney, preterali su preko svake mere 🤮

Zaista ne razumijem šta ljudi očekuju toliko od Disney produkcije? Po čemu su oni najpoznatiji?

po tome da uništavaju uglavnom sve što kupe ili se integrišu. Isto kao i M$. Svaka serija ili film mora da ima nekog pozadinca ili neku dvocevku. Neku debilnu priču. U filmovima više nije važana priča, nego specijlanli efekti.

Preporuka za seriju Samka Bogomola

Dobar detektivski triler. Dao bih ocenu 7 po nekad 8. Zavisi od epizode.

Sam Elliott je uvek dobar bio, ali nisam gledao seriju... ali iskreno ne vidim ga u nekoj incest sceni, ipak je covek sa juga?
Sta te je tacno potreslo, stavi u spoiler, ne mogu ja te serije/sezone da gledam bez dobrog pokrica.

Iako je od samog početka bilo jasno da nije happy end, serija je prepuna onih pravih porodicnih veza roditelj-dete.
Meni uzasno teško pada kada čujem/vidim gubitak deteta koje je prepuno života.
U moru kojekakvih gluposti i efekata, jedna prava serija, prosto sam se uziveo u to vreme i ta desavanja, tu surovost života, a sa druge strane tu fantasticnu slobodu.
Trudio sam se da ti kažem sto manje, prosto da ti ne bih pokvario dozivljaj gledanja.

The Boys season 4 ep1 spremite se za toplo iznenađenje
Vreme je da se batali apsolutno sve iz Holivuda preterali su ga preko svake mere

Ljudi ne gledajte Boys ovo je jezivo šta su uradili od serije
Samo će te pokvariti utisak posle odlične 3 sezone

Pa i treća sezona je realno bila loša, pogotovo prva epizoda koja je isto bila prilično degutantna. Daleko od prve dve.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno