Lično poznavam stvaraoca dela, sad kolko znam je u Irskoj. I drugi njegov moćan slogan/grafit Šalke 04 Partizan 05 posle poraza od KroacijeSloteru Niče Žarkovo ti kliče!
Baksuze 😂😂Uglavnom, poceo sa gledanjem druge sezone tokyo vice, za sada deluje ok.
Rado, ali mnogo je kume. Četiri sezone po 10 epizoda (svakako ne bih preskočio prvu, pošto mi je mrsko da radim za nekim, kao što je bio slučaj sa Teheranom, jer volim da sve bude cakum-pakum). Znam da je serija vrh, gledao sam je davno, ali u poslednje vreme pecam mini serije. Nekako mi odgovaraju po dužini, jer mogu relativno brzo da završim i uklopim ih u slobodno vreme, a i “ne obavezuju me” za sledeću sezonu . Kada bi se uhvatio ovoga, prevodio bih godinu dana.🤣 Mada, nikad se ne zna. Nije nemoguće.😉@Shomi22 moze li prevod za Halt and Catch Fire, nekada kad budes imao vremena?
Mada, nikad se ne zna. Nije nemoguće
Budalastina. Nisam jos zavrsio sezonu, ali je sasvim ok sto sam do sada pogledao. Mozda im je falilo diverziteta, sta znam. Iskreno me mrzi da čitam.Baksuze 😂😂
![]()
‘Tokyo Vice’ Canceled By Max After Two Seasons
Max series Tokyo Vice has ended after two seasons. The news was revealed today during a Produced By panel at the Fox Studios with participants Max Head of Original Content, Sarah Aubrey, Tokyo Vice creator J.T. Rogers and EP/director Alan Poul. Said a Max spokesperson in a statement in regards...deadline.com
Zaista ne razumijem šta ljudi očekuju toliko od Disney produkcije? Po čemu su oni najpoznatiji?Star Wars Acolyte stvarno ne razumem da do sad nisu skontali gde je problem, i bez dobrih pisaca nema dobre serije, ja sam se nadao da su posle Andora svatili greske ali.... glavna prica i neka desavanja su totalni promasaju, ova kao radi za sith lorda a ponase se povremeno ko tinedzerka pa malo je hladnokrvni ubica, ubiti oni iz matrixa koja je jedaj master 30+ godina je smesno jos sa fintama kung fu........
Stvarno da se zapitas da neko ulozi toliko para u neke pisce/reditelje koji nemaju 2 grama mozga
Zaista ne razumijem šta ljudi očekuju toliko od Disney produkcije? Po čemu su oni najpoznatiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari