Naravno da ne treba podizati. Sa druge strane, to za posledicu moze imati donosenje odluke o obustavi slanje na bilo koju adresu iz nase zemlje. To bi tek bila sramota.Mare je napisao(la):... ima li svrhe uopste tako nesto raditi obzirom na ova desavanja zao ti dodje tih ljudi plate postarinu a ti ne podignes...
Znam za GO ali sto se tice ovih stvarno mogu i da prestanu da salju, ali ovi stvarno moraju da razmisle o toj uredbi ako i ono sto dolazi za DZ mora da se carini onda je to bas bezveze i na veliku stetu gradjana...Explorer je napisao(la):Naravno da ne treba podizati. Sa druge strane, to za posledicu moze imati donosenje odluke o obustavi slanje na bilo koju adresu iz nase zemlje. To bi tek bila sramota.
Za one sa bilo kojim vidom brze veze (kabl, adsl, nesto trece) mnogo vise se isplati direktno skidanje ISO fajlova iz njihove download sekcije. Manje cimanja, nema cekanja, skine se samo (ili sve) ono sto se zeli, uvek je dostupna najnovija verzija, itd. Za korisnike dial-upa, bilo je par topika na temu gde i kako skinuti velike fajlove sa neta. Jedna od opcija je "GetOrder" usluga Sezampro-a ali za to je potrebno imati otvoren nalog kod njih, i to flat (ne na sate).
Da na koverti piše to, međutim prilepili mi još jedan papir na kome je sve "objašnjeno".crews_adder je napisao(la):@ Santa & Sale KG:
Na koverti sa CD-ima (tacnije 10njih, koliko sam ja dobio) pise vrednost od 5e.
Ja nisam morao nista da platim za Ubuntu posiljku, ali da je trebalo sigurno ne bih platio, vec bih narucio ponovo, samo manje CD-a. Ako treba i na brata, devojku, neku drugu adresu i sl.
ako da ova akcija onda u našoj zemlj gubi svaki smisao.
Milos_SD je napisao(la):"5 CDs requested in 2006-06-14. 5 CDs approved and sent to the shipping company in 2006-06-20. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping."
I jos uvek nije stiglo...Nadam se da ce uskoro stici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari