banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
I šta kažeš da li ti je zaključak iz videa koji je okačio @Roy Fokker zadovoljavajuć?
Posle gledanja, meni deluje vrlo verovatno da se stvarno tako desilo.
Pa pisalo se u vezi serije ovde pre tri godine i tu sam izneo mišljenje. Pored svih dostupnih teorija i posle svega odgledanog i pročitanog, mogao bih se takođe složiti sa stavom iz prethodnog videa. Recimo samo, da u njemu nije pomenut i taj tzv "katabitski" vetar koji je mogao uticati na ponašanje planinara nakon incidenta u smislu orjentiracije i moguće hipotermije, ili teorije tipa "paradoks infrazvuka" čija frenkvencija pada ispod 20Hz i poreklo im je prirodno tipa: jake oluje, potresi, lavine i može izazvati fiziološke i psihološke reakcije kod ljudi.
Zanimljiva stvar kod lavine, čak postoji i foto dokumentacija, ako je i bila okidač, neshvatiljivo je da su nađeni štapovi zabodeni u sneg na mestu oko šatora. Onda se povela teorija da nije bila lavina već gromada snega i leda koja je bukvalno skliznula na taj deo gde je bio kamp...
E, u seriji su pominjani i neki specijalci koji su jurili opet neke begunce i ne bi čudilo da su možda i oni na neki način umešani u sve i kao što to obično biva služba zaršila svoj deo zadatka.
Ubeđen sam da negde tamo u Kremlju postoji odgovor na sva ova pitanja. Da je drugačije ne bi se pričalo o ovome toliko dugo. Ekshumacija je jedino ostalo, ako ima smisla uopšte ali čisto sumnjam da bi do nje došlo.
Zanimljiva stvar kod lavine, čak postoji i foto dokumentacija, ako je i bila okidač, neshvatiljivo je da su nađeni štapovi zabodeni u sneg na mestu oko šatora. Onda se povela teorija da nije bila lavina već gromada snega i leda koja je bukvalno skliznula na taj deo gde je bio kamp...
E, u seriji su pominjani i neki specijalci koji su jurili opet neke begunce i ne bi čudilo da su možda i oni na neki način umešani u sve i kao što to obično biva služba zaršila svoj deo zadatka.
Ubeđen sam da negde tamo u Kremlju postoji odgovor na sva ova pitanja. Da je drugačije ne bi se pričalo o ovome toliko dugo. Ekshumacija je jedino ostalo, ako ima smisla uopšte ali čisto sumnjam da bi do nje došlo.
Poslednja izmena: