To je ukupno 6 diskova, svaki komplet sadrži po 2CD-a.Mrki Jovica je napisao(la):Jedno pitanje, ako narucim standard 1pc cd, 1 64 cd, 1 mac cd, da li dobijem 3 kompleta po 2 cd-a, ili je to ukupno 3 cd-a?
Hvala ti za ovaj naš forum, mada je ceo ovaj topik malo promašio. Trebalo bi da bude u Operativnim sistemima, ali nema veze.Nick je napisao(la):
Nick je napisao(la):Što se tiče promene sobe kontaktirao sam Crnog. Videćemo koje je njegovo mišljenje
AKo si prilikom poručivanja primetio poruku ili pak na svakom omotu, da ste ohrabreni da PRESNIMAVATE i DELITE Ubuntu svojim prijateljima, poznanicima itd. Malo je trulo to prodavati kad ti oni to sve šalju džabe.zeljkoBU je napisao(la):stiglo danas 19 za 32-bitni,3 za 64-bitni i 2 za macintosh...posto ne znam sta cu sa viskom ako nekome treba ubuntu neka se javi,100 din. komplet
ps:jel ga koristi neko odavde?
Nick je napisao(la):p.s. Momci sa sajta koji sam postovao imaju i časopis u pdf formatu, malko teži za dial-up. Naravno, tematika je linux.
Nemoj bre pogrešnim ljudima da da daješ ideje.Nick je napisao(la):"ako je džabe dajte mi 1000 komada".
zeljkoBU je napisao(la):posto ne znam sta cu sa viskom ako nekome treba ubuntu neka se javi,100 din. komplet![]()
Ako je tako, onda SORRY :cigar:zeljkoBU je napisao(la):ljudi,jel vi vidite smajlija posle texta??? of kors da sam se zezo za 100 din...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari