Krenuo sa Billions i mogu reći da dobro tera. Dugo mi već stoji na listi, ali me najviše odbijala zbog toliko sezona koje treba ispratiti bez činjeničnog stanja o kvalitetu iste, osim što sam ovde naleteo na postove gde se spominjala u pozitivnom smislu. Moram samo napomenuti da prva sezona iako jako dobro vozi, ima mi momenata gde sam par puta zakolutao očima i stojim iza toga da su pojedini delovi priče tako banalno postavljeni da bi se dobilo na "wow" intezitetu i izgaranju.
Nisam siguran da li sam to ovde pročitao ili na nekom drugom mestu i zbog čega sam je možda i previše odlagao je upoređivanje sa Succession (?) što po meni, nakon ove prve sezone nikakve veze nema. Niti su istog kalibra, niti bilo kakve sličnosti što mi je drago u jednu ruku, iako mi je za sada puno ispod Naslednika u konačnom zbiru.
Odlična glumačka postava počev od Giamatia, Davida Costabile, Damiana, s tim da mi je on toplo-hladno utisak, Maggie Siff. E da... Maggie Siff! Mislim da mlađi članovi foruma sada mogu shvatiti paralelu sa Michaelle Keegan (Fool Me Once) za koju sam rekao da će sa 50 biti ona prava, premda je ovde Maggie imala manje, ali ne menja stvar.
Nadam se će ići uzlaznom putanjom, mada letimično vidim da ima pomešanih mišljenja...